Social Icons

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΡΩΜΗ: Τι λέει ο Δήμαρχος....μπαμπάς;







Απο τον Γιάννη Αλαμάνο... τυχαίο;

Υπό τον τίτλο «Ο μπαμπάς τι λέει;» η ιταλική Huffington Post δημοσιεύει στο ηλεκτρονικό της πρωτοσέλιδο δύο φωτογραφίες του 17χρουνου Μανφρέντι Αλεμάνο , γιου του δημάρχου της Ρώμης Τζάνι Αλεμάνο , να απευθύνει ρωμαϊκό (φασιστικό) χαιρετισμό.

Τη Δευτέρα, η ιταλική έκδοση της Huffington Post, δημοσείευσε  τον φασιστικό χαιρετισμό του νεαρού που βρισκόταν   στην Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές όπως ο ίδιος την ανέβασε στο Facebook.  

O υιός Αλεμάνο απεικονίζεται με γαλάζιο πουκάμισο και τζιν παντελόνι να χαιρετά φασιστικά μαζί με τους φίλους του να είναι πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγό.

Η Huffington Post αναφέρει πως ο νεαρός Αλεμάνο πέρασε τις διακοπές του ανάμεσα στην Καλιφόρνια,  τη Γαλλική Ριβιέρα και τη Μύκονο. Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε με φίλους από το οικοτροφείο όπου φοιτά σε επιστημονικό λύκειο.

Αρκετοί εξ αυτών, περιλαμβανομένου του ίδιου του Μανφρέντο Αλεμάνο, ανήκουν στο μαθητικό μπλοκ της νεοφασιστικής οργάνωσης Casa Pound, το κίνημα που ίδρυσε ο Τζανλούκα Ιανόνε. Το κίνημα θεωρεί ότι «ενσαρκώνει το φασισμό της τρίτης χιλιετίας» και ο Ιανόνε επένδυσε πολλά στον νεαρό Αλεμάνο, με πολύ καλά αποτελέσματα όπως φαίνεται.

Οι αναμνηστικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Μανφρέντι Αλεμάνο είχαν αναρτηθεί στο προφίλ του στο Facebook για να εξαφανιστούν σε λίγη ώρα από το χρονολόγιο. Ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές φορές συστάσεις να προσέχει τι αναρτά στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, όπου είναι εξαιρετικά δραστήριος (έχει 2.500 φίλους), αναφέρει η Huffington Post.


Δεν υπάρχουν σχόλια: