Social Icons

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Δείτε πόσο απλά μπορούμε να φτιάξουμε μια φοβερή τούρτα Barbie!!! (BINTEO)



 

Δείτε πόσο απλά μπορούμε να φτιάξουμε μια φοβερή τούρτα Barbie!!!

To μεγαλο αφιερωμα του Town&Country στον Κωνσταντινο...."Γιατι ο βασιλιας της Ελλαδας ζει ως ενας κοινος θνητος;"




Ο πρώην μονάρχης κάνει μια δραματική επιλογή ενώ η χώρα αντιμετωπίζει κατάρρευση.
To μεγαλο αφιερωμα του Town&Country στον Κωνσταντινο....

Έτσι φτιάχνεται το τέλειο Παστίτσιο… Συνταγή για ολίγους!


Μια ανάμνηση που μας τραβάει από τη μύτη και μας κάνει να νιώθουμε πως έχουμε γιορτή στο σπίτι κάθε φορά που φουρνίζουμε ένα ταψί.

Ημίγυμνες καλλονές- Έγινε της κολάσεως… στο red carpet των British Fashion Awards !



Στους -3 βαθμούς λοιπόν η θερμοκρασία και εκείνες εμφανίστηκαν απαστράπτουσες  με βαθιά ντεκολτέ, ψηλά σκισίματα, ανοίγματα παντού, εξώπλατα & διαφάνειες κατάλληλα γιά να ανεβάσουν λίμνπιντο και  κασέ στον χώρο της μόδας… στα ύψη!

Φαιάν & Ραντουάν: Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε στα ερείπια του Κομπάνι



Η  22χρονη Φαιάν Αγιούμπ και ο 30χρονος δημοσιογράφος Ραντουάν Μπιζάρ επέστρεψαν στην πόλη που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και ερωτευτήκαν για να παντρευτούν. Αυτή τη φορά η εικόνα της όμορφης νύφης και του ευτυχισμένου γαμπρού δε συνοδεύεται από πανέμορφες ανθοστήλες και πολυτελείς αίθουσες δεξιώσεων.

Η Ελληνίδα χορεύτρια που έγινε κατάσκοπος πολεμώντας τους Γερμανούς



Αδιαμφισβήτητα υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Αθήνας το 1940.
Η πρωτοπόρος του χορού και του μελοδράματος στην Ελλάδα, Έλλη Ζουρούδη ήταν η Ελληνίδα Μάτα Χάρι που γεννήθηκε στην Αίγυπτο και προερχόταν από καλή, μορφωμένη και εύπορη ελληνική οικογένεια. Παρότι είχε την παιδεία, την οξυδέρκεια αλλά και το ταλέντο να διαπρέψει ακόμη και μέσα στην καταχνιά της Κατοχής,  επέλεξε να γίνει «στρατιώτης» στον πόλεμο κατά των Γερμανών και αντί για τη λαμπρή καριέρα που θα μπορούσε να κυνηγήσει, βρέθηκε στη φυλακή των ναζιστικών δυνάμεων Κατοχής.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Γκέισες και Κερασιές συνθέτουν το παραδεισένιο σκηνικό της Ιαπωνίας



Απόδραση στη γη των Σαμουράϊ


Το όνομά της είναι συνδυασμός δύο ιδεογραμμάτων, που σημαίνουν ήλιος και αρχή αντίστοιχα. Είναι γνωστή επίσης ως Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.  Αποτελείται από τέσσερα μεγάλα νησιά, Χοκκάιντο, Σικόκου, Κιούσου και Χονσού, τα οποία συνοδεύονται επίσης

Το μακελειό στο Παρίσι βλέπει ο ΚΥΡ Μια εικόνα χίλιες λέξεις



Περισσότερο χιούμορ και φανταστικά σκίτσα από τον ΚΥΡ με όλες τις γελοιογραφίες του, στην επίσημη ιστοσελίδα του: i-kyr.gr

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Το Παρίσι θα είναι πάντα μέσα μας…



Γράφει η Χριστίνα Αλαμάνου

«Αν δείτε τον κόσμο σαν μια πυραμίδα, τότε σίγουρα στην κορυφή της πρέπει να τοποθετήσετε το Παρίσι», έγραψε ο Χεμινγουέι το 1930, όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την πόλη.

Το Παρίσι γέννησε το φως και τις επαναστάσεις,  ενέπνευσε μουσικούς, έθρεψε μεγάλους συγγραφείς και σπουδαίους καλλιτέχνες,  έγινε η φωλιά της τέχνης και της διανόησης καθώς από τις φλέβες της ξεπετάχτηκαν ο Αλέξανδρος Δουμάς, ο Ζεραρ ντε Νερβάλ, ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Σαρλ Μπωντλαιρ, ο Ευγένιος Ντελακρουά, ο Ονορέ ντε Μπαλζάκ, ο Μαρσέλ Ασάρ και τόσοι άλλοι. Το κέντρο της πόλης και τα περίχωρα «συνθέτουν» μια διαδρομή στην ιστορία και τον πολιτισμό – από την πορεία προς τη Βαστίλη ή το γενικό ξεσηκωμό του 1802 μέχρι τους σημαντικούς ανθρώπους του Διαφωτισμού που εμπνεύστηκαν στις όχθες του Σηκουάνα.