Social Icons

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σβήνουν τα φώτα σήμερα το βράδυ!




Σβήνουν τα φώτα σήμερα το βράδυ στην Ακρόπολη αλλά και στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας στα πλαίσια της παγκόσμιας καμπάνιας «Η Ώρα της Γης 2012» του WWF, όπου συμμετέχει το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου!



Απο την Contessa, 

Ένα από τα πιο λατρεμένα παραμύθια ζωντανεύει και πάλι, μέσω της ταινίας «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου».

ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ: Εχω πάρει τόση κοκαΐνη όση και Whitney Houston!



 Απο την Contessa, 

Δεν έχουν κλείσει ούτε 2 μήνες από το πρόωρο θάνατο της τραγουδίστρια  Whitney Houston , ενός θανάτου που συγκλόνισε τη διεθνή showbiz και μια νέα δήλωση από ένα μεγάλο καλλιτέχνη έρχεται να σοκάρει το κοινό.

Ένας δικτάτορας …Αλαντίν της Γουαντίγια



Απο την Contessa,
Οι ταινίες του έχουν αποσπάσει πολλά εκατομμύρια στο box office, το χιούμορ του είναι καυστικό και η σάτιρα του περνάει ως οδοστρωτήρας πάνω από πρόσωπα και γεγονότα που συμβαίνουν στη διεθνή κοινότητα.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Βασιλική επίσκεψη ….και τα σκυλιά δεμένα!



 Απο την Contessa,

Ο John και Frances Canning από το Μάντσεστερ αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.
Το ζευγάρι είχε κανονίσει το γάμο του στο δημαρχείο της πόλης, ο γραμματέας του οποίου τους ενημέρωσε ότι την ίδια μέρα θα βρισκόταν εκεί και η βασίλισσα Ελισάβετ,  για δείπνο με εθελοντές της περιοχής.

Τότε και οι δύο τους είχαν μια φοβερή ιδέα για την ημέρα του γάμου τους… Αφού η Βασίλισα Ελισάβετ θα βρισκόταν στη πόλη τους γιατί να μην στείλουν ένα προσκλητήριο γάμου;

Εκείνη,  ενώ αρχικά ενημέρωσε μέσω των υπεύθυνων του παλατιού ότι δεν θα προλάβει να παραβρεθεί , εμφανίστηκε στα ξαφνικά εκπλήσσοντας ευχάριστα τους νεόνυμφους…

Η 85χρονη βασίλισσα της Βρετανίας, συνοδευόμενη από το σύζυγο της Φίλιππο, χαιρέτησε τους νεόνυμφους, που δεν πίστευαν πως είχαν μπροστά τους το βασιλικό ζεύγος, και τους ευχήθηκε κάθε ευτυχία.

«Ήταν περίεργο ότι ήξερε τα ονόματά μας!» δήλωσε χαριτολογώντας στην εφημερίδα The Daily Βeast η νύφη, καθώς η βασίλισσα τους χαιρέτισε λέγοντας «γεια σου Τζον, γεια σου Φρανσίς».

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ουπς…. πρόσεχε Κate το φερμουάρ σου!



 Απο την Contessa, 

Ήταν μάλλον πολύ βιαστική και δεν πρόλαβε ή δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω....;
Η Kate Moss ήθελε κάνει τη βόλτα της με τον Jamie Hince. Ντύθηκε και βγήκε από το σπίτι αλλά ξέχασε ότι φορούσε ζώνη και παντελόνι που είχε φερμουάρ….


Όταν ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε τον Ρομπέρτο Σαβιάνο.




Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε τον μεγαλύτερο σάλο στην ιστορία της μαφίας όταν το 2006 αποφάσισε να δημοσιεύσει το βιβλίο «Γόμορρα», στο οποίο αποκάλυπτε όλο τον μηχανισμό των εγκληματικών δραστηριοτήτων της Καμόρα. Οι νονοί της μαφίας του κήρυξαν πόλεμο και τον καταδίκασαν σε θάνατο. Σήμερα ζει μια μοναχική ζωή μέσα στο φόβο. Μια μεγάλη φρουρά ατόμων είναι συνεχώς δίπλα του και επιτηρεί  την ασφάλεια του, αν και αποφεύγει, για ευνόητους λόγους να μένει στο ίδιο σπίτι πάνω από 3 ημέρες. Ο ίδιος δήλωσε «Η μαφία είναι παρούσα παντού και πάντα. Διακινεί 500 δις ευρώ σε ρευστό μέσω χιλιάδων συναλλαγών, τις οποίες ο κόσμος δεν θεωρεί ύποπτες  γιατί απλούστατα δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να ξέρει. Η μαφία έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, σε κάθε γειτονιά»
Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, ενώ το βιβλίο του μεταφράστηκε σε 50 γλώσσες ενώ μεταφέρθηκε και στην μεγάλη οθόνη και έγινε μια επιτυχημένη ταινία που εισέπραξε  πολλά βραβεία, εκ των οποίων το μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών.
Ο Νίκος Αλιάγας πρόσφατα μιλήσει μαζί του κάτω από υψηλά μέτρα ασφαλείας. Ο ίδιος δήλωσε στον Νίκο Αλιάγα:
«Προέρχομαι από έναν τόπο της Ιταλίας (Νάπολη) όπου η μαφία κυβερνάει το 44% του πληθυσμού. Είχα θυμό μέσα μου και φιλοδοξούσα να αγγίξω το μεγαλύτερο ακροατήριο που θα μπορούσα, γράφοντας βιβλία – και νομίζω, το κατάφερα. Δεν φοβήθηκα και ούτε φοβάμαι την εκδίκησή τους. Η δική μου εκδίκηση είναι να ασχολούμαι με δαύτους ασταμάτητα».
Το βιβλίο όπως ο ίδιος αποκάλυψε είχε και συνέπειες στη ζωή του.  «Ίσως να ακουστεί δειλό, αλλά αν με ρωτήσετε αν θα το έκανα ξανά, η απάντηση είναι “όχι”. Βρέθηκα σε αυτή την κατάσταση και τώρα δεν μπορώ, και δεν θέλω, να κάνω πίσω. Έτσι θα πάει ως το τέρμα. Αλλά είναι πραγματικά δύσκολο για την οικογένειά μου.
Γιατί αυτή δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά. Δεν έγραψε κανένα βιβλίο και βρίσκεται στο στόχαστρο και αυτή
».
Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε να κλείσει τη συνέντευξη με την ερώτηση,  αν ξέρει που θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα ο Ρομπέρτο Σαβιάνο , και ο ίδιος απάντησε: «Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Πολύ θα ήθελα να μάθω πού θα είμαι την άλλη εβδομάδα… Θα δείξει…».

Καλά μου...μουστοκούλουρα!




Απο την Contessa, 
 
Είναι το κουλούρι της Σαρακοστής, το πρωί με το καφεδάκι σας είναι ότι πρέπει! Η μυρωδιά του θα σας ξετρελάνει. Όταν θα ψηθούν και μετά να τα βάλετε σε ένα σκεύος με κάλυμμα για να μην ξεραθούν και να κρατηθούν μαλακά.  

Τα μπαχαρικά και τον μούστο θα τον βρείτε εύκολα σε καλά μπακάλικα.

 
Υλικα
4  κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
2 ½ κουταλάκια του γλυκού κανέλλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
1 κούπα αραβοσιτέλαιο
1 κούπα πετιμέζι
2 κουταλιές της σούπας  κονιάκ
Από 1/2 λεμόνι  το χυμό του
1 πορτοκάλι , το χυμό του
Μια μικρή πρεζούλα αλάτι
Σουσάμι προαιρετικά

Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε όλα τα στερεά υλικά σε μία λεκανίτσα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Βάζουμε στο μπλέντερ όλα τα υγρά υλικά και χτυπάμε να ανακατευτούν.

Ρίχνουμε τα υγρά στη λεκάνη με το αλεύρι και ανακατεύουμε με το χέρι σιγά σιγά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη. 

Στρώνετε λαδόχαρτο στο μεγάλο ταψί του φούρνου, παίρνετε από τη ζύμη ένα κομματάκι σε μέγεθος καρυδιού και πλάθετε τα μουστοκούλουρα σε σχήμα σαλιγκαριού. Όσο πλάθουμε δεν αφήνουμε την υπόλοιπη ζύμη εκτεθειμένη γιατί σφίγγει για αυτό και τη σκεπάζουμε. 

Στο ταψί όταν τα στρώνετε να αφήνετε ένα μικρό κενό μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν. Όταν προθερμανθεί ο φούρνος βάζετε το ταψί και ψήνετε στους 170 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
 


Ο άγνωστος πίνακας του Βίνσεντ Βαν Γκογκ



Από την Contessa, 

Την ταυτοποίηση ενός ανώνυμου μέχρι σήμερα πίνακα, ως έργο του διάσημου μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ, ανακοίνωσε το ολλανδικό μουσείο Κρέλερ Μίλερ.
Οι υπεύθυνοι του μουσείου ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, ότι νέες έρευνες που έγιναν σε έργο τέχνης, με εξελιγμένες τεχνικές ακτίνων Χ, οδήγησαν στην αποκάλυψη ότι ο πίνακας «Νεκρή φύση με αγριολούλουδα και ρόδα» φιλοτεχνήθηκε από τον Βαν Γκογκ, το 1886. 

Ο πίνακας είναι διαστάσεων 1 μ. x 0,80 μ., στον οποίον αποτυπώνονται παπαρούνες, μενεξέδες και άλλα αγριολούλουδα, είχε περιέλθει στην κατοχή του μουσείου από το 1974. Επί πολλά χρόνια οι ειδικοί πίστευαν πως ήταν έργο του Βαν Γκογκ, κυρίως λόγω του ασυνήθιστου μεγέθους του καμβά.

Ο Ολλανδός ζωγράφος το είχε ολοκληρώσει, ενώ φοιτούσε ακόμη στη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αμβέρσα.

Νεκρός ο υπόπτος για τις δολοφονίες στη Τουλούζη



Αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν πως ο ύποπτος για τις δολοφονίες της Τουλούζης είναι νεκρός καθώς μετά από μάχη με την αστυνομία, πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός του και σκοτώθηκε.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

O λόγος της Δούκισσας και το φουστάνι της μητέρας της!



 Απο την Contessa, 

Η Kate Middleton έκανε την πρώτη της, δημόσια ομιλία ως Δούκισσα του Cambridge και όλα τα μάτια και τα αυτιά ήταν στραμμένα επάνω της.

On line και ....Αινστάιν!


 
Το πλήρες αρχείο του 'Αλμπερτ Αϊνστάιν, που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, όπου, μεταξύ άλλων, βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC2), άρχισαν να «ανεβαίνουν» στο διαδίκτυο από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, το οποίο τα έχει πλέον στην ιδιοκτησία του. Έτσι, όλοι οι χρήστες, ειδικοί και μη, θα μπορούν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους.

Σε πρώτη φάση είναι διαθέσιμα online γύρω στα 2.000 έγγραφα και θα ακολουθήσουν και τα άλλα στη συνέχεια, όπως έγινε γνωστό σε συνέντευξη που έδωσε το Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με τις βρετανικές «Γκάρντιαν» και «Ντέιλι Μέιλ».

Για το ψηφιακό αρχείο του Αϊνστάιν στη διεύθυνση: http://www.alberteinstein.info/





Πηγή: ΑΠΕ










Σήμερα η κηδεία του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Βασταρδή.



 Aπο την Contessa, 

Σήμερα στις 15.00 κηδεύεται στο Νεκροταφείο Χαλανδρίου, ο αξέχαστος ηθοποιός Νίκος Βασταρδής. 

Tο βράδυ της Κυριακής 18 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών  , αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Μέχρι πριν από οκτώ μήνες ήταν υγιέστατος και δίδασκε στη σχολή του όμως τους τελευταίους μήνες η υγεία του Ν. Βασταρδή ήταν επιβαρυμένη εξαιτίας ενός ατυχήματός του.

Γεννημένος το 1924 στον Πειραιά, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, του Κάρολου Κουν και πρωτοεμφανίστηκε το 1942 στην «Αγριόπαπια »του Ίψεν.

Εκτός από το Θέατρο Τέχνης συνεργάστηκε επίσης με το Θέατρο του Λαού και τους «Ενωμένους Καλλιτέχνες» (1945-1946), ενώ το 1947 συμμετείχε στον θίασο του Γιώργου Παππά και το 1948 στο θίασο Βασίλη Λογοθετίδη.

Το 1953 συγκρότησε δικό του θίασο οπερέτας, ενώ το 1955 και το 1956 επιστρέφει στην πρόζα και ερμηνεύει το Βοναπάρτη στο έργο του Τσβάιχ «Του φτωχού τ' αρνί» με τον θίασο Τζ. Καρούσου - Μαίρης Λεκκού.

Συμμετείχε σε κινηματογραφικές ταινίες «Χωρίς συνείδηση», «Ιπποκράτης και Δημοκρατία», «Παύλος Μελάς» κ.ά.
Από το 1962 έως το 1964 συμμετείχε στον θίασο Έλσας Βεργή και πρωταγωνίστησε στα έργα «Το μπαλκόνι» του Ζενέ, «Η βεντάλια της λαίδης Γουίντερμηρ» του Ό. Ουάιλντ, «Ο φυγάς» του Τεν. Γουίλιαμς.

Το 1965, ως συνθιασάρχης με τον Κατράκη και τη Βεργή, περιόδευσε στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας αρχαίες τραγωδίες.

Την περίοδο 1965-1966 έγινε συνθιασάρχης με τον Κ. Ρηγόπουλο και την Κάκια Αναλυτή. Έπαιξε στο Θέατρο Πορεία στο έργο του Κ. Μπαλ «Αν ο κόσμος μας έβλεπε μαζί». Ακουλούθησαν τα «Ευλαβικό γύναιο» του Σαρτρ στο Θέατρο «Φλωρίντα» με την Τιτίκα Νικηφοράκη, «Ο Τίγρης» του Σήσγκαλ στο Θέατρο Βεργή, «Επιστροφή στις Μυκήνες» του Ευαγγ. Αβέρωφ και «Λεωφορείον ο πόθος» του Τεν. Ουίλλιαμς (Κοβάλσκι), στο Θέατρο Κάβα θίασος Τζ. Καρέζη, «Θεοδώρα» του Γ. Ρούσσου και «Κυρία δε με μέλει» του Σαρντού (Ναπολέων), «Βασιλιάς Ληρ» του Σαίξπηρ με το «Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο» του Μ. Κατράκη (Έντγκαρ) 1971, «Μαυρόλυκοι» του Θαν. Πετσάλη με το «Εθνικό Θέατρο» στο Ηρώδειο 1971-1972, θίασος Τζ. Καρέζη, "Ασπασία" του Ιακ. Καμπανέλλη (Ανακριτής).

Το 1970 κάνει στροφή προς τη τηλεόραση και οι ερμηνείες του ήταν εξαιρετικές σε σειρές όπως οι «Εν τούτω νίκα», «Ανακριτικό γραφείο» και κυρίως η «Πορφύρα και αίμα» όπου υποδύθηκε τον Ρωμανό Διογένη δίπλα στη Βασίλισσα Ευδοκία της Βούλας Ζουμπουλάκη.


Το 1973 περιόδευσε με προσωπικό θίασο στις επαρχιακές πόλεις και αμέσως μετά έπαιξε, σε συνεργασία με τη Νόρα Βαλσάμη, το έργο του Σωβαζόν «Ξενοδοχείο η ευτυχία» στο θέατρο Όρβο. Τον επόμενο χρόνο (1974), ως συνθιασάρχης με την Ελ. Ερήμου, ανέβασε στο Θέατρο Γκλόρια το έργο του Άλκη Παπά «Σου χαρίζω τη γυναίκα μου».

Για πολλά χρόνια υπήρξε καθηγητής της υποκριτικής στη Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και το 1992 ίδρυσε δική του Δραματική Σχολή.

Κόρη του είναι η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Ανδριανού.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ: 4 νεκροί στο σχολείο της Τουλούζ




Απο την Contessa, 

Σοκαρισμένη η Γαλλία μπροστά στην τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο εβραϊκό σχολείο Οζάρ Χατοράχ της Τουλούζης που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 4 ανθρώπων.   
Οι γαλλικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δολοφόνου που άνοιξε πυρ σε εβραϊκό σχολείο της νοτιοδυτικής Γαλλίας, σκοτώνοντας έναν ραβίνο, τους δύο μικρούς γιούς του και την κόρη του διευθυντή του σχολείου.

Η γαλλική κυβέρνηση αύξησε το δείκτη ετοιμότητας για τρομοκρατική απειλή στην περιοχή της Τουλούζ, μετά την επίθεση στο σχολείο Οζάρ Χατόρα, από ένοπλο ο οποίος διέφυγε με μοτοσυκλέτα.
Πρόκειται για την τρίτη πολύνεκρη επίθεση στην συγκεκριμένη περιοχή τις τελευταίες 8 μέρες από ένοπλο με μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο όπλου.

Ο Νικολά Σαρκοζί ανεβάζει στο «κόκκινο» το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στην Τουλούζη, διαμηνύοντας ότι αυτή η απεχθής πράξη δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Ο κ. Σαρκοζί χαρακτήρισε την επίθεση «εθνική τραγωδία» και δεσμεύτηκε στη σύλληψη του δράστη λέγοντας ότι «η κτηνωδία και η σκληρότητα δεν μπορούν να υπερισχύσουν».
Τα μέτρα ασφαλείας είναι ύψιστα σε σχολεία και συναγωγές. Οι Γάλλοι είναι έκπληκτοι και προβληματισμένοι, καθώς είναι εξίσου σπάνιες οι επιθέσεις σε σχολεία και οι δολοφονικές επιθέσεις κατά εβραίων.

«Ερευνούμε σε δυο προφανείς κύριες υποθέσεις: την ισλαμική και την ακροδεξιά, χωρίς όμως να αποκλείονται και άλλες» δηλώνει πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και το ίδιο όπλο που σκότωσε τους στρατιώτες, τα παιδιά και τον δάσκαλο» δήλωσε το βράδυ της Κυριακής σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο Γάλλος πρόεδρος, λίγες ώρες αφότου επισκέφθηκε το εβραϊκό σχολείο της Τουλούζης μιλώντας για εθνική τραγωδία.

Ο Σαρκοζί ανακοίνωσε, επίσης, πως αναστέλλει έως την Τετάρτη την προεκλογική του εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου-Μαΐου, μία εκστρατεία που έχει επικεντρωθεί κατά πολύ σε ζητήματα μειονοτήτων.
Σήμερα ο Γάλλος πρόεδρος θα δεχθεί τους εκπροσώπους της εβραϊκής κοινότητας της χώρας, ενώ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα σχολεία στη μνήμη των μικρών παιδιών που σκοτώθηκαν.

Η επιβεβαίωση πως ο δράστης του μακελειού στο σχολείο Οζάρ Χατοράχ αφαίρεσε τη ζωή των τριών στρατιωτών την περασμένη εβδομάδα πυροδότησε φόβους και ανησυχία ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει τώρα συνολικά στο στόχαστρο τις μειονότητες στη Γαλλία.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο δράστης έφθασε με μηχανή, κατά τα φαινόμενα μόνος, σκόρπισε το θάνατο και εξαφανίστηκε. Στην επίθεση στο σχολείο χρησιμοποίησε δύο όπλα -με το ένα από αυτά είχε αφαιρέσει την περασμένη εβδομάδα τη ζωή των στρατιωτών.

«Πυροβολούσε ό,τι βρισκόταν μπροστά του, παιδιά και ενήλικες. Κυνήγησε τα παιδιά μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο εισαγγελέας της Τουλούζης Μισέλ Βαλέ.

Νεκρός έπεσε από τις σφαίρες ο 30χρονος ραβίνος του σχολείου Τζόναθαν Σάντλερ. Ξεψύχησαν οι δύο γιοι του Γκάμπριελ και Άριε, τεσσάρων και πέντε ετών, ενώ ο καθηγητής του σχολείου είδε να πεθαίνει στα χέρια του η οκτάχρονη κόρη του, Μίριαμ Μονσονέγκο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την κρατήσουν στη ζωή.
Επρόκειτο για τη χειρότερη αντισημιτική επίθεση στη Γαλλία από τον Αύγουστο του 1982, όταν έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση με χειροβομβίδα και πυροβολισμούς στο εστιατόριο Goldenberg σε εβραϊκή γειτονιά στο κεντρικό Παρίσι.

Η Γαλλία διαθέτει τη μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα στη Δυτική Ευρώπη (περίπου 600.000), καθώς και τη μεγαλύτερη μουσουλμανική, περί τα πέντε εκατομμύρια. Στην Τουλούζη της νοτιοδυτικής Γαλλίας ζουν περίπου 10.000 με 15.000 εβραίοι σε πληθυσμό 400.000 κατοίκων.


Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η ‘’γκάφα’’ του Νικολά Σαρκοζί.



Aπο τον Μax, 

Τον  Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί κατέγραψε  τηλεοπτικός φακός να αποκαλεί έναν δημοσιογράφο χαζό κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Σαλόν σιρ Μάρν στα ανατολικά του Παρισιού.

 Ο Νικολά Σαρκοζει φάνηκε να χάνει την υπομονή του με τον δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για τις συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και τους απεργούς της χαλυβουργίας ArcelorMittal την Πέμπτη στο Παρίσι. «Νομίζεις ότι δίνω δεκάρα για αυτά που λες; Τι περιμένεις να σου πω;» είπε ο Σαρκοζί και σχολίασε: «Τι χαζός!»

Στη συνέχεια γύρισε χαμογελαστός προς τον δημοσιογράφο, τον χτύπησε στον ώμο και αφού ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο είπε: «Είναι καλός, πράγματι. Είναι νέος».

Ο σοσιαλιστής υποψήφιος Φρανσουά Ολάντ επέκρινε τον Σαρκοζί μετά το συμβάν κατηγορώντας τον ότι επιστρέφει στις «ακρότητες» και την «χυδαιότητα» που χαρακτήρισαν την πενταετή θητεία του.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες ελίξεις στο Παρίσι,  το γκάλοπ που διενέργησε η εφημερίδα Figaro δείχνουν ο Νικολά Σαρκοζί να είναι και πάλι χαμένος στον δεύτερο.

Όπως δείχνει η δημοσκόπηση της OpinionWay-Fiducial, για την εφημερίδα Le Figaro, τόσο ο Σαρκοζί όσο και ο Ολάντ συγκεντρώνουν ποσοστό 27,5% στην πρόθεση ψήφου για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, τον επόμενο μήνα. Ακολουθούν η Μαρίν Λε Πεν με 16% και ο κεντρώος Φρανσουά Μπαϊρού με 13%.

Συνελήφθη ο Τζόρτζ Κλούνει



 Aπο την Contessa, 

Ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ  και γνωστός ακτιβιστής συνελήφθη σε διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον.

Οι διαδηλωτές κατηγορούσαν τον πρόεδρο του Σουδάν Ομάρ αλ Μπασίρ για την πρόκληση ανθρωπιστικής κρίσης και για την παρεμπόδιση της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στη χώρα.

Στη διαδήλωση συμμετείχαν και ο πατέρας του Τζορτζ, Νικ, και ο Δημοκρατικός βουλευτής Τζιμ Μόραν, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Οι συλλήψεις ακολούθησαν τρεις προειδοποιήσεις της αστυνομίας να αποχωρήσουν από το έδαφος της πρεσβείας, τις οποίες οι συλληφθέντες αγνόησαν.
Ο Κλούνι έχει πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο Σουδάν σε μια προσπάθεια να στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.
                                                                    
Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυπταν το γεγονός, ο ηθοποιός είπε ότι ζητά από την κυβέρνηση του Σουδάν να επιτρέψει στη διεθνή κοινότητα να στείλει στην περιοχή ανθρωπιστική βοήθεια στο νότο, «προτού η κατάσταση να εξελιχθεί στη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στον πλανήτη».

Το Σουδάν έχει επίσης εμπλακεί σε πόλεμο με το Νότιο Σουδάν, το οποίο αποσχίστηκε μετά το δημοψήφισμα του περασμένου Ιανουαρίου και κέρδισε την ανεξαρτησία του τον Ιούλιο του 2011.Αφορμή η μεταφορά του πετρελαίου του Νοτίου Σουδάν από τον αγωγό που διέρχεται από το Σουδάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ομάρ αλ Μπασίρ καταζητείται από το Διεθνές Δικαστήριο για Εγκλήματα Πολέμου.

Οταν οι αγελάδες κλαίνε... έχουν σοβαρό λόγο!



Απο την Contessa, 

Οι αγελάδες σε όλον τον κόσμο κλαίνε και  θρηνούν  την απώλεια ενός δικού τους αστέρα… του «Ζοκό», του τρίτου πιο καρπερού επιβήτορα ταύρου στον πλανήτη. Ο  δραστήριος  ταύρος πέθανε σε βαθιά γεράματα  φτάνοντας τα 17του έτη και έφυγε από φυσικά αίτια, αφήνοντας πίσω του πάνω από 400.000 απογόνους.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η Κatrina Darling....χορεύει για την Kate Middleton



Aπο την Contessa, 
Χθες το βράδυ τα πλήθη ζητωκραύγαζαν μόλις εμφανίστηκε  σε ένα κέντρο διασκέδασης στο Σόχο  της Νέας Υόρκης , όχι μόνο για την ομορφιά της και τον burlesque χορό της αλλά και για το βαρύ όνομα… που κουβαλάει! 

Η Κatrina Darling όπως την φωνάζουν είναι ξαδέλφη της Kate Middelton  και από ότι φαίνεται και το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, το πρωί εργάζεται σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, και τα βράδια μεταμορφώνεται σε χορεύτρια burlesque.



Εκτέλεσε με μεγάλο κέφι το πρόγραμμα της  ενώ προτίμησε να φορέσει τα χρώματα της Αγγλίας και μία καστανή περούκα , ένα κόκκινο φόρεμα από παγιέτες, χρυσό αγκώνα-μήκους γάντια και ένα μικρό στέμμα ενώ επιδόθηκε στο λικνιστό χορό καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε «God Save the Queen» όπως είναι και η ονομασία του strip show που δίνει…Οh my God!

Το 21 ετών μελαχρινό κορίτσι είναι ξαδέρφη της πριγκίπισσας της Βρετανίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σάντερλαντ της βόρειας Αγγλίας και από αρκετά νεαρή ηλικία στράφηκε στον χορό, μέχρι που τελικά την κέρδισε η τέχνη του στριπτίζ.


Τραγική ημέρα για ολόκληρο το Βέλγιο




Σοκαρισμένη είναι όλη η Ευρώπη μετά την τραγική είδηση του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε αργά την νύχτα της Τρίτης στο Βαλέ της Ελβετίας, κοντά στα σύνορα με την Ιταλία, με αποτέλεσμα να βρούνε τον θάνατο 28 άνθρωποι, εκ των οποίων 22 μικροί μαθητές από το Βέλγιο που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο.

ΜΑΝΤΟΝΑ: ΄΄ Η Ιστορία της Ελλάδας είναι πολύ μεγάλη για το ανθρώπινο μυαλό




 Απο την Contessa,

Με αφορμή την νέα ταινία ΄΄ W.E.’’,   η Μαντόνα παραχώρησε συνέντευξη στο Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο παρουσιάζοντας την νέα της δουλειά καθώς η ταινία που αφορά τον Βρετανικό θρόνο και ένα μεγάλο έρωτα της Wallis Simpson, και του Εδουάρδου, διάδοχου του θρόνου,  έχει σκηνοθετηθεί από την ίδια.

AΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ CLIP TOY ΝΕΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ



 Aπο την Contessa,

Στο «Private House» του «Island» πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ της Άννας Βίσση «Ώρα να φεύγω». Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, ενώ τις αέρινες δημιουργίες που φοράει η δημοφιλής τραγουδίστρια επιμελήθηκε η κόρης της Σοφία Καρβέλα. 

Στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ της Άννας Βίσση βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ και HELLO.

«Η ιδέα βασίστηκε στον τίτλο του τραγουδιού αλλά έρχεται σε αντίθεση σε αυτό που υποστηρίζει δηλαδή το Ώρα να φεύγω. Έτσι, σκέφτηκα να κάνω κάτι που να μην την αφήνει να φεύγει. Για αυτό και βλέπουμε την Άννα δεμένη με αλυσίδα στα πόδια» δήλωσε η Μυρτώ Κοντοβά η οποία υπογράφει το σενάριο αλλά και τη σκηνοθεσία. Τις αέρινες δημιουργίες που φοράει στο βίντεο κλιπ η Άννα Βίσση επιμελήθηκε η κόρης της Σοφία Καρβέλα.

Το στόρι θέλει την Άννα Βίσση να είναι φυλακισμένη σε ένα σπίτι και σε μια σχέση από τα οποία προσπαθεί να δραπετεύσει γιατί, όπως λέει και το τραγούδι, είναι «ώρα να φεύγω». Τα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες, καθώς η Μυρτώ Κοντοβά είναι τελειομανής και υπεύθυνη ακόμη και για την υπέροχη παράσταση που δίνει η Άννα Βίσση στο «Rex».


Η Εφημερίδα «The Guardian» κάνει βόλτα στις γειτονιές της Εκάλης




Απο την Contessa,

H βρετανική εφημερίδα «The Guardian» κάνει μια διαφορετική αναφορά στην Ελλάδα τονίζοντας για τις   δύσκολες ώρες εν μέσω οικονομικής κρίσης  που όμως  ωστόσο οι εύποροι Έλληνες της Κηφισιάς εξακολουθούν να αγοράζουν ρούχα από πανάκριβες φίρμες, όπως η Gucci, η Prada και η Louis Vuitton.

O Αγνώριστος ….Hugh Jackman






 Aπο την Contessa,
Mέσα στα μούσια ... και με μπόλικη διάθεση για παιχνίδι με την κόρη του εμφανίζεται ο Hugh ενώ η μικρή του δειχνει να απολαμβάνει τη μεταμόρφωση του διάσημου μπαμπά της ο οποίος έχει γίνει αγνώριστος για χάρη της νέας του ταινίας: «Les Misérables».

΄΄ Εφυγε'' ο Δ/ντης Φωτογραφίας της Finos Films,Νίκος Δημόπουλος




Από την Contessa, 

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Μελβούρνη σε ηλικία 86 ετών ο διευθυντής φωτογραφίας και αδελφός του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου., Νίκος Δημόπουλος. 







Η καριέρα του έγινε συνώνυμη με τις επιτυχίες της Finos Films αφού κινηματογράφησε περισσότερες από 70 ταινίες της.

Η εγκυκλοπαίδεια Britannica σταματάει την έκδοση της μετά από 244 χρόνια!




Από την Contessa, 

Το τέλος της έντυπης έκδοσης της Εγκυκλοπαίδειας Britannica ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, προσθέτοντας ωστόσο ότι η εγκυκλοπαίδεια θα υπάρχει στο Διαδίκτυο και φυσικά θα συνεχιστεί η σχολική της έκδοση.

Στην εφημερίδα New York Times, και σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της εταιρίας Encyclopaedia Britannica Inc,  Χόρχε Καούς, επισήμανε ότι η απόφαση «θα προκαλέσει θλίψη και νοσταλγία σε ορισμένους», προσθέτοντας όμως ότι «η ηλεκτρονική διεύθυνση ανανεώνεται συνεχώς, είναι πληρέστερη και υπάρχουν και τα πολυμέσα».

«Η Britannica ήταν μια από τις πρώτες εταιρίες που αισθάνθηκαν τις επιπτώσεις της τεχνολογίας, ίσως πριν από 20 χρόνια, και προσαρμοζόμαστε σε αυτές, αν και μερικές φορές ήταν πολύ δύσκολο», υπογράμμισε ο Καούς και κατέληξε λέγοντας πως λόγω της φήμης και της ποιότητας της, η Britannica δεν επηρεάστηκε από την δωρεάν online εγκυκλοπαίδεια Wikipedia.

Η τελευταία έντυπη έκδοση της εγκυκλοπαίδειας που εκδίδεται συνεχώς από το 1768, είναι αυτή του 2010, με 32 τόμους που ζυγίζουν περισσότερα από 58 κιλά. Για την έκδοση αυτή εργάστηκαν 4.000 ειδικοί.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Oταν ξημερώνει ….Τρίτη και 13!





Από την Contessa,

Προλήψεις και Δεισιδαιμονίες λένε κάποιοι όταν αναφέρονται στη γρουσουζιά που τυλίγει μια μέρα σαν και αυτή… Τρίτη και 13 του μήνα και κατά την ελληνική παράδοση η Τρίτη θεωρείται γρουσούζικη καθώς είναι η μέρα

Βούλα Πατουλίδου για το κύπελλο του Σ.Λούη : ΄΄Πρέπει να αποκτήσουμε το κύπελλο’’




Το Ολυμπιακό Μουσείο σε έκτακτο Δ.Σ. αποφάσισε τη σύσταση επιτροπής διεκδίκησης του Εθνικού Κειμηλίου με σκοπό τη μόνιμη παραμονή του κυπέλλου του Σπύρου Λούη στην χώρα όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, την Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λίγες μόνο ώρες αφότου γνωστοποιήθηκε από τον Cristie’s, η πρόθεση του εγγονού του Έλληνα Μαραθωνοδρόμου Σπύρου Λούη να διαθέσει προς πώληση το κύπελλο που απονεμήθηκε στον πρώτο Έλληνα νικητή Μαραθώνιου δρόμου, το 1896.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Ολυμπιακού Μουσείου, "ένα από τα ιστορικότερα σύμβολα των Ολυμπιακών Αγώνων, των άμεσα συνδεδεμένων με την Ελληνική αθλητική και πολιτιστική ιστορία, είναι καθήκον όλων να παραμείνει στη χώρα μας και να κληρονομηθεί στις επερχόμενες γενιές, διατηρώντας στην ιστορική μνήμη, μια από τις σημαντικότερες στιγμές της νεότερης Ελληνικής ιστορίας."




Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Μουσείου πρότεινε στην κα Βούλα Πατουλίδου να ηγηθεί της συλλογικής προσπάθειας διεκδίκησης του ιστορικού κυπέλλου, πρόταση που έγινε αποδεκτή άμεσα από τη χρυσή Ολυμπιονίκη. Η σύσταση της επιτροπής θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ημερών, με τη συμμετοχή ατόμων και φορέων που μπορούν να αναδείξουν το ζήτημα διαφύλαξης και ανάδειξης της εθνικής κληρονομιάς. Παράλληλα, η επιτροπή θα αναζητήσει χορηγίες από μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα, προκειμένου η διεκδίκηση να αυξήσει τις πιθανότητες απόκτησης του πολύτιμου κειμηλίου. 

Η Βούλα Πατουλίδου με σαφήνεια προσδιόρισε την αποστολή της επιτροπής που πρόκειται να συσταθεί: "Πρέπει να αποκτήσουμε το κύπελλο, πρέπει να διασώσουμε ότι μπορούμε από την ιστορική μας μνήμη και κληρονομιά. Προσωπικά θα κάνω ότι χρειαστεί. Αυτό το κύπελλο, αυτή η ιστορική στιγμή δεν θα αφαιρεθεί από τη χώρα μας. Καλώ, μαζί με το Ολυμπιακό Μουσείο, κάθε έναν που μπορεί και θέλει, να βοηθήσει και να συστρατευθεί στην επιτροπή διεκδίκησης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καταφέραμε πολλά. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κερδίσουμε. Μπορούμε και το αξίζουμε".

Θυμίζουμε ότι ο οίκος εκτιμά την αξία του ασημένιου κυπέλλου, μεταξύ 120.000 και 160.000 λιρών (143.000 έως 190.000 ευρώ).

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πρίγκιπας Harry: Ο παππούς μου και η γιαγιά μου έχoυν πολλή πλάκα!



Aπο την Xριστίνα Αλαμάνου

Δέκα μέρες διήρκεσε η περιοδεία του πρίγκιπα Harry σε Μπαχάμες, Τζαμάικα και Βραζιλία. Η χθεσινή τελευταία μέρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον πρίγκιπα που θα πάρει μαζί του όμορφες αναμνήσεις και από τις 3 χώρες που επισκέφτηκε.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


  
Αφησε έγκυο τη κόρη της γυναίκας του!

Γράφει ο  Μαρίνος Φωκάς

Πεδίο μάχης μετατράπηκε δικαστική αίθουσα στο Ηράκλειο της Κρήτης, εξαιτίας της δράσης 45χρονου πατέρα, με την κοινή γνώμη να παραμένει σοκαρισμένη από την απίστευτη είδηση που ήρθε το πρωί της Δευτέρας στο φως της δημοσιότητας.

Ο 45χρονος επαγγελματίας, τα τελευταία χρόνια, είναι παντρεμένος με 36χρονη γυναίκα, και μαζί έχουν ένα 10χρονο παιδί. Οι τρεις τους, μαζί και με τα τρία άλλα παιδιά που έχει η 36χρονη από τον προηγούμενο γάμο της ζούσαν υπό την ίδια στέγη.

Ο άνδρας, δε δίστασε να αναπτύξει ερωτική σχέση με τη 19χρονη κόρη της 36χρονης, την οποία μάλιστα άφησε έγκυο, εν αγνοία της συζύγου του, η οποία μεταξύ άλλων υπέμενε και ξυλοδαρμό από το σύζυγό της.

Την τελευταία φορά, η 36χρονη δεν άντεξε, πήρε τα τέσσερα παιδιά της και πήγε στη μητέρα της, όμως λίγες ημέρες μετά, η 19χρονη πήρε το 10χρονο αδερφάκι της και επέστρεψε στο σπίτι όπου παρέμενε ο 45χρονος εραστής της και σύζυγος της μητέρας της. Η 36χρονη ξενοδοχοϋπάλληλος πήγε στο σπίτι για να βρει την 19χρονη που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και το 10χρονο παιδί, όμως εκεί βρήκε τον 45χρονο, ο οποίος προκλητικά της αποκάλυψε ότι όχι μόνο είχε ερωτική σχέση με την κόρη της, αλλά είναι και ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.
Η 36χρονη ακολούθησε τη νομική οδό ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να μπορεί να βλέπει το 10χρονο παιδί της, το οποίο βρίσκεται με τον πατέρα του και τη 19χρονη αδερφή του, χωρίς να βλέπει τη μητέρα του.

Τα αίματα "άναψαν" όταν κλήθηκε να καταθέσει η κουνιάδα της 36χρονης , σύζυγος του αδερφού της. Ο 45χρονος ειρωνικά απευθύνθηκε στη μάρτυρα λέγοντάς της ότι θα ξεσπούσε ... τις ορμές του και στο δικό της παιδί, αλλά ...δεν πρόλαβε. Η κουνιάδα έριξε μία μπουνιά στον 45χρονο, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο σύζυγός της, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 45χρονο.

Τελικά, η κρίσιμη δίκη για τη διευθέτηση της οικογενειακής υπόθεσης διεκόπη, εξαιτίας του θερμού επεισοδίου που προκλήθηκε στην αίθουσα.




πηγή : Cretalive.gr

Τα γεμιστά της Σαρακοστής…!



Απο την Contessa,

Υλικά (για 6 άτομα):
6  ντομάτες σφιχτές
6 πιπεριές + 1 για την γέμιση
2 μέτρια κρεμμύδια
1 σκελίδες σκόρδο
1 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 μέτριες πατάτες
αλάτι- πιπέρι
ελαιόλαδο
1 1/2 ποτήρι ρύζι γλασέ

Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες, τα κολοκυθάκια και τις μελιτζάνες σε ένα μπόλ και ψιλοκόβουμε.
  • Ξεσποριάζουμε τις  πιπεριές και ψιλοκόβουμε την έχτρα στο μπόλ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Καθαρίζουμε τις ντομάτες και σουρώνουμε το ζουμί τους το οποίο και κρατάμε στην άκρη
  • Σε μια λεκάνη προσθέτουμε το ρύζι και τα εσωτερικά των λαχανικών της ντομάτας  καθώς και τον δυόσμο και τον μαϊντανό και μια κουτάλα της σούπας ελαιόλαδο . Αλατοπιπερώνουμε ανακατεύουμε και γεμίζουμε.  
  • Έχουμε τοποθετήσει εντωμεταξύ τα λαχανικά σε ένα ταψί στο οποίο μπορούμε να προσθέσουμε και πατατούλες.
  • Ρίχνουμε από πάνω από τα λαχανικά που είναι στρωμένα στο ταψί το ζουμί από τις ντομάτες και μισή κουτάλα ελαιόλαδο. Με το χέρι μας σκορπίζουμε από πάνω λίγο αλάτι.
  • Ψήνουμε για 1 ώρα και 1 τέταρτο περίπου στους 170 βαθμούς. Στο μισάωρο του ψησίματος με ένα κουτάλι παίρνουμε λίγο από το ζουμί που έχει το ταψί και περιχύνουμε τα γεμιστά.

Σήκωσέ το ….Ρία!





Απο την Β.Σερμπέτογλου

Η Ρία Αντωνίου, πέρασε θριαμβευτικά στον μεγάλο τελικό του ιταλικού Dancing with the stars. Οι Ιταλοί έχουν ξετρελαθεί με την τσαχπινιά της και το ταπεραμέντο της Ρίας και σε πείσμα όλων των ΄΄κακών΄΄ της επιτροπής  της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο και την έστειλαν τσίφ...για τον τελικό!

Στον μεγάλο τελικό, η Ρία δηλώνει έτοιμη να σηκώσει την... κούπα της πρωταθλήτριας! Η μεγάλη της πρόκριση προκάλεσε διάσημους και μη φίλους της να της στέλνουν τις ευχές τους μέσω Twitter και εκείνη απάντησε:

«Εντάξει… με κάνατε να κλάψω… Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι για το show, αλλά για την αγάπη σας!» πόσταρε στο λογαριασμό της.

Tα υπέροχα πόδια...της Catherine Zeta Jones!




Η Cathrin Zeta Jones είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εκθαμβωτικές σταρ του Χόλιγουντ! 

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της μας απέδειξε ότι εκτός από ένα πανέμορφο πρόσωπο διαθέτει και ένα καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο σώμα!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Michael Douglas στο Apollo Theatre στον Χάρλεμ της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει τον Bruce Springsteen και την Ε Street Band. Στην VIP αίθουσα βρισκόταν και πολλοί ακόμη stars όπως ο Tom Hanks.


H Cathrin , επέλεξε να φορέσει ένα κοντό δαντελένιο φόρεμα , σε σκούρο μπλε το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ανοιχτόχρωμα τακούνια , ένας συνδυασμός που αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της.