Social Icons

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Game Of Thrones: Στη δημοσιότητα 14 Φωτογραφίες λίγο πριν την Πρεμιέρα... [ PHOTOS&VIDEO]


Ο Χειμώνας ήρθε στο Γουέστερος…

Στη δημοσιότητα έδωσε το HBO, τις πρώτες αποκλειστικές επίσημες φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν του Game of Thrones που κάνει την πρεμιέρα του σε δύο μήνες περίπου και πιο συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου.


Η διάρκεια των επόμενων επεισοδίων θα ξεπερνάει τη μια ώρα το καθένα και οι Fan της σειρά ανυπομονούν να απολαύσουν την εξαλογία ταινιών όπως χαρακτηρίζεται από το HBO. 

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στο Game of Thrones απαθανατίζονται σε 14 φωτογραφίες που όμως φαίνεται να κρατούν καλά τα κρυμμένα μυστικά των πραγματικών σκηνών παρότι εμφανίζονται,  ο Jon Snow (Kit Harington), ο Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), ο Cersei (Lena Headey), ο Tyrion (Peter Dinklage), ο Brienne of Tarth (Gwendoline Christie ), Ο Χάιμε (Νικόλαου Κόστερ-Βάλνταου), ο Σαμ (Τζον Μπράντλεϊ), ο Μπραν (Ισαάκ Χέμσστεντ Ράιτ), η Σάνσα (Σόφι Τέρνερ), η Άρια (Maisie Williams). 







Πηγή: 
https://www.hindustantimes.com/tv/game-of-thrones-season-8-new-pics-show-jon-snow-daenerys-cersei-and-sanaa-stark-drop-major-hints/story-eFuXVPms48UPP3eYeaKzDN.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: