Social Icons

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Πωλείται όπως είναι… επιπλωμένη!




  



Και η Βίλα και η Μίλαν.......!



Απο την Contessa, 

First of all....η Βίλα Τσερτόζα, μεγάλη η χάρη της,  με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένη,  οδεύει προς πώληση....Η πολυτελής έπαυλη του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βορειοανατολική Σαρδηνία, πωλείται από 450 ως 470 εκατομμύρια ευρώ, γράφει σήμερα η εφημερίδα La Repubblica.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναζητεί αγοραστή από το καλοκαίρι του 2009 όταν ένας παπαράτσο στο νησί τράβηξε 7.000 φωτογραφίες του εσωτερικού της κατοικίας και των φιλοξενουμένων της, ανάμεσα στους οποίους πολλές γυμνόστηθες νεαρές γυναίκες.

Η Repubblica επικαλείται δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας La Nuova Sardegna, σύμφωνα με το οποίο, αντιπρόσωποι της κτηματομεσιτικής εταιρείας Idra srl, που διαχειρίζεται τα ακίνητα του Μπερλουσκόνι, θα συναντηθούν εντός των προσεχών ημερών, πιθανότατα στο Παρίσι, με εκπροσώπους του αγοραστή που λέγεται ότι είναι άραβας πρίγκιπας ή ρώσος πολυεκατομμυριούχος.




Παράλληλα δε, φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έτοιμο να αποχωρήσει από τη Μίλαν παραχωρώντας τις μετοχές του. Αν και τον τελευταίο καιρό ακούστηκε πως ο νέος ιδιοκτήτης θα είναι κινέζος ή άραβας, όλα δείχνουν πως η ομάδα θα παραμείνει σε ιταλικά χέρια, αφού ο πλουσιότερος Ιταλός, σύμφωνα με το «Forbes» φέρεται να έχει ήδη προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Μικέλε Φερέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: