Social Icons

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σε νοσοκομείο εισήχθη ο Δούκας του Εδιμβούργου





 Απο την Contessa, 

Σε κλινική του Λονδίνου εισήχθη την Παρασκευή ο Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Φίλιππος και όπως όλα δείχνουν, θα  γιορτάσει τη Δευτέρα  τα γενεθλιά του εκεί.




Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού,  ο Φίλιππος θα υποβληθεί  σε  προγραμματισμένη διερευνητική επέμβαση μετά από εξετάσεις στην κοιλιακή χώρα. Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης, και θα παραμείνει για νοσηλεία για χρονικό διάστημα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις δύο εβδομάδες.

Αρχές την προηγούμενης  εβδομάδας, ο 91χρονος Φίλιππος είχε ακυρώσει δημόσια εμφάνισή του λόγω ασθένειας, συμμετείχε όμως στους εορτασμούς για τα 60 χρόνια από τη στέψη της Ελισάβετ.


Ο Δούκας του Εδιμβούργου πλησιάζει 92, και η καλή του υγεία ήταν ένα μεγάλο του ατού καθώς περιστασιακά είχε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα.

Οι περισσότερες από τις ασθένειες σχετίζονται με  τραυματισμούς εξαιτίας της αθλητικής της δραστηριότητας . Κατά τη διάρκεια της 60-χρόνια της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη  το 1952 σε νοσοκομείο για ίκτερο και το 1967 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει μια κύστη από το δεξί καρπό του,  το 1987 έφτιαξε τη κήλη του και το 1996 έκανε μια μικρή επέμβαση στη μύτη για βγάλει μια κύστη.


Τον Δεκέμβριο του 2011 επισκέφθηκε για τέσσερα βράδια το Papworth Hospital, Cambridgeshire, λόγω προβλήματος στην στεφανιαία αορτή.

Έτσι, τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης από εχθές κάνουν λόγο για μια σχετική συχνότητα επισκέψεων σε νοσοκομείο τον τελευταίο καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: