Social Icons

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οταν το Royal Yacht Britannia φιλοξένησε τον Κάρολο & τη Ντιάνα στο ταξίδι του μέλιτος



Aπο την Χρ. Αλαμάνου


Ασπρόμαυρες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Ντιάνα και του Κάρολου από το ταξίδι του μέλιτος το 1981 ήρθαν το φως της δημοσιότητας από τον υπαξιωματικό του Βασιλικού Γιότ Britannia.


                      

Ανέμελοι, νέοι και χαρούμενοι όπως ένας άνδρας και μια γυναίκα περιγράφει το νιόπαντρο Βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας ο Terry Smith,  μιλώντας για τις ημέρες που πέρασαν σε ένα εξαιρετικό ταξίδι του μέλιτος πάνω στο Βασιλικό γιότ  που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί τις αναταραχές, τα βάσανα και το άσχημο τέλος αυτού του γάμου αλλά και της πριγκίπισσας.  



Επίσημος φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας τράβηξε τις φωτογραφίες, αντίγραφα των οποίων δόθηκαν αργότερα στο πλήρωμα ανταμείβοντας την πίστη τους και τις υπηρεσίες τους για εκείνο το ταξίδι.

Στις φωτογραφίες η Diana φαίνεται να ακολουθεί τον Κάρολο που της χαμογελάει όταν επιβιβάζονται στο βασιλικό γιοτ Brittania, να παρουσιάζεται στο πλήρωμα, να χαλαρώνει στο μπαρ παραγγέλνοντας το ποτό της ενώ σε μια φωτογραφία που δείχνει το πλήρωμα να κολυμπά στη Μεσόγειο ο υπαξιωματικός τότε Terry Smith ανέφερε ότι όταν ολοκληρώθηκε η φωτογράφηση τότε βούτηξε και η Diana απολαμβάνοντας το κολύμπι της στη Μεσόγειο αν και φοβόταν πολύ το άλμα.


  Ο κ. Smith, από το Aberystwyth της δυτικής Ουαλίας, δήλωσε ότι  ο Κάρολος και η Νταϊάνα ήταν πολύ φιλικοί και φλύαροι με όλο το πλήρωμα ενώ κυκλοφορούσαν όλη μέρα με τζίν και T-shirts συμπληρώνοντας για την Diana ότι απέπνεε τη φρεσκάδα ενός κοριτσιού που πήγαινε σχολείο.



Το Βασιλικό Γιότ Brittania ξεκίνησε από το Γιβραλτάρ ταξιδεύοντας το ζευγάρι σε μια μοναδική εκδρομή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ το πλοίο άραξε στα ανοιχτά κάποιου Ελληνικού νησιού και το ζευγάρι αποβιβάστηκε στην ακτή ενώ το βράδυ διοργάνωσαν οι δύο τους ένα ρομαντικό μπάρπεκιου.


 Ήταν ένα βασιλικό ζευγάρι εκτός υπηρεσίας θυμάται ο Terry Smith


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: