Social Icons

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στις Σπέτσες γιόρτασαν την 1η επέτειο του γάμου τους!






Απο την Contessa,

Στις Σπέτσες, όπου ένα χρόνο πριν είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, επέστρεψαν ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα για να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Το ζευγάρι κατέφθασε στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού στης  24 Αυγούστου και επέλεξε το ξενοδοχείο “Ποσειδών” για τη διαμονή τους.

“Θέλαμε να ζήσουμε και πάλι την περσινή μέρα και αποφασίσαμε να έρθουμε στο ξενοδοχείο που περάσαμε την τελευταία μας μέρα ως εργένηδες...Οι Σπέτσες έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, γιατί είναι το μέρος όπου έκανα στην Τατιάνα την πρόταση γάμου” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος, ενώ η Τατιάνα  ιδιαίτερα συγκινημένη αποκάλυψε ότι λατρεύει την Ελλάδα και μαθαίνει την Ελληνική γλώσσα.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να τονίσει ότι της αρέσει να περιποιείται τον σύζυγο της, μαγειρεύοντας τις αγαπημένες του σπεσιαλιτέ.

Σχετικά με το εάν επιθυμούν απογόνους το ζευγάρι ανέφερε ότι αν και λατρεύουν τα παιδιά  προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους, μιας τώρα απολαμβάνουντις όμορφες στιγμές του γάμου τους.






Πηγή : Realnews

"Γάζωσαν" το αυτοκίνητο δημοσιογράφου στα Ανώγεια






Το αυτοκίνητο μιας 52χρονης δημοσιογράφου από την Αθήνα γάζωσαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στα Ανώγεια.

Tο αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από ξενοδοχείο όταν δέχτηκε τα πυρά των άγνωστων δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δημοσιογράφος Δήμητρα Γκαλονάκη, που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές  και όχι στο πλαίσιο κάποιου ρεπορτάζ, ευτυχώς δεν κινδύνευσε, καθώς εκείνη την ώρα δε βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου που διενεργεί την  προανάκριση μετέβησαν στο χώρο που  βρισκόταν σταθμευμένο το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, και διαπίστωσαν ότι έφερε φθορές (πέντε οπές) από πυροβολισμούς.

 Όπως ανακοινώθηκε περισυνελλέγησαν τρεις κάλυκες, μία βολίδα και θραύσματα βολίδων, που θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.


Πηγή : Cretalive

Κουραμπιέδες πασπαλισμένη με....κοκαϊνη!





Συμμορία Βούλγαρων εμπόρων ναρκωτικών

Ένα απίστευτο λάθος, που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε σενάριο κωμωδίας, είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση 60 κιλών κοκαΐνης.
Συμμορία Βουλγάρων εμπόρων ναρκωτικών, επιχείρησε να την διακινήσει μεταφέροντάς την ως ζάχαρη άχνη πάνω σε παραδοσιακούς κουραμπιέδες, γνωστής εταιρίας ζαχαροπλαστικής.
Η σπείρα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ένα από τα μέλη της εργαζόταν στην εταιρία και κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο που όμως έμελλε να οδηγήσει σε παταγώδη αποτυχία.
Η κοκαΐνη τοποθετήθηκε στους κουραμπιέδες, ωστόσο στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά.
Γραφείο τελετών στα Βόρεια Προάστια, που είχε αναλάβει την κηδεία ηλικιωμένου, εκτός από κόλλυβα και ελιές, παρήγγειλε από το γνωστό ζαχαροπλαστείο μια παρτίδα κουραμπιέδες.
Όπως όλα δείχνουν, το μέλος της συμμορίας που εργάζεται και στο ζαχαροπλαστείο, έστειλε από λάθος τους κουραμπιέδες με την κοκαΐνη στο γραφείο τελετών, με αποτέλεσμα να τους... απολαύσουν οι συγγενείς και οι φίλοι του νεκρού!
Μετά την κατανάλωση, οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία, παρουσίασαν αλλόκοτη συμπεριφορά, με τον υπεύθυνο του γραφείου να καταγγέλλει στη ΓΑΔΑ το περιστατικό.
Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου βρέθηκαν υπόλοιπα της ποσότητας.
Ο δράστης μετά από ανάκριση ομολόγησε οδηγώντας και στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ το σύνολο του φορτίου κατασχέθηκε.


Πηγή : news247

Σοφρίτο... απο την Κέρκυρα



Απο την Contessa,

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες (νουά κατά προτίμηση)
1  & 1/2  φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
3 κεφάλια σκόρδο
1 και μισό  φλιτζάνι τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι του τσαγιού ξύδι από καλό κρασί
αλατάκι
φρέσκο τριμμένο πιπεράκι
αλεύρι για το αλεύρωμα


Εκτέλεση

Ζητάμε από το χασάπη να κόψει λεπτές τις φέτες του μοσχαριού όπως στο σνίτσελ αλλά ακόμα πιο λεπτές.  Πλένουμε καλά, στεγνώνουμε και έπειτα αλευρώνουμε καλά και το τηγανίζουμε μέσα στο ελαιόλαδο.

Παίρνουμε το τηγανισμένο κρέας και το στοιβάζουμε  το μισό στον πάτο μιας βαθιάς και πλατιάς  κατσαρόλας. Ψιλοκόβουμε τα σκόρδα και τα ρίχνουμε πάνω στο κρέας τα μισά ενώ προσθέτουμε πασπαλίζοντας  το μισό από το μαϊντανό.

Βάζουμε από πάνω το υπόλοιπο κρέας και ρίχνουμε τα υπόλοιπα σκόρδα και το υπόλοιπο μαϊντανό και περιχύνετε το φαγητό με το ξύδι.

Το αφήνουμε να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει τρυφερό και αν χρειάζεται συμπληρώστε λίγο νεράκι.

Το ζουμί θα χυλώσει αλλά το κρέας δεν πρέπει να λιώσει γιατί θα το σερβίρουμε σε φέτες όπως το βάλαμε στη κατσαρόλα.

Το συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή πατάτες τηγανιτές!

Καλή όρεξη!!!!


ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ


Απο την Contessa,

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για την εξαφάνιση 14χρονης κοπέλας που αγνοείται από τις 24 Αυγούστου.

Η Δέσποινα Τσαπρούνη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά και αμέσως γνωστοποιήθηκε μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), με την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ήδη στο Facebook δημιουργήθηκε σελίδα η οποία αριθμεί μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες μέλη για να γίνει γρήγορα γνωστό και να δώσει όποιος μπορεί πληροφορίες.


Νίκος Χατζηνικολάου: Είμαι πολύ...απλήρωτος

 
 
 
 
Απο την Contessa,
 
Απλήρωτος εδώ και 8 μήνες είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι μπορεί να μην επιστρέψει στο Alter και να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.
 
“Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται”, είπε σήμερα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν.
 
Mέσω της συχνότητας του Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά τη θέση του για όσα συμβαίνουν στο Alter. “Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες! Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Μόνο τότε θα επιστρέψω, γιατί είμαι επαγγελματίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Δεν αποκλείω να αναζητήσω καινούργια τηλεοπτική στέγη. Ανάλογα με την στάση του καναλιού θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις”.
 
Ακόμη, χθες, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τους 8 μήνες που είναι απλήρωτος και μέσω του twitter του. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κουμπάρο του Τζώνυ Καλημέρη που του είπε ότι λείπει από τα δελτία των 8 ανέφερε: “Κουμπάρε είμαι πολύ...απλήρωτος! Δεν είμαι χομπίστας, αλλά επαγγελματίας”.

undefined

Μας κρατούσε μυστικό...τον πελαργό !



Απο την Contessa,
Μπορεί από το περσινό «Elatte» στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μετά η παρουσιάστρια να έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη, αλλά αυτό απ’ ότι φαίνεται δεν στάθηκε αφορμή να τα βάψει μαύρα. Όλη της η φροντίδα ήταν στραμμένη στον μόλις δύο ετών γιο της Διονύση και τον σύζυγο της Ανδρέα Φωτόπουλο. Μάλιστα οι δυο τους είχαν κατά νου να διευρύνουν την οικογένεια τους με ακόμα ένα μέλος. Ο στόχος επετεύχθη και σε τέσσερις μήνες από τώρα θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα.
Η ίδια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανυπομονεί να το σφίξει στην αγκαλιά της, ενώ ιδιαίτερα χαρούμενος είναι και ο μικρός Διονύσης, που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Το μυστικό της οικογένειας το γνωρίζουν ελάχιστοι, αφού η γνωστή παρουσιάστρια δεν δημοσιοποιεί τα προσωπικά της.
Λόγω της εγκυμοσύνης, που απαιτεί ιδιαίτερη ξεκούραση και φροντίδα, η Ράνια με τον άντρα της και τον γιο τους επέλεξαν για τις διακοπές τους το πατρικό της στη Χαλκιδική, όπου τα πάντα ανέλαβε η μητέρα της. Κατά τα άλλα, η παρουσιάστρια, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχει πάρει ελάχιστα κιλά, αφού προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της και στο καθημερινό της πρόγραμμα υπάρχει χώρος και για ασκήσεις γυμναστικής. Ο σύζυγος της είναι συνέχεια στο πλευρό της και όχι μόνο δεν της χαλάει κανένα χατίρι, αλλά τη στηρίζει και τη βοηθάει σε ότι χρειαστεί.
Αν και είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος η Ράνια Θρασκιά , δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν το χαρμόσυνο γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό της περιβάλλον, η παρουσιάστρια δεν θέλει να δημοσιοποιεί κανένα στοιχείο από την προσωπική της ζωή. Πόσο μάλλον την εγκυμοσύνη της… Τους πρώτους μήνες πέρασε δύσκολα, με ναυτίες και ζαλάδες και μάλιστα ανησυχούσε μέχρι να της επιβεβαιώσουν οι γιατροί ότι όλα πηγαίνουν καλά με την υγεία του παιδιού. Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, έτσι και τώρα, μόλις ένιωσε ότι το μωρό της έχει «δέσει» στα σπλάχνα της ανακοίνωσε στους κοντινούς της ανθρώπους ότι θα γίνει ξανά μάνα.

Η Ράνια πιστεύει πολύ στο κακό το μάτι και δεν ήθελε να σε καμία περίπτωση να συμβεί κάτι άσχημο που θα έβλαπτε το μωρό της αλλά και την ίδια. Είναι πάγια τακτική της λοιπόν να φυλάει τα ρούχα της για να έχει πάντα τα μισά.



Πηγή: ΧΑΪ

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Λυκούργο Καλλέργη



Απο την Contessa,

Με ένα τελευταίο θερμό χειροκρότημα αποχαιρέτησαν την Τρίτη τον  Λυκούργο Καλλέργη, φίλοι, συνάδελφοι, και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

«Ο Λυκούργος Καλλέργης κατάφερε με τις ιδιότητές του ως καλλιτέχνης και ως πολιτικός να ταυτίσει την ιδιωτική και τη δημόσια πλευρά του ανθρώπου, ξεχωρίζοντας με τις φιλοπρόοδες ιδέες του στους αγώνες του 20ου αιώνα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. 


Σε ηλικία 98 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή το Σαββάτο 27 Αυγούστου,  ο ηθοποιός Λυκούργος Καλλέργης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”. Ο Λυκούργος Καλλέργης έφυγε πλήρης ημερών έχοντας ζήσει έντονες καλλιτεχνικές και πολιτικές στιγμές.

Επί εξήντα χρόνια έπαιξε πάνω από 500 ρόλους, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο ραδιόφωνο. Πέρασε στη σκηνοθεσία, δίδαξε νέους ηθοποιούς σε δραματικές σχολές, μετέφρασε θεατρικά έργα, δραστηριοποιήθηκε στον συνδικαλισμό, διετέλεσε βουλευτής του ΚΚΕ το 1977.

Καταγόταν από οικογένεια Κρητικών οπλαρχηγών και ήταν γιος του πρωτοπόρου σοσιαλιστή Σταύρου Καλλέργη, πρωτεργάτη της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Ελλάδα. Γεννήθηκε το 1914, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Τέλειωσε τη μέση εκπαίδευση στην Αθήνα -όπου και ήρθε στα δέκα του χρόνια- και έκανε θεατρικές σπουδές στην δραματική σχολή της Λαϊκής Σκηνής του Κάρολου Κουν.

Διετέλεσε γενικός γραμματέας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για μια δεκαετία από το 1956 και για μικρό διάστημα πρόεδρος. Επίσης, υπήρξε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος – Ακροάματος καθώς και Αντιπρόεδρος του Ταμείου Συντάξεως Ηθοποιών.
Το 2007, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ.... ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....

H Μόνικα Μπελούτσι εμφανίζεται ολόγυμνη στη νέα της ταινία!



 ΒΙΝΤΕΟ
Από τον Μax

«Un ete brulant» είναι η νέα ταινία του Philippe Garrel και αναμένεται να ξεσηκώσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αρκετές σκηνές η 47χρονη ηθοποιός Monica Bellucci εμφανίζεται ολόγυμνη!

Το φιλμ αναφέρεται στη ζωή και το έργο ενός ζωγράφου και η Ιταλίδα «θεά» ενσαρκώνει τον ρόλο της γυναίκας του.

Εδώ και αρκετά χρόνια η Μόνικα είναι η απόλυτη φαντασίωση των ανδρών απανταχού της υφηλίου καθώς παραμένει  θελκτική και σαγηνευτική και ας πλησιάζει τα 50.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου.



Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Εζέλ... οι γυναίκες .....το Facebook και η υφαλοκρηπίδα!








Απο την Χριστίνα Αλαμάνου

Οσ κελντί....! hoşgeldiniz !

Γεγονός είναι ότι με τα τούρκικα σήριαλ δεν τα πάω ‘’καλά ‘’ και οι λόγοι είναι πολλοί …..ο σημαντικότερος  όμως είναι πως θεωρώ ότι η Ελληνική φαντασία δεν έχει στερέψει, ήταν , είναι και θα είναι ανεξάντλητη για τους Έλληνες συγγραφείς και σεναριογράφους, άλλωστε αν δεν με απατά τόσο η μνήμη μου όσο και οι γνώσεις μου, η θεατρική γραφή και η πλοκή από τούτο τον τόπο ξεκίνησε .

Τα σήριαλ παρόλα αυτά καταφθάνουν  με το ‘’τσουβάλι’’ από την απέναντι όχθη επειδή το τηλεοπτικό Ελληνικό κοινό έδειξε… στους δείκτες της AGB μια πολλή καλή…δεν λέω, προτίμηση…!




Το θέμα μου όμως είναι άλλο… Φέτος όπου και αν βρέθηκα μαζί με γυναικοπαρέες βομβαρδιζόμουν με πληροφορίες επεισοδίων από το τούρκικο σήριαλ Εζέλ… από εδώ ο Εζέλ από εκεί ο Εζέλ… έπαθα Εζελίαση… μέχρι που αποφάσισα να καθίσω και εγώ σε ένα καναπέ μεσούσης της θερινής ραστώνης για να παρακολουθήσω και εγώ αυτόν τον άνδρα που έχει κάψει καρδιές και καρδιές εδώθε και κείθε του Αιγαίου Πελάγους.

Τον έπαθα τον ντουβρουτζά μου…δεν σας το κρύβω…θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα το αντίθετο. Μαγεύτηκα, ενθουσιάστηκα και έτρεξα…. Έτρεξα για να μάθω ποιος είναι αυτός ο αψηλός ποιο είναι αυτό το αγόρι…




Καταρχήν είναι ηθοποιός, κατά δεύτερον… είναι μοντέλο και  γόης, και ωραίος  και γείτονας… Ο λόγος για τον Τζέημς Μποντ της Ανατολής όπως θέλουν να  αποκαλούν  στη Τουρκία  τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου... τη στραμπουλάω τη γλώσσα μου κάθε φορά αλλά χαίντε...χαλάλι μπρε!  

Τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο δεν ήταν σκουντούφλικα. 
Βραβεύτηκε παρακαλώ,  στο παγκοσμιο διαγωνισμό ομορφιάς το 2001 ξανά παρακαλώ,  καθώς κατάφερε να γοητεύσει τους πάντες ενώ τουρκικά περιοδικά του έδωσαν τον τίτλο του καλύτερου αρσενικού μοντέλου στον κόσμο.  Μετά απο αυτό απόκτησε χιλιάδες ή μάλλον ακριβολογώντας εκατομμύρια φανατικές θαυμάστριες που ταράσσονται μπροστά στο μπρουτάλ αγόρι με το διεισδυτικό βλέμμα που καίει και τα κάρβουνα ... το 1:90 ύψος του και τις φαρδιές... πλάτες του , διαστάσεων αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλου!!!



Σε κάθε του βήμα όταν βγαίνει από το σπίτι  , είτε πηγαίνει για μπάσκετ που λατρεύει να παίζει είτε για ιππασία που αγαπάει ως χόμπι  ή για ένα απλό τσαγάκι που προτιμά να πίνει αντί του καφέ  οι παπαράτσι τον ακολουθούν κατά πόδας ενώ η ερωτική του ζωή συχνά - πυκνά κρεμιέται στα περίπτερα, αφού πουλάει και πουλάει τρελά …

Γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1974, γνήσιος δίδυμος , σπούδασε και μαθηματικά στο τεχνικό πανεπιστήμιο συμπληρώνοντας ….την τελειότητά του!   Τα φώτα της δημοσιότητας τον άγγιξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.


Κέντρισε το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη Οσμάν Σινάβ ο οποίος τον έβαλε να παίξει το πρώτο του ρόλο στη τηλεοπτική σειρά Deli Yurek δηλαδή ‘’ Τρελή Καρδιά’’.
Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες σειρές συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο σήριαλ Το αγιάζι του έρωτα που είναι του ίδιου σκηνοθέτη συνέχισε τους πλέον πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε διάφορες ταινίες και σήριαλ.




Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο TV ETHNOS ότι πριν ξεκινήσει το γυμνάσιο, παιδί ακόμα, δεν θεωρούσε τον εαυτό του ωραίο και ένιωθε ‘’επαρχιώτης. Ισχυρίζεται ότι δεν είχε τίποτα κοινό με τον χαρακτήρα του Εζέλ, που θέλει να εκδικηθεί τους πάντες και τα πάντα. Μέσα του νιώθει ‘’καθαρός ’’και αντικειμενικός.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο 36χρονος ηθοποιός δεν είναι ερωτευμένος, παρόλα αυτά μπορεί να ρίξει τις γυναίκες και μόνο με το βλέμμα του…Α πα πα και ισ Αλάχ!!!   


Ο ίδιος δήλωσε ότι τον εαυτό του τον φαντάζεται με απογόνους ενώ το κριτήριο για  τη γυναίκα που θα επιλέξει δεν θα είναι η ομορφιά της. Ψίθυροι λένε ότι τα έχει με το μοντέλο Ozge Akbulut, και ενοχλείται όταν τον κυνηγούν οι παπαράτσι όπως δείχνει στη φωτογραφία μαζί με τη λεζάντα που ακολουθεί στην εφημερίδα ‘’ Φτάνει πια, ντροπή!’’



Ειλικρινώς, την κα Ozge Akbulut δεν έχω την τιμή να τη γνωρίζω, αλλά από τις φωτογραφίες μπορώ να διακρίνω ότι είναι όμορφη… οπότε μάλλον ψεματάκια μας λέει ο μελαχρινός γόης Κενάν…μπερμπάντι μου εσύ!

Και μην νομίζετε πως μόνο στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα με ψεύτικα προφίλ στο Facebook, θύμα έπεσε και ο Κενάν αφού εμφανίζεται να έχει δύο προφίλ και ο ίδιος δηλώνει: ‘’ Δεν είμαι μέλος κανενός site κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιοι χρησιμοποιήσουν το όνομα μου χωρίς να έχουν από πριν πάρει την έγκρισή μου, θα βρεθούν στο δικαστήριο’’.  




Ενώ πριν από δύο περίπου μήνες κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Τουρκία έθεσαν θέμα υφαλοκρηπίδας...!!!Έβγαλαν σε κεντρικό τίτλο ‘’Ο Κενάν είναι ομοφυλόφιλος ;’’ Τελικά, πόσο πολύ τον ζηλεύουν αυτόν τον άνδρα!!!!


Βέβαια πριν λίγες ημέρες ο γλυκός Εζέλ επέτρεψε να τον φωτογραφίσουν με τη συνοδό του Οζγκέ Ακμπουλουτ όταν εμφανίστηκε στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στη Κωνστανινούπολη.




Χ..Αντε Χ..Αντε... να δούμε πότε θα σε δούμε..γκιουζέλ Κενάν ... τι μας χωρίζει για...ένα Αιγαίο μπρε... το πολύ-πολύ να πληρώσεις εισιτήριο στα ψάρια του...! Ταμάμ?








Πηγές: ethnosnews.com
Tourkish greek news.org





Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η Στάρ Ελλάς πάει Βραζίλια






Απο την Ζωή Χάλαρη

Αναχώρησε για την Βραζιλία η Σταρ Ελλάς, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, προκειμένου να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για την κατάκτηση του τίτλου‘’Μις Υφήλιος’’.

Στο  αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκε η Ηλιάννα ερχόμενη κατευθείαν από τον γάμο της ξαδέλφης της, ενώ δεν φάνηκε καθόλου αγχωμένη για την μεγάλη εμπειρία που πρόκειται να ζήσει.  



Στο αεροδρόμιο εμφανίστηκε φορώντας ένα απλό μαύρο φόρεμα ενώ δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη αλλά και αρκετά προετοιμασμένη για το διαγωνισμό, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει δει όλες τις κοπέλες που θα διαγωνιστούν για την απόκτηση του κορυφαίου τίτλου ομορφιάς ανά τον κόσμο.  

Ο σχεδιαστής Θοδωρής Τρανούλης έχει αναλάβει να γεμίσει τις βαλίτσες της Ηλιάννας  Παπαγεωργίου καθώς την προίκισε με 7 τουαλέτες, μια εκ των οποίων είναι μια λευκή τουαλέτα σε σχήμα παγωνιού με χιλιάδες αστέρια πάνω.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Σταρ Ελλάς, σε ένα τέτοιο διαγωνισμό δεν μετράει μόνο η εμφάνιση ενώ δεν δίστασε να τονίσει πως είτε χάσει , είτε όχι, δε θα στενοχωρηθεί, αλλά ούτε θα... χαρεί!




Η μελαχρινή καλλονή, Ηλιάνα Παπαγεωργίoυ με καταγωγή από την Πάτρα και σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι καταξιωμένο μοντέλο στο χώρο της μόδας. Στα πρώτα της βήματα εκτός συνόρων, η ελληνική ομορφιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεχώρισε με αποτέλεσμα να είναι η νέα μούσα της διαδικτυακής καμπάνιας των Dolce & Gabanna.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μόνιμα στο Μιλάνο και διαπρέπει στις διεθνείς πασαρέλες. Τον ελεύθερο χρόνο της όμως φροντίζει να τον περνάει στη γενέτειρά της με την οικογένεια και τους παιδικούς φίλους της.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Στο αρχείο ενδέχεται να μπει η υπόθεση Στρος Καν



Ως «σαφή ένδειξη» πως η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης κινείται προς την κατεύθυνση να μην συνεχίσει την εκδίκαση της υπόθεσης Στρος-Καν θεωρεί ο δικηγόρος της καμαριέρας το αίτημα των δικαστικών να συναντηθούν την Δεύτερα με την καταγγέλλουσα.

Η επόμενη δικαστική ακρόαση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της καμαριέρας, «εάν η εισαγγελία είχε πρόθεση να συνεχίσει, απλώς θα πήγαινε στο δικαστήριο την Τρίτη και θα έλεγε "συνεχίζουμε"».

Η καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό έλαβε επιστολή από την Εισαγγελία, με την οποία της ζητούσε να παρουσιαστεί ενώπιόν της το απόγευμα της Δευτέρας -εάν όχι, θα έκρινε πως η ενάγουσα «δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει την υπόθεση».

Ο Κένεθ Τόμπσον, ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπεί την καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό, ανέφερε: «Η δική μου ερμηνεία για την επιστολή είναι ότι πρόκειται να ανακοινώσουν ότι είτε θέτουν στο αρχείο την υπόθεση, είτε αποσύρουν ορισμένες από τις κατηγορίες.

«Αν δεν επρόκειτο να αποσύρουν τις κατηγορίες» πρόσθεσε, «δεν θα υπήρχε λόγος να συναντηθούν μαζί της. Απλώς θα πήγαιναν στο δικαστήριο την επομένη και θα έλεγαν "συνεχίζουμε την δίωξη"».

Ο Τόμπσον είπε ότι στη συνάντηση θα παραστούν ο ίδιος και η Ντιαλό, αναφέρει το Reuters. Εάν οι κατηγορίες αποσυρθούν, ο Στρος-Καν, που είχε δηλώσει αθώος την 6η Ιουνίου κι αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης, θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Γαλλία.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις δηλώσεις του δικηγόρου.

Πηγή: IN.GR

Ολες του κόσμου οι Κυριακές!!!

Μπαίνει ο Β. Μαρινάκης στο ΑLTER;




 Απο την Contessa

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, φαίνεται πως ήρθε η «ανάσα» για το κανάλι του Μπουρναζίου από τον '' Kόκκινο Καπετάνιο'' τον Βαγγέλη Μαρινάκη.  

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λέγεται ότι συμφώνησε με τον μεγαλομέτοχο του Alter Γιώργο Κουρή για την εξαγορά ποσοστού του καναλιού ενώ μένει να γίνουν και οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα η είσοδος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Dealnews online η προσχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Alter πρόκειται να γίνει με τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 25,6 εκατ. ευρώ.  Από την άλλη φαίνεται πως οι υπόλοιποι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το μερίδιό τους στο νέο –όπως όλα δείχνουν- μέτοχο.
Πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δείξει ενδιαφέρον για το κανάλι του Μπουρναζίου και τον περασμένο Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Alter έχει ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα για οφειλές ύψους 483,2 εκατ. ευρώ.

Γ. Νταλάρας στη Hurriyet: Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια






Από την Αργυρώ Λαδά

Στη τουρκική εφημερίδα Hurriyet έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Νταλάρας με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη. Στη συνέντευξη του , ο Έλληνας τραγουδιστής , απάντησε τόσο καλλιτεχνικές όσο και σε πολιτικής φύσεως ερωτήσεις.

Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του» για να συμπληρώσει ότι «Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Συνεχίζοντας τις απαντήσεις του ανέφερε ότι «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τοπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια».

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν προβλήματα που προέρχονται από τρεις μεριές, την Τουρκία, την Αγγλία και την Ελλάδα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε  για το ποια είναι η πηγή του πόνου στην Κύπρο, ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε ότι ευθύνονται οι εθνικιστές και όσοι φανατίζονται με τη θρησκεία, ενώ, αναφερόμενος στην πολιτική, επισήμανε ότι δεν είναι μια πιστή σύζυγος, αλλά μια βρώμικη γυναίκα.

Ακριβαίνει το καφεδάκι μας στα μπαρ των πλοίων



Απο την Χριστίνα Αλαμάνου

Ακριβότερα κατά10% θα είναι από 1η Σεπτεμβρίου τα προϊόντα που πωλούνται στα μπαρ των πλοίων εξαιτίας της μετάταξής τους από το μέχρι τώρα ισχύοντα ΦΠΑ (13%) στον υψηλότερο (23%).

Η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας με σχετική ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση των επιβατών για την επιβαλλόμενη από το κράτος αναγκαία αύξηση στις τιμές των προϊόντων λόγω του ΦΠΑ.

«Η προσπάθειά μας να συγκρατηθούν οι τιμές αυτές με τη χρήση αυτόματων πωλητών ειδών πρόχειρης εστίασης, νερού και αναψυκτικών απέβη άκαρπη, αφού αφενός δεν θα μείωνε το ποσοστό του ΦΠΑ και αφετέρου θα είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην ανεργία κάποιοι ναυτικοί, που σήμερα εργάζονται στα μπαρ των πλοίων», προστίθεται στην ανακοίνωση της ΕΕΝ.

Εφυγε απο τη ζωή ο σχεδιαστής του Ιζνογκούντ, Ζαν Ταμπαρί



Ο Γάλλος σχεδιαστής Ζαν Ταμπαρί, που μαζί με το σεναριογράφο Ρενέ Γκοσινί είχαν δημιουργήσει έναν από τους διασημότερους και πιο αστείους «κακούς» στην ιστορία των κόμικ, τον βεζίρη Ιζνογκούντ, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 81 ετών, όπως ανακοίνωσε η κόρη του, Μιριέλ.

Από το 1962 ο Ζαν Ταμπαρί σχεδίαζε τον Ιζνογκούντ, το ραδιούργο βεζίρη που «ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη» ανατρέποντας τον καλό χαλίφη της Βαγδάτης, σε συνεργασία με τον Γκοσινί, τον πατέρα του Αστερίξ και άλλων πολυδιαβασμένων ηρώων.

 Μετά το θάνατο του Γκοσινί, το 1977, ο Ταμπαρί συνέχισε μόνος.«Ο πατέρας μου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2004 και τον επόμενο χρόνο χήρεψε, γεγονός από το οποίο δεν συνήλθε", είπε η Μιριέλ Ταμπαρί-Ντιμά, που διευθύνει τις Εκδόσεις Ταμπαρί.

Ο Ζαν Ταμπαρί γεννήθηκε στη Στοκχόλμη στις 5 Μαρτίου 1930. Ξεκίνησε να δουλεύει ως σκιτσογράφος το 1956 στο περιοδικό Vaillant. Το 1958 δημιούργησε τον ήρωα...Totoche και τους φίλους του ενώ δύο χρόνια αργότερα συνεργάστηκε με τον Γκοσινί στο κόμικ Valentin.

To 2004 ο Γάλλος σκηνοθέτης Πατρίκ Μπραουντέ γύρισε την ταινία «Ιζνογκούντ», στην οποία ο Μικαέλ Γιουν έπαιζε το σατανικό βεζίρη Ιζνογκούντ και ο Ζακ Βιγιερέ τον καλό χαλίφη Χαρούν ελ Πουσάχ.

ΑΠΕ





Παντρεύεται απόψε η Kim Kardashian!




Απόψε παντρεύεται η 30χρονη reality star Κιμ Καρντάσιαν τον 26χρονο σταρ του NBA, Κρις Χάμφρις.
 
H λαμπρή γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Montecito της Καλιφόρνια, κοντά στη Σάντα Μπάρμπαρα. Αυτό όμως που οι καλεσμένοι της θέλει να θυμούνται περισσότερο από αυτό το γάμο, είναι το νυφικό της, το οποίο σχεδίασε η Vera Wang, η οποία είχε σχεδιάσει και το νυφικό της μεγαλύτερης αδερφής της Kim, κι από τότε έγινε καλή φίλη της οικογένειας Καρντασιάν.

«Θεέ, μου! Αυτό το νυφικό…» είναι η φράση που θέλει να λένε όλοι και που η ίδια χρησιμοποίησε σε ραδιοφωνική συνέντευξή της λίγες μόνο ώρες πριν το γάμο.


Όσο για την ψυχολογία της νύφης: «Είχα την κρίση πανικού μου περίπου μια εβδομάδα πριν» εξήγησε η μέλλουσα νύφη, προσθέτοντας πως αγχώθηκε για μικροπράγματα.

Τέλος, η αμερικανίδα τηλεστάρ μίλησε για τον μεγάλο απόντα του γάμου, τον πατέρα της, που πέθανε το 2003: «Έχω κάτι πάντα μαζί μου. Θα νιώθω την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της τελετής, στη δεξίωση και γενικά, στην ατμόσφαιρα, θα υπάρχει η παρουσία του πατέρα μου» είπε.

Με αυστηρό ναυτικό στυλ η πρόσφατη εμφάνιση της Κate!








Απο την Contessa 
Επίσκεψη στις γειτονιές του Λονδίνου που μαστίζονται από ταραχές και φαινόμενα βίας αποφάσισαν να κάνουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ενώ  συναντήθηκαν με τους  γονείς των τριών νεαρών ανδρών Haroon Jahan, 21, και οι αδελφοί Shazad Ali, 30, και Abdul Musavir, 31, που σκοτώθηκαν την περασμένη Τρίτη καθώς προσπαθούσαν να προστατεύσουν τα τοπικά καταστήματα. Το βασιλικό ζεύγος πέρασε 15 λεπτά μιλώντας με οικογένειες των θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους υπερασπίζοντας την κοινότητά τους,  το Μπέρμιγχαμ, από κλέφτες.  

 

Η ναυτική εμφάνιση της Kate εντυπωσίασε για άλλη μια φορά καθώς η επιλογή της δεν ξέφυγε των βασικών προτιμήσεων της.  


Η στολή…έχει την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen και στοιχίζει περίπου £ 2.000 και αποτελείται από μια  μπλε και λευκή στρατιωτικού τύπου μπλούζα  £ 795 μια φούστα σε γραμμή pencil με πιέτες αξίας £ 580 και ένα ζευγάρι γόβες αξίας £ 500 του οίκου Prada.


 


Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Αναβλήθηκε η δίκη των συντακτών του Focus


Από τον Max

Αναβλήθηκε από το Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας η δικάσιμος  για τις 29 Νοεμβρίου με κατηγορούμενους τους 13 Γερμανούς δημοσιογράφους και αρθρογράφους του περιοδικού ‘’ Focus’’ για το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της 22ης Φεβρουαρίου του 2010 που εμφάνιζε την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει απρεπή χειρονομία  ενώ περιείχε και   σχετικό δημοσίευμα τόσο στο περιοδικό όσο  και στη διαδικτυακή έκδοση που χαρακτήριζε τους Έλληνες «απατεώνες».

Επτά από τους κατηγορουμένους εκπροσωπήθηκαν από Έλληνες δικηγόρους ενώ οι υπόλοιποι έξι, ενδεχομένως να μη έχουν λάβει ακόμη τις κλήσεις κατηγορουμένου που απεστάλησαν από την Εισαγγελία με τη μεσολάβηση των υπουργείων Εξωτερικών και Δικαιοσύνης προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές της Γερμανίας. Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος τους αφορούν συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου, εξύβριση και προσβολή συμβόλων του ελληνικού κράτους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των επτά κατηγορουμένων που παρίσταντο δήλωσαν πως το δημοσίευμα δεν συνιστά ποινικό αδίκημα: «Ακόμα κι αν δεν μας αρέσει το δημοσίευμα , δεν είναι ποινικό αδίκημα. Μπορεί να είναι ενοχλητική η άποψη που εκφράζεται αλλά πρέπει να αντέχουμε την κριτική στα πλαίσια της ελευθερίας του Τύπου».

Έκαναν μάλιστα λόγο για έναν «υπερφίαλο εγωισμό» που διακατέχει ορισμένες φορές τους Έλληνες και τους οδηγεί σε μη σωστή κατεύθυνση την ίδια στιγμή που στη χώρα μας γράφονται πολλές φορές για άλλους οξύτερα πράγματα και πιο ενοχλητικά.

Εγώ να τους απαντήσω απο εδώ ... Χάι Χίτλερ ρεεεεεεεε και άντε και.... σαλτάρετε!