Social Icons

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρίγκιπας Χάρι πήρε τα βουνά….






Ο πρίγκιπας Harry, 31 ετών σήμερα θαυμάζει τη μητέρα του και θέλει να της μοιάσει. Στη προσπάθεια του αυτή και θεωρώντας ότι ήταν ζωτικής σημασίας οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες της  πριγίπισσας Νταιάνα, ακολουθεί τα βήματά της και συμμετέχει ενεργά σε πολλές οργανώσεις, προσφάτως στο Walking With The Wounded....



Η φιλανθρωπική οργάνωση ιδρύθηκε το 2010 από δύο πρώην αξιωματικούς του στρατού, όταν ένα από τα ανίψια τους έχασε τα πόδια του σε μια έκρηξη στο Αφγανιστάν.


Χαλαρός με στρατιωτικό παντελόνι έχοντας στη πλάτη ένα σακίδιο, ο πρίγκιπας άνοιξε το κύκλο του Walk of  της Μεγάλης Βρετανίας από το Shropshire,  πεζοπορώντας 1.000 μίλια, μαζί με γυναίκες αλλά και έξι διασώστες, από τη Σκωτία έως τα  Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πρίγκιπας Χάρι είπε πως η μητέρας του τον έχει εμπνεύσει να βοηθάει τους ανθρώπους και επιμένει σε αυτό τονίζοντας ότι είναι σημαντικό να εργάζεσαι για αυτό που πιστεύεις στα παρασκήνια, καθώς έτσι αποδίδει καλύτερα το έργο σου.

Ως γνωστόν η Πριγκίπισσα Νταϊάνα έκανε τακτικά, μυστικές επισκέψεις χωρίς κάμερες και φωτογραφίσεις,  σχεδόν σε όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων και των καταφυγίων όπου ζούσαν οι άνεργοι και άστεγοι.










Δεν υπάρχουν σχόλια: