Social Icons

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος θα επισκεφτεί την Αθήνα (ΦΩΤΟ)



Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προσκλήθηκε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και απάντησε θετικά παρόλο που το Μπάκιγχαμ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του Πρίγκιπα της Ουαλίας Καρόλου και της Δούκισας της Κορνεάλης  Καμίλα Πάρκερ- Μπόουλς δεν θα είναι επίσημη, ωστόσο στο πρόγραμμα έχει περιληφθεί σίγουρα ένα δείπνο προς τιμήν του ζεύγους ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα υπάρξει επίσημη υποδοχή στην Ηρώδου Αττικού από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι αρχηγός κράτους.
Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', είναι επίσης συχνός επισκέπτης του Αγίου Όρους ενώ τις περισσότερες φορές που έχει βρεθεί  στην Ελλάδα, προτιμάει να επισκέπτεται τη Κέρκυρα,  γενέτειρα του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου  συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ και να διαμένει στη Βίλα των Ρόθτσαϊλντ στη Βόρεια Κέρκυρα. Η βίλα αυτή είναι της γνωστής οικογένειας μεγαλοτραπεζιτών, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν φιλοξενηθεί εκεί αρκετοί βασιλείς κρατών, αλλά και πολλοί διάσημοι. Μεταξύ άλλων, ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, Ρώσοι ολιγάρχες, αλλά και ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ. 

Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο το επικρατέστερο διήμερο της επίσκεψης είναι αυτό της 7ης & 8ης ή 9ης & 10ης Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: