Social Icons

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Περιστέρα Μπαζάνια: Απο τις Καταλήψεις στα Εξάρχεια και απο εκεί στον Λευκό Οίκο....




Εντοπίσαμε τεράστιες αλλαγές στο στυλ της κυρίας Μ. Μπαζάνια από τότε που την πρωτοείδαμε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα έως πριν λίγες ημέρες, που φωτογραφήθηκε στο Λευκό Οίκο δίπλα στον Πλανητάρχη και την Πλανητάρχισσα.. . 

Πολύ πριν αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ιδιαιτέρως αυτά που ασχολούνται με την μόδα των vips ανέλαβαν ενεργό δράση σχολιάζοντας τις στιλιστικές επιλογές της συντρόφου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζάνια συστήνοντας της τι να προσέχει στο ντύσιμό της. 




Στο παρελθόν οι επιλογές της δεν ήταν και οι καλύτερες παρότι έδειχνε να αισθάνεται άνετα μέσα σε ασύμμετρα  φορέματα με μεγάλα λουλουδάτα prints και casual σύνολα, συνδυασμένα πότε με σανδάλια και πότε με χαμηλά παπούτσια.


Το φοιτητικό ΄΄αριστερό΄΄ στιλ όπως φαίνεται μάλλον το εγκατέλειψε και τη θέση του πήρε η εμφάνιση μιας μεσοαστής κυρίας.




Πλέον η συνολική της εικόνα έχει αλλάξει και όχι μόνο στα ρούχα.  Είναι αδυνατισμένη και γυμνασμένη ενώ εντυπωσιακή ήταν και αλλαγή στα μαλλιά της τόσο στο χρώμα όσο και στο κούρεμα.

Η ''Vogue'', σε ένα άρθρο αφιερωμένο στο στιλ της πρώτης κυρίας, της πρότεινε έντονα χρώματα και έντονα prints. Η Μπέτυ Μπαζιάνα όμως ακολούθησε έναν πιο ασφαλή δρόμο της αυστηρής γραμμής, του μονόχρωμου αλλά και του μαύρου .



Ακόμα και οι casual επιλογές της έχουν περισσότερο σοφιστικέ αέρα που ίσως και να ευνοήθηκε περισσότερο από την έδρα που κέρδισε στο Πανεπιστήμιο.





Πετυχημένη ήταν η εμφάνιση που είχε το βράδυ του δημοψηφίσματος όταν βγήκε από την πρωθυπουργική λιμουζίνα, φορώντας ένα all time classic μαύρο φόρεμα.

Την Κυριακή 20/9 όπου συνόδευε τον σύζυγό της στα γραφεία της Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, επέλεξε ένα κομψό φούξια – ματζέντα φόρεμα με αποτέλεσμα όλα τα φλας να είναι γυρισμένα επάνω της.




Η πρόσφατη βέβαια εμφάνισή της στο Λευκό Οίκο με φόρεμα Έλληνα σχεδιαστή, αλλά και η φωτογραφία δίπλα στο στιλιστικό icon, που είναι η Μισέλ Ομπάμα, δεν την ευνόησε αρκετά αντιθέτως της μείωσε του πόντους που είχε κερδίσει με τις τελευταίες εμφανίσεις της στην Ελλάδα. Λάθος επιλογή γραμμής, λάθος επιλογή χρώματος, άτονο μακιγιάζ λάθος επιλογή στηθόδεσμου. Το παπούτσι ήταν καλό αλλά μόνο του τι να σου κάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: