Social Icons

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο δούκας και η δούκισσα Κέμπριτζ περιμένουν τον πρώτο διάδοχο!







 Απο την Contessa,


 «Ο δούκας και η δούκισσα Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει παιδί», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Κλάρενς Χάους.
«Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η δούκισσα της Κορνουάλης, ο πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα»,
πρόσθετε η ανακοίνωση.
Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν το πρώτο τους παιδί, 20 μήνες μετά τον γάμο τους, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.
Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση «Η δούκισσα εισήχθη σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ Ζ' στο κέντρο του Λονδίνου εξαιτίας σοβαρής ναυτίας. Καθώς η κύηση είναι στο αρχικό της στάδιο, η Αυτής Μεγαλειότης θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια θα έχει ανάγκη ξεκούρασης», επισημαίνεται.
Εξάλλου και ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «είμαι ενθουσιασμένος με τα νέα. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς».
Η δούκισσα Κάθριν, 30 ετών, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, επίσης 30 ετών, δεύτερο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, τον Απρίλιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: