Social Icons

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τέως Βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος: Είναι τρομακτικό νέοι άνθρωποι να εγκαταλείπουν τη χώρα.

Ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ″ZDF″ παρουσίασε συνέντευξη του του τέως βασιλιά της Ελλάδος  Κωνσταντίνου,  που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Julia Melchior για την δημοφιλή εκπομπή «VIPs hautnah» (VIPs από κοντά) τα γυρίσματα της οποίας έγιναν εξολοκλήρου σε Αθήνα
και Τατόι. Η συνέντευξη έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο ″Μεγάλη Βρεταννία″ και στο βασιλικό κτήμα Τατοΐου, όπου το βασιλικό ζεύγος ξενάγησε τη δημοσιογραφική ομάδα.

Η συνέντευξη προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2015 και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι προβλήθηκε πριν λίγες ημέρες ξανά από τον Γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό  σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση.

«Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι, αλλά οι περισσότεροι έχουν αποδεχθεί πως κάποτε ήμουν βασιλιάς. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει» δήλωσε απαντώντας στο ερώτημα που του έθεσε η δημοσιογράφος στο αν και κατά πόσο τον αποδέχονται στην Ελλάδα ως πρώην Βασιλιά.







Για τους Ελληνικούς υπότιτλους πατήστε το λευκό κουτάκι με τα χαρακτηριστικά CC, κάτω δεξιά του βίντεο.


Επίσης μίλησε για την προσωπική του ζωή και το πως γνώρισε την γυναίκα με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία 51 χρόνια, την αντίδραση του πεθερού του αλλά και την αγάπη τους που διαρκεί ανέπαφη μέχρι σήμερα. «Είδα τη φωτογραφία της σε ένα περιοδικό. Πήγα στον πατέρα μου και του είπα ″Θέλω να την παντρευτώ″. Και μου είπε: ″Είσαι τρελός;″» Ο βασιλιάς αναφέρθηκε στο ταξίδι του στη Δανία και στο σπίτι της οικογένειας του βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκου Θ′ όπου ζήτησε το χέρι της Άννας-Μαρίας, με αποτέλεσμα εκείνος να τον κλειδώσει στην τουαλέτα! «Έτρεξε στη σύζυγό του και της είπε: ″Αυτός εδώ με ρώτησε αν μπορεί να παντρευτεί την κόρη μας″. ″Και πού βρίσκεται τώρα;″ τον ρώτησε η βασίλισσα. ″Τον κλείδωσα στην τουαλέτα″ της είπε, ενώ εκείνη του απάντησε ″Τότε βγάλ′ τον έξω και φέρε μια σαμπάνια″».

Παράλληλα, μίλησε για τα γεγονότα του 1967, το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών και το αντι-πραξικόπημα που επιχείρησε, αλλά απέτυχε, με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο της εξορίας. «Κακή συνεννόηση και ανόητα λάθη. Δεν επιρρίπτω ευθύνες σε κανέναν. Η ευθύνη ήταν δική μου» δήλωσε, σχολιάζοντας: «Ένας νεαρός βασιλιάς με υπέργηρους στρατηγούς δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν ένα πραξικόπημα ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί ένα πραξικόπημα».

Για τους Ελληνικούς υπότιτλους πατήστε το λευκό κουτάκι με τα χαρακτηριστικά CC, κάτω δεξιά του βίντεο.


Πηγή:  royalchronicles.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια: