Social Icons

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Έφυγε απο τη ζωή ο Φιλ Ραμόουν







Ο Φιλ Ραμόουν, παραγωγός δισκογραφίας, ο οποίος συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μουσικής τα τελευταία 50 χρόνια -ανάμεσά τους οι Ρέι Τσαρλς,

Μάχη με τα κύματα ...για μια πρόσδεση στο λιμάνι



Aπο τον Γιάννη Αλαμάνο,

Ένα βίντεο που φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων,

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Lilian May Davies: Η χωριατοπούλα που έγινε πριγκίπισσα της Σουήδιας







Γράφει η Χριστίνα Αλαμάνου, 

Ένας έρωτας που έγινε ζωντανός θρύλος. Μια αγάπη που μέτρησε εκατοντάδες δοκιμασίες.  Μια γυναίκα γύρισε με πείσμα τις σελίδες του βιβλίου της ζωής της και μεταμορφώθηκε από μια φτωχή χωριατοπούλα  σε πραγματική πριγκίπισσα. Μια πριγκίπισσα που την αγάπησε όλος ο λαός  της Σουηδίας.
  
Το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαρτίου 2013,  η Λίλιαν ηλικίας 97 ετών, πέθανε στον ύπνο της στο σπίτι της στο Royal Djurgården ενώ ήταν περιτριγυρισμένη  από τη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας.

Η
Lilian May Davies γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1915 στο Swansea της Ουαλίας.  Η οικογένεια της ήταν φτωχή και προερχόταν από την  εργατική τάξη. Οι γονείς Gladys Μary και William Davies παντρεύτηκαν λίγους μήνες πριν Λίλιαν έρθει στον κόσμο.

191 χρόνια απο την μεγάλη σφαγή της Χίου.







Απο την Contessa,

Στις 11 Μαρτίου 1822 και μετά τα 250 χρόνια η Χίος εξεγείρεται κατά των Τούρκων. Οι Χιώτες, αν και άοπλοι, μαζί με 2.000-2.500 χιλιάδες άτακτο στρατό από τη Σάμο, κλείνουν στο Φρούριο την τοπική φρουρά για 19 ημέρες.

Νίκος Μπελογιάννης: Μια ζωή γεμάτη αγώνες








Πίσω από υγρά και βρώμικα κελιά της φυλακής τέσσερις άνδρες κοιμόντουσαν με τα ρούχα.  Ανέμεναν τον θάνατο από στιγμή σε στιγμή. Στις 2:30 , ξημέρωμα Κυριακής το κρατητήριο φωτίζεται. Ο Νίκος Μπελογιάννης πετιέται όρθιος. 


Ένας φύλακας του ανοίγει την πόρτα, ο Μπελογιάννης τον ρωτά:

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έξυπνες συνταγές για μικρούς και μεγάλους...!






Έξυπνες και γρήγορες που μπορείτε να τις ετοιμάσετε παρέα με τους μικρούς μας φίλους,  είτε για κάποιο παιδικό πάρτι είτε για να δημιουργήσετε μαζί ένα θεσπέσιο ορεκτικό, γεύμα ή γλυκό!

Δοκιμάστε τα και θα ενθουσιαστείτε !

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Παγκόσμια αναγνώριση για μια 25χρονη Ελληνίδα!







«Ο πατέρας μου πάντοτε μου έλεγε να κυνηγώ τα όνειρά μου, εάν θέλω να τα πιάσω» αναφέρει η 25χρονη Έλενα Αντωνιάδου, σε σημείωμά της στην ιστοσελίδα της NASA!
Είναι μια βράβευση που αποτελεί έκπληξη. 

Πως ένα Test Drive…μετατρέπεται σε Sexy Show!







 Aπο τον Max,

Με σκοπό την προώθηση του νέου μοντέλου αυτοκίνητου της Renault Clio, γυρίστηκαν δύο βίντεο με ''θύματα'' δύο ανυποψίαστους πελάτες που επισκέφτηκαν την αντιπροσωπία με σκοπό να δοκιμάσουν,  σε ένα συνηθισμένο test driveτο νέο μοντέλο αυτοκινήτου. Δείτε τα βίντεο!!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Βαζάκια..... με φαντασία!








Από την Cotnessa, 
Όλοι έχουμε στο σπίτι κάπου κρυμμένα μικρά γυάλινα βάζα από μαρμελάδες, ελιές, πιπεριές κ.ά . Συνήθως τα αποθηκεύουμε σε ένα ντουλάπι με την ελπίδα ότι κάποτε θα τα χρησιμοποιήσουμε ξανά.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Από τον Λεοπόλδο στον Κωνσταντίνο de Grecia…




Από την Χριστίνα Αλαμάνου,


Ένα χρόνο μετά την επανάσταση του 1821, η σφαγή της Χίου ζωγραφίζεται από τον Νταλακρουά που βουτάει το πινέλο του στο ζεστό αίμα των αγωνιστών και οι πίνακες του πωλούνται υπέρ του ταμείου των αγώνων της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Βιλλμαίν αρθρογραφεί με μια πένα που καίει σαν φωτιά...

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μια φραντζόλα με τα …. Όλα της!




Από την Contessa,

Μόνο με μια φρατζόλα και κάποια υλικά που μπορεί να έχετε στη κουζίνα σας  ή στο ψυγείο σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσετε ένα καταπληκτικό ορεκτικό για εσάς, τα παιδιά σας και τους φίλους σας!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: ΨΑΛΜΟΙ & ΕΙΚΟΝΕΣ







 Απο την Contessa, 


Σήμερον τς σωτηρίας μν τό Κεφάλαιον, καί το π αἰῶνος Μυστηρίου φανέρωσις· Υός το Θεο, Υός τς Παρθένου γίνεται, καί Γαβριήλ τν χάριν εαγγελίζεται. Διό κα μες σν ατ τ Θεοτόκ βοήσωμεν· Χαρε Κεχαριτωμένη, Κύριος μετ σο.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Τούρτα …υψηλής ραπτικής!







 Απο την Contessa,

Ένα εντυπωσιακό νυφικό σκέφτηκε να σχεδιάσει  η μικρή Χάνα, η κόρη μιας από τις πιο περιζήτητες δημιουργούς ζαχαροπλαστικής Donna Millington, για να φαγωθεί ολόκληρο!

Όταν η Κλεοπάτρα έπαιρνε το μπάνιο της….!







Από την Contessa,


Ήταν μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή παρουσία,   έξυπνη, γεμάτη χάρη και με γλυκιά φωνή, που κέρδιζε και τους εχθρούς της.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δωρεάν είσοδος για την 25η Μαρτίου στο Μουσείο Ακρόπολης






Την Δευτέρα 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για να γιορτάσει την Μεγάλη Μέρα. Το Μουσείο θα υποδεχθεί

Ο Μίκυ Μάους....δοκιμάζει τη φουστανέλα!







Ένα τριήμερο γεμάτο από Ελλάδα προγραμματίζει να χαρίσει στους επισκέπτες της η Disneyland της Καλιφόρνια στις 25-27 Μαΐου.

Μαρκησία ντε Πομπαντούρ: Η ερωμένη που έγινε η μικρή βασίλισσα της Γαλλίας.







Γράφει η Χριστίνα Αλαμάνου, 


Όταν στα 1715 ο «Βασιλιάς Ήλιος» Λουδοβίκος ΙΔ’ έφυγε από τη ζωή, η Γαλλία πέθαινε μέρα με την ημέρα. Η φορολογία , η σιτοδεία και οι πόλεμοι άρχισαν να δημιουργούν τους πρώτους ζωντανούς πυρήνες πολέμου, ανάμεσα σε όσους ζωντανούς αλλά σκελετωμένους

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Tα 10 πιο hot μανικιούρ του 2013!








Είναι 10 και είναι super !
Ιδέες και τάσεις για το μανικιούρ του 2013 σε σκούρες αποχρώσεις ή με παστέλ χρώματα.

Ένα εξώφυλλο του Economist ….που προκαλεί!



  




«Πάνω που νόμιζες ότι ήταν ασφαλής...» είναι ο τίτλος του κύριου άρθρου του Economist, το οποίο αναφέρεται στην Κύπρο. Στο εξώφυλλο, το νησί βυθίζεται στη θάλασσα, ενώ οι καρχαρίες παραμονεύουν.

Ρένα Παγκράτη: 15χρόνια μετά , ο ανιψιός της αποκαλύπτει....







Πριν από 15 χρόνια μια αυτοκτονία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.Η Ρένα Παγκράτη υπήρξε από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες ηθοποιούς και τα ρεπορτάζ της εποχής

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Pin up girls....for ever!






Απο τον Max, 

Η αφέλεια σε συνδυασμό με την ερωτική πρόκληση,  ξεμυάλιζαν  εκατομμύρια άνδρες.  Δεν ήταν πρόστυχες και δεν είχαν ίχνος από υποψία πορνό επάνω τους.

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Όταν το χταποδάκι αγάπησε το μακαρόνι....







Για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας,  η Contessa σας προτείνει την παρακάτω συνταγή από την Κέρκυρα, μια συνταγή αγάπης για την έναρξη της νηστείας.

Πάπας Φραγκίσκος: Πολλά Τwitter… και κοσμοσυρροή στο Βατικανό.





Aπο την Contessa,

Αγαπητοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ από την καρδιά μου και σας ζητώ να συνεχίσετε να προσεύχεστε για μένα. Πάπας Φραγκίσκος“, έγραψε στο Twitter ο πάπας που φαίνεται να μην ακολουθεί

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η Michelle Obama φωτογραφίζεται για την αμερικανική Vogue.





Απο την Contessa, 


Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών με άνεση και φανερή αυτοπεποίθηση  ποζάρει στο εξώφυλλο της βίβλου της μόδας, μιλώντας παράλληλα για το γάμο της, αλλά και τον απαιτητικό ρόλο που κατέχει ως σύζυγος του πλανητάρχη.

Δύσκολες ώρες για τον Μίκη Θεοδωράκη





Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών διακομίσθηκε εσπευσμένα σήμερα,  μεσημέρι του Σαββάτου, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Sexy....αποκριάτικο μακιγιάζ!




Απο την Μπέλλα Σαντορέλλα, 



Οι απόκριες είναι μια ζωντανή γιορτή με κέφι, διασκέδαση και ευκαιρία να υποδυθούμε ένα διαφορετικό ρόλο από το καθημερινό μας εαυτό.

Καρναβαλίζονται στη Πάτρα "Τα Μυρμήγκια και η Μέρκελ" μαζί με "Το χαράτσι της ΔΕΗ"





Απο την Contessa,

Πάνω από 35.000 μέλη πληρωμάτων προβλέπεται ότι θα συμμετέχουν στις δύο μεγάλες παρελάσεις, σήμερα και την Κυριακή, με τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι φετινές εκδηλώσεις για το πατρινό καρναβάλι.

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανησυχούν οι Βρετανοί για την υγεία της βασίλισσας.









 Απο την Χριστίνα Αλαμάνου,

Η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ , που τον επόμενο μήνα θα γιορτάσει τα 87α γενέθλια της, φαίνεται ότι

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται την Πριγκίπισσα του Μονακό Γκρέις Κέλι.




Απο την Contessa



Ανά την ιστορία των κινηματογραφικών βιογραφικών ταινιών,  έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να δημιουργήσεις μια τόσο πετυχημένη ταινία,  ειδικά ενός προσώπου τόσο διάσημου όπως ήταν η Γκρέις Κέλι. 

Τα θεϊκά…..Γαλλικά Μακαρόν!








Απο την Contessa,

Είναι ένα τραγανό Γαλλικό κόσμημα της ζαχαροπλαστικής με περίβλημα μαρέγκας στα χρώματα του ουράνιου τόξου που κλείνει  μέσα του μια αφράτη γέμιση από κρέμα γκανάς, βουτυρόκρεμα, μαρμελάδα ροδάκινο, σοκολάτα, φρούτα του πάθους, φιστίκι και τόσα άλλα.
Σήμερα κατέχει θέση παραδοσιακού Γαλλικού γλυκού. 

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Κέιτ Μιντλετον: Το μυστικό που δεν είναι πια μυστικό….

Απο την Χριστίνα Αλαμάνου
Ένα λούτρινο αρκουδάκι και ο αυθορμητισμός της Κείτ Μίντλετον έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα μυστικό που κρατιόταν καλά κρυμμένο πίσω από τις πόρτες του Μπάνκιχαμ.