Ερωτική και φίνα, κατακόκκινη και γλυκιά , Ιταλιάνα και σπιρτόζα που της αρέσουν τα φρούτα του πάθους και τα σιρόπια.
Γευτείτε την και θα με θυμηθείτε!
Συστατικά
• 300 γρ. κρέμα γάλακτος
• 700 γρ. γάλα
• 250 γρ. ζάχαρη
• 9-11 φύλλα ζελατίνας
• 200 γρ. φρούτα του πάθους
• λίγη βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
• Αρχικά, σε μια κατσαρόλα την κρέμα, το γάλα και τη βανίλια και άφησέ τα να βράσουν σε σιγανή φωτιά.
• Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε για 10 λεπτά.
• Ρίξε τη ζάχαρη για σιγόβρασε μέχρι να διαλυθεί καλά.
• Βάλε τις ζελατίνες σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
• Στράγγισέ τες και βάλ’ τες μέσα στο γάλα να λιώσουν καλά.
• Μόλις λιώσουν κατέβασε από τη φωτιά και μοίρασε σε φορμάκια.
• Άσε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλ’ τα στο ψυγείο περίπου για 4 ώρες.
• Σέρβιρε με φρούτα του πάθους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου