Social Icons

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Τόμ Τζόονς έστειλε το BBC να πάει να… γα@@@ει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)




The Voice…

Ο Τομ Τζόονς άνηκε έως και πέρσι στο μεγάλο team του BBC , ως κριτής του Βρετανικού «Τhe voice» . Φέτος όμως δε θα καθίσει στις κόκκινες καρέκλες των κριτών γιατί το μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του ενώ τον ενημέρωσαν τη τελευταία στιγμή, όπως ο ίδιος δήλωσε και αμέσως τον αντικατέστησαν με  τον Boy George .
Συμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ανέφερε ότι: « Μου άρεσε που βρισκόμουν στη θέση αυτή, αλλά δε με θέλουν πια… Εεεε να πάνε να γα@@@ουν!»








Μισός αιώνας μαζί με τη Λίντα και η οι απιστίες του...

Ο Τομ Τζόονς ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους  καλλιτέχνης παγκοσμίως , ο ερμηνευτής  που έως σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 150 εκατομμύρια άλμπουμ, παραχώρησε συνέντευξη στη Sunday Times Magazine και μίλησε για τη γυναίκα που είναι μαζί της πάνω από μισό αιώνα, την αγαπημένη του σύζυγο Λίντα.



Είναι γνωστό ότι εκτός από τις απίστευτες ερμηνείες, και τη μοναδική χροιά της φωνής του, υπήρξε και παγκόσμιο σύμβολο του σεξ καθώς είναι γνωστό ότι  γυναίκες πάθαιναν ντελίριο σε κάθε του εμφάνιση ζητώντας του αυτόγραφο ακόμα  στα απόκρυφα σημεία του κορμιού τους.



Ο sir Τομ Τζόουνς έγινε γνωστός για την θαυμάσια φωνή του και τις τεράστιες επιτυχίες που τον οδήγησαν το 2006 μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία τον έχρισε σερ.







Βέβαια παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε την σύζυγο του Λίντα στα 17 του και είναι μαζί για 5 δεκαετίες είχε μια πολυτάραχη ζωή του με αμέτρητες εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα παιδί εκτός γάμου.


Μιλώντας για τη γυναίκα του αποκαλύπτει ότι πάσχει από κατάθλιψη.
«Εχει χάσει τη σπίθα της», δήλωσε ο Τομ Τζόουνς σε συνέντευξή του στο Sunday Times Magazine, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του.


Ωστόσο, όπως τονίζει ο ίδιος ο τραγουδιστής, ο γάμος του με τη Λίντα, που μετρά 58 χρόνια, παραμένει σταθερός».



«Η Λίντα πάντα αγαπούσε τα φώτα της δημοσιότητας, τα τελευταία χρόνια, έχει απομονωθεί και προτιμά να βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες» δήλωσε ο Τζόουνς και πρόσθεσε: «Μάλιστα έχει εξελιχθεί σε μανιώδη καπνίστρια, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που έχει η συνήθειά αυτή, στο φύσημα που έχει παρουσιάσει στην καρδιά».

«Είχα συνειδητοποιήσει ότι είχε κατάθλιψη, από όταν ήταν νέα», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι δεν διασκεδάζει με το να βγαίνει έξω. Είναι πιο χαρούμενη με το να μένει στο σπίτι!».




H Λίντα βρίσκεται στο πλευρό του διάσημου τραγουδιστή περισσότερο από μισό αιώνα. Ακόμα και αμέτρητες απιστίες τις οποίες εξομολογήθηκε ο Τομ στον Τύπο δεν κατάφεραν να χωρίσουν το ζευγάρι.

Δεν ήταν  και η πιο βολική σύζυγος, δήλωσε μια φορά ο Τζόουνς σε συνέντευξή του συμπληρώνοντας ότι στα χρόνια της απόλυτης δόξας του, έκανε σεξ με 250 θαυμάστριες, τον χρόνο. Όταν η σύζυγός του Λίντα, διάβασε την επίμαχη συνέντευξή, όρμηξε να τον χτυπήσει, «τις έφαγε» όπως δήλωσε ο ίδιος καθώς οι ερωτικές του ατασθαλίες δημοσιεύτηκαν στις περισσότερες εφημερίδες της εποχής . Έκτοτε δε επιχείρησε να τον χαστουκίσει ποτέ ξανά, όχι γιατί ο ίδιος έκοψε το σπορ των εξωσυζυγικών του σχέσεων αλλά γιατί δε ξαναμπήκε εφημερίδα στο σπίτι….



Ο Τομ Τζόουνς Γούντγουορντ γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1940 στη Νότιο Ουαλία και ήταν γιος ανθρακωρύχου. Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθούσε  το επάγγελμα του πατέρα του και θα δούλευε κάτω από τη γη και μέσα στις στοές , αν δεν είχε αρρωστήσει από φυματίωση στα 12 του χρόνια .

Ως παιδί απεχθανόταν τη χορωδία του σχολείου και τα Χριστούγεννα πήγαινε μόνος του να πει τα κάλαντα γιατί δε ήθελε κανείς να τον συνοδεύει όταν τραγουδάει. Στα 15 του παράτησε το σχολείο και άρχισε να κάνει μεροκάματα στις οικοδομές. Γνώρισε τη Λίντα και το 1957 στα 17 του την παντρεύτηκε. Στα πρώτα χρόνια του γάμου τους έμενε στο σπίτι της πεθεράς του μαζί με το μωρό που ήρθε στο κόσμο πολύ σύντομα, τον Μάρκ.


Το 1964 , ο Γκόρντον Μίλερ ένας τραγουδοποιός που θα γινόταν ο μάνατζέρ του, τον είδε σε ένα κέντρο διασκέδαση και από εκεί και μετά ξεκινάει η καριέρα του Τομ Τζόονς .

Η φήμη του απογειώνεται και τα τραγούδια του ανέβηκαν στο τοπ 10 της Αμερικής. Ήταν τότε που συμβούλεψαν τον Τζόουνς να μη βάλει τη φωτογραφία του στο εξώφυλλο του πρώτου δίσκου γιατί όλοι θα υπέθεταν ότι ήταν μαύρος. Ο μεγάλος Ελβις Πρίσλει έλεγε ότι ο Τζόουνς είναι ένας από τους καλύτερους περφόρμερ.


Τη δεκαετία του 70 εγκαταστάθηκε για φορολογικούς λόγους στις ΗΠΑ και ο Τζόουνς είχε δικό του σόου στην τηλεόραση και τακτικές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, αλλά η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα από τις αρχές της επόμενης δεκαετίας.



Το δίχρονο ειδύλλιο με τη Μαίρη Ουίλσον των Supreme έγινε πρωτοσέλιδο και η σχέση του με το μοντέλο Κάθριν Μπέρκερι το 1989 συζητήθηκε όσο καμία άλλη κυρίως λόγω του καρπού του ειδυλλίου, του γιου τους Τζόναθαν μετά από ένα τριήμερο δεσμό  στον Τομ και την μητέρα του.

Να σημειώσουμε ότι  ο Τομ Τζόουνς δεν έχει συναντήσει ποτέ  το Τζόναθαν.


Και μπορεί ο γιος του ζεύγους Τζόουνς, ο Μάρκ να έγινε  μάνατζέρ του πατέρα του, οδηγώντας τον μακριά από τις εξωφρενικές αμφιέσεις, τα δερμάτινα παντελόνια και τις βαφές μαλλιών, το άλλο παιδί που ο Τομ δεν ήθελε να αναγνωρίσει και του το επέβαλε το δικαστήριο, περνά μια πολύ δύσκολη ζωή.


Ο Τομ αναγκάστηκε να τον αναγνωρίσει ως γιο του και πληρώνει πάνω 2000 ευρώ το μήνα διατροφή αλλά ποτέ δε τον πήρε ούτε ένα τηλέφωνο. Η απουσία του διάσημου πατέρα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στον Τζόναθαν όπου από μικρός ήταν βίαιος έπαιζε ξύλο με κάθε παιδί στην τάξη του,  στα 16 του πέρασε στα υπνωτικά και μετά στη κοκαΐνη, οπλοφορούσε και στράφηκε σε underground καταστάσεις φτάνοντας να γίνει και έμπορος ναρκωτικών. Μετά από δύο χρόνια που πέρασε ως άστεγος και μετά την τελευταία σύλληψη του άλλαξε το τρόπος της ζωής του Τζόναθαν,  όμως ο Τομ δε θέλει να τον ξέρει…





Σε ο,τι αφορά τη γυναίκα του ο Τομ Τζόνς εξομολογήθηκε όταν  βρίσκεται για δουλειές μακριά από τη Λίντα συνομιλούν συχνά στο τηλέφωνο και αυτό δείχνει να τον διασκεδάζει αφάνταστα καθώς ισχυρίζεται ότι ακούγοντας την φωνή της , κρατάει τη φωτογραφία της και νιώθει ξανά σαν εκείνον τον 17αρη που την ερωτεύτηκε πριν από 58 χρόνια.  «Η Λίντα ήταν και ακόμα είναι η αγάπη της ζωής μου. Δεν μοιάζει όπως ήταν. Αλλά ούτε εγώ μοιάζω όπως ήμουν. Κάνω όμως ό,τι μπορώ!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τομ Τζόουνς.

Έχει ετοιμάσει την βιογραφία του η οποία θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα στην Αμερική. Ο τίτλος έχει «Over The Top And Back »









Δεν υπάρχουν σχόλια: