Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Μια 70χρονη...23μόλις ετών!




Απο τον Μax,

Η περίπτωση της 23χρονης Νγκουένγκ Τάι Φουόνγκ από το Βιετνάμ θεωρείται πολύ σπάνια. Οι γιατροί έδειξαν μέχρι σήμερα ότι δεν μπορούν να τη βοηθήσουν να δείχνει ένα κορίτσι της ηλικίας της και όχι μια 70χρονη γυναίκα…

 Το έντονο αλλεργικό σοκ που υπέστη το 2008 της έχει αφήσει έντονα τα σημάδια των γηρατειών αφού της προσθέσανε 50 ολόκληρα χρόνια. Από τότε κυκλοφορεί με μάσκα, γιατί νιώθει άβολα για το ρυτιδιασμένο της πρόσωπο. Τρία χρόνια μετά, αναζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να δώσουν εξήγηση για το περίεργο περιστατικό.
Δείχνοντας φωτογραφίες από το γάμο της, το 2006, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα.Η ίδια πιστεύει ότι φταίει μια αλλεργία στα θαλασσινά όμως μόλις το 2008 εκδηλώθηκε.

Στην προσπάθειά της να απαλλαχτεί από τα συμπτώματα, κατέφυγε σε παραδοσιακά βιετναμέζικα σκευάσματα. Τα συμπτώματα σύντομα υποχώρησαν, όμως το δέρμα της άρχισε να γερνάει με ταχύτατους ρυθμούς και το πρόσωπό της γέμισε ρυτίδες. Ο σύζυγός της, πάντως, βρίσκεται στο πλάι της και δηλώνει ότι η αγάπη του γι’ αυτήν παραμένει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: