Social Icons

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Αντρέα Κασιράγκι & Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο: Ενας παραμυθένιος γάμος στις Ελβετικές Αλπεις. [ Αποκλειστικές PHOTOS! ]






Aπο την Contessa, 
 
Στο γραφικό χωριό Ρουζμόντ, υπό το φως των επτακοσίων κεριών και με χιλιάδες λευκά τριαντάφυλλα, μέσα σε ένα παραμυθένιο εκκλησάκι  ντυμένο στα λευκά με παχύ και άφθονο χιόνι της Ελβετίας,  τέλεσε το γάμο του ο  μεγάλος γιος της Καρολίνας του Μονακό, Αντρέα Κασιράγκι δένοντας με όρκους αγάπης την βαθύπλουτη Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο. 



Η θρησκευτική τελετή ακολούθησε  τον πολιτικό γάμου τους τον περασμένο Αύγουστο στο Μονακό ενώ το εορταστικό τριήμερο του γάμου τους ξεκίνησε από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου με τη βάφτιση του ηλικίας δέκα μηνών γιου τους Αλεξάντερ Αντρέα Στέφανο Κασιράγκι στην εκκλησία Σαν Ζοζέφ. 


Στο χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας Gstaad, στις ελβετικές Άλπεις  παρέλασε όλη η crème de la crème  των γαλαζοαίματων και των εκατομμυριούχων  της Ευρώπης. 

Η όμορφη 30χρονη Tatiana φορούσε ένα sur mesure φόρεμα Valentino, από μετάξι και δαντέλα, και μια κρεμ κάπα από κασμίρ, σχεδιασμένα από τους Maria Grazia Chiuri και Pierpaolo Piccioli.  Τα μακριά μαύρα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε ένα εντυπωσιακό σινιόν δίνοντας την τελευταία νότα λάμψης με μια ιδιαίτερη τιάρα.


Ο γαμπρός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σμόκιν ενώ το σκυλάκι τους Παστού ντύθηκε παρανυφάκι!

Τη νύφη παρέδωσε ο αδελφός της Julio Mario Santo Domingo καθώς ο πατέρας της, γιος του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου της Κολομβίας σύμφωνα με το Forbes, απεβίωσε το 2009.


Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά η μητέρα του 29χρονου Andrea, Πριγκίπισσα Καρολίνα, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, η Charlotte Casiraghi, η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και ο Pierre Casiraghi με τη σύντροφο του Beatrice Borromeo , όπως επίσης,  η Margherita Missoni, η Ευγενία Νιάρχου, ο Σταύρος Νιάρχος , συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Τζέσικα Χαρτ, ο γιος του προέδρου της Κολομβίας Γκαμπριέλ Ετσεβάρια με τη σύζυγό του Κριστίνα και ο σχεδιαστής του νυφικού Βαλεντίνο, οι οποίοι το ίδιο βράδυ έδωσαν το «παρών» στο μασκέ fondue party του ζεύγους στο Berghaus Eggli Restaurant, Christian Louboutin και Elisabeth von Thurn und Taxis.


Λίγο πριν το πάρτι, που έγινε στο ξενοδοχείο Palace, άνετες μπαλαρίνες Louboutin μοιράστηκαν στις καλεσμένες που ήθελαν να κατέβουν από τα ψηλοτάκουνά τους.

Love story
Σύμφωνα με την espresso,  o γάμος τους ήταν τόσο χαμηλών τόνων όσο και η κοινή τους ζωή μέχρι σήμερα. Ο Αντρέα Κασιράγκι και η Κολομβιανή κληρονόμος Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο γνωρίστηκαν το 2002 μέσω της αδερφής εκείνου, της Σαρλότ, την περίοδο που φοιτούσαν στο Lycee Jeanne D'Arc Saint Aspais στην περιοχή Φοντενμπλό, κοντά στο Παρίσι. Το «προξενιό» της Σαρλότ πέτυχε, καθώς οι δυο τους έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Ακόμα και την περίοδο που εκείνη πήγε να σπουδάσει Ιστορία Τέχνης στο American University του Λονδίνου, ο έρωτάς τους παρέμεινε ζωντανός μέσα από ρομαντικές αποδράσεις σε όλη την Ευρώπη.

Ύστερα από επτά χρόνια σχέση το ζευγάρι ανακοίνωσε τους αρραβώνες του τον Ιούλιο του 2012, μαζί με την είδηση της εγκυμοσύνης της Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο. Ο γιος τους Σάσα, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι γονείς του, ήρθε στη ζωή στις 21 Μαρτίου του 2013 κι έγινε ο τρίτος στη διαδοχή του θρόνου του Μονακό στις 31 Αυγούστου, όταν ο Αντρέα Κασιράγκι και η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στο Μονακό. Σεβόμενο την επιθυμία των νεόνυμφων να απολαύσουν έναν σχετικά απλό για τα βασιλικά στάνταρντ γάμο, που να ταιριάζει στο μποέμ lifestyle τους, το γραφείο Τύπου του παλατιού αρκέστηκε απλώς στο να επιβεβαιώσει την τέλεση του γάμου κάνοντας λόγο για τήρηση «μίνιμουμ πρωτοκόλλου» σε αυτόν.


Συλλέκτης γυναικών ο γαμπρός
Παίζει ποδόσφαιρο, κάνει ιππασία και σκι, είναι συλλέκτης ρολογιών αλλά και...τίτλων. Το 1999 είχε συμπεριληφθεί στη λίστα των 50 πιο ωραίων ανθρώπων στον κόσμο του περιοδικού «People», το 2003 είχε ψηφιστεί ως ο πιο στιλάτος γαλαζοαίματος από τους αναγνώστες του «Hello» και το 2008 είχε βρεθεί στη δέκατη θέση των «20 πιο hot νεαρών γαλαζοαίματων» του «Forbes».
Η επιτυχία του Αντρέα Κασιράγκι στο γυναικείο φύλο δεν θα μπορούσε επομένως παρά να είναι ανάλογη των «διακρίσεών» του. Από τις αμέτρητες γυναίκες που τον διεκδίκησαν όμως δύο ήταν αυτές που κατάφεραν να κλέψουν την καρδιά του πριν από την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο. Οι τυχερές ήταν η Γερμανίδα Καρολίνε φον Στάουφενμπεργκ, κληρονόμος της γνωστής αριστοκρατικής οικογένειας της χώρας, και η Ισπανίδα ηθοποιός Μαρία Χουράρντο, οι οποίες ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν πολύ καιρό κοντά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: