Social Icons

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι Βασίλισσες των Dolce&Cabbana περπατούν …στο Κάπρι!






Από την contessa,

Φέτος οι Dolce & Gabbana προτίμησαν για το alta moda  να παρουσιάσουν την απίθανη collection μακριά από κλειστές αίθουσες και πασαρέλες. H Μεσόγειος έγινε το ορμητήριο τους και το πανέμορφο Κάπρι με τις μοσχομυρωδάτες λεμονιές
και  γαλαζοπράσινα νερά,  ήταν το σκηνικό τους. Μπροστά σε 250 επίλεκτους καλεσμένους ξεδίπλωσαν το ατελιέ για τον προσεχή χειμώνα 2014-2015. Μοναδικά βραδινά φορέματα, κεντημένοι κορσέδες, floral μαντώ , ακριβές δαντέλες  με πινελιές από βυζαντινά και ρωμαϊκά μωσαϊκά.


Στην πριβέ ταράτσα Fontelina με την πανοραμική θαλασσινή θέα, τα μοντέλα κατέφθασαν με παραδοσιακές βαρκούλες, ως μεσογειακές βασίλισσες με πελώριες ριγέ φούστες, ως jet setters με εμπριμέ σύνολα εμπνευσμένα απο τη Σικελία αλλά και με πληθωρικές γούνες, στέμματα και ομπρελίνα. 


Οι πιο σημαντικές διασημότητες έχουν βρεθεί στο Κάπρι. Λιζ Τέιλορ, Μαρία Κάλλας, Μπριζίτ Μπαρντό, Σοφία Λόρεν, Τζάκι Κένεντι, Ουόλις Σίμπσον. Τις σκεφτήκαμε να περπατούν στο νησί κάτω απο τον ήλιο ρουφώντας την ενέργειά του. Ως Ιταλοί θελήσαμε να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα μοναδική για τις εκκεντρικές αυτές βασίλισσες” σημείωσε το δίδυμο εν όψει του ακαταμάχητου αυτού σόου.


Ανάμεσα στο κοινό η υπέρκομψη Μαρί Σαντάλ με την κόρη της και τη μητέρα της,  η Franca Sozzani της ιταλικής Vogue, οι καλλονές και μούσες των ντιζάινερς Μπιάνκα Μπραντολίνι και Ευα Ερτζιγκόβα, οι fashion experts Αννα ντελο Ρούσο και Τζοβάνα Μπατάλια και ο χορευτής μπαλέτου Φραντσέσκο Μπόλα.  


Σε αυτή ακριβώς την τοποθεσία είχε φωτογραφηθεί και η διάσημη καμπάνια για το άρωμα Light Blue των Dolce e Gabbana με τον Ντέιβιντ Γκάντι και την Μπιάνκα Μπάλτι. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: