Social Icons

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο Captain Μίκυ στο λιμάνι του Πειραιά! (φωτό)




Οι επικεφαλείς του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς υποδέχτηκαν επί του πλοίου Disney Magic που κατέφθασε στον Πειραιά την παρέα του Μίκυ και του Πλούτο!
 


Ποιος είναι ο νέος διάδοχος του Κατάρ;



Η ανατρεπτική κίνηση από τον 61χρονο Εμίρη που παραδίδει τη σκυτάλη στον 33χρονο γιο του.

 Απο την Contessa, 

Ο εμίρης του Κατάρ Σεΐχ Χαμάντ μπεν Χαλίφα αλ Θάνι ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι θα παραδώσει την εξουσία στον 33χρονο γιό του Ταμίμ, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα.

National Geographic | Oι καλύτερες φωτογραφίες στον κόσμο υποψήφιες στα φετινά βραβεία (φωτό)




O 25ος ετήσιος διαγωνισμός του National Geographic Traveler Photo Contest  είναι ένα γεγονός που διεξάγεται κάθε χρόνο και σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη αφού η λήξη του έχει καθοριστεί σε λίγες μόνο ημέρες , στις 30 Ιουνίου 2013

O Ρούπερτ Μέρντοχ «τελείωσε» την κατά 38 χρόνια νεώτερη ατακτη Κινέζα και σύζυγό του…




Οι συνοπτικές διαδικασίες διαζυγίου και τα «σύννεφα» απιστίας. 

Από την Contessa,

Ο αιφνιδιασμός είναι το σήμα κατατεθέν του μεγιστάνα του Τύπου, Ρούπερτ Μέρντοχ. Είτε πρόκειται για τη μεταφορά κυριολεκτικά εν μιά νυκτί όλων των εκδοτικών δραστηριοτήτων στη Βρετανία στα αρχηγεία του στο Ουάπινγκ το 1986 -μετακίνηση που σήμανε την απόλυση 5.000 εργαζομένων- ή το κλείσιμο της πιο πετυχημένης εφημερίδας της Βρετανίας («News of the World»), που άφησε στον δρόμο 200 εργαζόμενους, είτε για την ανακοίνωση ότι χωρίζει στα 82 του από την τρίτη του σύζυγο, Γουέντι Ντενγκ...

Dita von Teese : Δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου…







 Απο την Contessa, 

 "Προσπαθώ πάντα να αναζητώ νέους τρόπους για να γίνω καλύτερος άνθρωπος, τι μπορώ να κάνω για να νιώθω ότι έκανα κάτι καλό για τον εαυτό μου, όπως το να τρώω καλά, να ασκούμαι, νέα πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι καλύτερα."

Όταν οι καθηγήτριες θυμούνται τη μαθήτρια Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη…





Aπο την Contessa, 
Υπόδειγμα μαθήτριας  ήταν στα σχολικά της χρόνια η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Δύο καθηγήτριές της ανασύρουν από το χρονοντούλαπο τις αναμνήσεις τους από το ευφυές κορίτσι, την επιμελή μαθήτρια, που λίγα χρόνια μετά έβαλε πλώρη ... για να κατακτήσει τον κόσμο!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Βασιλικός Γάμος στη Σουηδία: Η πριγκίπισσα Μαντλέν παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της! (Photos)

 Ο ευτυχισμένος γαμπρός είναι ο πρίγκιπας της Νέας Υόρκης.... ο χρηματιστής Κρις Ο' Νιλ





Απο την Χριστίνα Αλαμάνου, 

Κάτω από ένα υπέροχο και δυνατό ήλιο η Στοκχόλμη σήμερα φόρεσε τα καλά της για να γιορτάσει τους γάμους της πριγκίπισσας Μαντλέν, της μικρότερης κόρης του βασιλιά Κάρολου Γκουστάβου ΙΣΤ’ και του πρίγκιπα … της Νέας Υόρκης, χρηματιστή Κρίς Ο’ Νιλ.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Εconomist: Ο Σουλτάνος… Ερντογάν!



Απο την Contessa,
«Ματωμένα κεφάλια, δακρυγόνα, κανόνια νερού: αυτά θα πρέπει να συμβαίνουν στο Κάιρο, στην Τρίπολη ή σε κάποια άλλη πρωτεύουσα δικτατορικού κράτους. Ωστόσο, δεν πρόκειται για την πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, αλλά για την πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ευρώπης και επιχειρηματική πρωτεύουσα της δημοκρατικής Τουρκίας».

«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελέας για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου!





«Καταπέλτης» ήταν η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοφιλούς ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου το 2008, καθώς πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου χωρίς τα ελαφρυντικά που του είχαν αναγνωριστεί πρωτοδίκως, με αποτέλεσμα ο Γεωργιανός να αντιμετωπίζει πλέον την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Συναυλία της Σόνιας Θεοδωρίδου για άπορες καρκινοπαθείς




Φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου διοργανώνει η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» το βράδυ της Παρασκευής (ώρα 21:00) στο θέατρο του Λυκαβηττού.

Πούτιν – Λουντμίλα | Μετά από μια παράσταση μπαλέτου… ήρθε ο χωρισμός!






Απο την Contessa, 
Το τέλος του γάμου τους δήλωσαν δημόσια σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η μέχρι πρότινος σύζυγός του Λουντμίλα. Η δήλωση του χωρισμού του προεδρικού ζεύγους αναμεταδόθηκε και από το πρακτορείο Reuters.

Σε νοσοκομείο εισήχθη ο Δούκας του Εδιμβούργου





 Απο την Contessa, 

Σε κλινική του Λονδίνου εισήχθη την Παρασκευή ο Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος και όπως όλα δείχνουν, θα  γιορτάσει τη Δευτέρα  τα γενεθλιά του εκεί.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Αgelina Jolie στο πλευρό του συντρόφου της...




Aπο την Contessa,

Μόλις εχθές το βράδυ στο Λονδίνο ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση,  της Angelina Jolie, μετά  από την ανακοίνωση της απόφασης της για την επιτυχημένη διπλή μαστεκτομή που υπέστη πριν λίγο καιρό.

Μαγευτικές λήψεις από ελεύθερη κατάδυση στο Yucatan –Μεξικό (photo)





Οι Christina και Eusebio Saenz de Santamaria, είναι ένα ζευγάρι ελεύθερων δυτών γνωστοί και ως «One Ocean one Breath». Καταδύονται σε θάλασσες, ωκεανούς και άλλα μεγάλα υδατικά συστήματα σε όλο τον κόσμο, χωρίς συσκευές οξυγόνου βουτώντας κυριολεκτικά με μια ανάσα!

Οι Ισπανοί… με κάτω τα παντελόνια για την Τρόικα (photo)




Ο πρωτότυπος τρόπος διαμαρτυρίας με τον οποίο αποφάσισαν να διαδηλώσουν κατά της Τρόικα οι Ισπανοί κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου. Η φωτογραφία με τους νεαρούς στη Μαδρίτη που αποφάσισαν να κατεβάσουν τα παντελόνια τους και να δείξουν τα οπίσθια τους κάνει θραύση.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η άνοιξη που άργησε...αλλά ήρθε στη Τουρκία | Οικολογία, δεοντολογία και ιδεολογία....




Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρτούν συνεχώς φωτογραφίες από την πλατεία Ταξίμ 




Απο την Contessa, 
Εκατοντάδες είναι οι τραυματίες από τη βίαιη επιχείρηση καταστολής της αστυνομίας στην κατάληψη του μητροπολιτικού πάρκου στην πλατεία Ταξίμ. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία νεκρή. Σκληρές οδομαχίες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το κέντρο της Κωνσταντινούπολης «πνίγηκε» στα χημικά και μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Αργά το απόγευμα επεισόδια ξέσπασαν και στην Αγκυρα και σύντομα επεκτάθηκαν στη Σμύρνη και σε άλλες πόλεις. Παρέμβαση ΕΕ, ζητά σεβασμό της ελευθερίας της έκφρασης.


Πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας εξελέγη ως " O άνδρας της χρονιάς" στη Σκανδιναβία σύμφωνα με τη δανική εφημερίδα.


By Christin...Al


Γεννημένος στις 13 Μαίου του 1979, ο όμορφος Πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας είναι ο μοναχογιός και το δεύτερο από τα τρία παιδιά του βασιλιά Carl XVI Gustaf και της βασίλισσας  Σίλβια της ΣουηδίαςΕίναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής, μετά την μεγαλύτερη αδελφή του, Princess Victoria, και την ανιψιά του και βαπτιστήρα του,  Estelle.