Social Icons

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΙΣΙ: Ο τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη παντρεύτηκε την δισεγγονή του αυτοκράτορα της Αυστρίας!




Στο απόλυτο viral του Σαββατοκύριακου ήταν ο αστραφτερός αυτοκρατορικός… γάμος που έγινε στο Παρίσι και στον καθεδρικό ναό Saint Louis des Invalides ενώ  δεκάδες γαλαζοαίματοι έδωσαν
παρών στους γάμους του 33χρονου Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντα Βοναπάρτη - του Οίκου της Γαλλίας - και της 31χρονης κόμισσας Ολυμπίας Ντ΄Άρκο Ζίνεμπεργκ, του οίκου των Αψβούργων.

Ο γαμπρός είναι τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και η νύφη δισεγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας και τρισεγγονή της δεύτερης συζύγου του Ναπολέοντα, της Αρχιδούκισσας Μαρίας Λουίζας των Αψβούργων. Ο αυτοκρατορικός γάμος έγινε στον καθεδρικό ναό, στο Παρίσι.

Κι αν και ο γάμος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη με την δεύτερη σύζυγό του το 1810 έγινε απλά για να εξασφαλίσει ο Γάλλος αυτοκράτορας έναν ισχυρό σύμμαχο στον πόλεμο με τη Βρετανία και την Ρωσία, οι μακρινοί απόγονοί τους, που ένωσαν τις ζωές τους στο Παρίσι, δήλωσαν πριν την τελετή πως ο γάμος τους είναι αποτέλεσμα αγάπης .

Η νύφη έλαμπε μέσα στο μάξι ολόλευκο νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Oscar De La Renta, με εξαιρετικά μακρύ πέπλο το οποίο κρατούσε η αδελφή της νύφης, κόμισσα Τζιορτζιάνα κατά την είσοδο στην εκκλησία, αλλά και μετά, όταν το ζευγάρι αναχώρησε με ένα αντίκα κόκκινο DS Citroen.







Φωτογραφίες: Reuters.

Δεν υπάρχουν σχόλια: