Social Icons

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πως θα είναι το παιδί της Kate και του William ;









Royal / Χριστίνα Αλαμάνου,

Η επόμενη μεγάλη αγωνία που προβληματίζει τους υπηκόους της Μεγάλης Βρετανίας,  προκύπτει από το καυτό ερώτημα για το πώς θα είναι ή θα μοιάζει  ο νέος ή νέα διάδοχος που κυοφορεί η Δούκισσα Kate Meddleton και αναμένεται να γεννηθεί μέσα στο  καλοκαίρι. 

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα φαίνεται να δίνει η κυρία Suretha Erasmus, γενετίστρια  από το Γιοχάνεσμπουργκ, που πρόβλεψε για το πώς ή σε ποιον θα μοιάζει  το βασιλικό μωρό.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η γενετίστρια Suretha Erasmus κατέληξε στα εξής κάτωθι συμπεράσματα ανάλογα με το φύλο του μωρού:

Αν είναι κορίτσι, θα κληρονομήσει το σχήμα φρυδιών της μητέρας της αλλά και τις βλεφαρίδες της και θα έχει γαλάζια μάτια ως κληρονομικό δικαίωμα… που έρχεται από τη γιαγιά της πριγκίπισσα Νταίανα και τον πατέρα της πρίγκιπα William. Σύμφωνα πάντα με τη φωτογραφία, αναφορά γίνεται και στην ομοιότητα που θα μπορεί να έχει η μέλλουσα πριγκίπισσα με τις πρώτες ξαδέλφες του William, Βεατρίκη και Ευγενία.   

Αν είναι αγόρι, τότε ο γιος του
William θα κληρονομήσει το σχήμα των  δοντιών  του και το σχήμα του σαγονιού του αλλά και άλλα πολλά χαρακτηριστικά της διάσημης γιαγιάς του πριγκίπισσας Νταίανα, εκτός όμως από τα κατάξανθα μαλλιά της,  για τα οποία το dna της μητέρας του Kate Middleton παίζει πρωταγωνστικό ρόλο.



Illustration: Theuns Kruger / Graphics 24 / Getty Images

Δεν υπάρχουν σχόλια: