Social Icons

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Kate & William | It's a Royal....boy!!!!!!!!



Οι «βρύσες» στην περίφημη πλατεία Τραφάλγκαρ του Λονδίνου φωτίστηκαν με μπλε χρώμα προς τιμήν του αγοριού, και εκατοντάδες βρετανοί και τουρίστες γιόρτασαν υπό το φως του φεγγαριού.

Μετά από πολύωρη αναμονή η Δούκισσα του Cambridge βγήκε τελικά από το μαιευτήριο, έχοντας στο πλάι της τον William και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της.

Απο την  Contessa, 
Στις 22 Ιουλίου η  31 ετών Κέιτ, εισήχθη -από την πίσω είσοδο- στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's, στο Πάντινγκτον του δυτικού Λονδίνου, όπου είχε γεννηθεί το 1982, ο Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας είχε δηλώσει άλλωστε ότι θέλει να είναι μαζί με τη γυναίκα του την ώρα της γέννησης του πρώτου παιδιού τους.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

O νέος βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος ορκίστηκε σήμερα να τηρεί το Σύνταγμα και του νόμους.







Επιμέλεια : Χριστίνα Αλαμάνου

Σε μια λαμπρή τελετή παρουσία του Κοινοβουλίου, ο νέος 53χρονος Φίλιππος βασιλιάς του Βελγίου, ορκίστηκε να τηρεί πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους , να διατηρεί την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα. Ο Φίλιππος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα μόλις μιάμιση ώρα μετά την παραίτηση του πατέρα του,  βασιλιά Αλβέρτου Β', από την 20χρονη θητεία του στο θρόνο υπέρ του γιου του.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Το γιοτ «Χριστίνα» που ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση πωλείται ξανά! (Iστορία- Photos)







Γραφει η Χριστίνα Αλαμάνου, 
Την είδηση δημοσίευσε η αγγλική ιστοσελίδα MailOnline

Mια καναδική  , River-class φρεγάτα, που κατασκευάστηκε το 1943 και το  πρώτο της όνομα υπήρξε το ‘’HMCS Stormont’’ μετατράπηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο,  στη πιο  μεγαλοπρεπή και ιστορική θαλαμηγό.