Social Icons

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Σταύρος Νιάρχος Ντάσα Ζούκοβα: Παντρεύτηκαν στο Σεν Μόριτζ


Κάτω από άκρα μυστικότητα έγινε ο πρώτος γάμος της υψηλής κοινωνίας για το 2020,  με γαμπρό τον Σταύρο Νιάρχο και νύφη την Ντάσα Ζούκοβα που ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στο Σεν Μόριτζ, με κόστος....

που πιθανόν να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια στερλίνες....!

 Το γαμήλιο πάρτι των 500 καλεσμένων που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο των Άλπεων Kulm Hotel, ιδιοκτησίας Νιάρχου.
Στο πολυτελές ξενοδοχείο άρχισαν από νωρίς να κάνουν σκι και να απολαμβάνουν τη διήμερη γιορτή που έγινε σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα κοντά στην κύρια πίστα σκι του Σεν Μόριτζ, το Olympaschanze.

Η οικογένεια David Beckham, η Gwyneth Paltrow και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Diane von Furstenberg, η αδερφή του Σταύρου, Ευγενία, οι οικογένειας των νεόνυμφων, η οικογένεια Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Ματσέλι Μότζι, αλλά και οι φίλες της νύφης παραβρέθηκαν στον χρυσό γάμο.

Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ που έχουν σαλέ στην περιοχή έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο, αφού ο Τζάρεντ είναι συνέταιρος της Ντάσα σε μια πλατφόρμα πώλησης έργων τέχνης ενώ δεν έλειψαν και οι στενές φίλες της νύφης Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και οι σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ.

Ο Σταύρος Νιάρχος φορούσε ένα μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν ενώ η νύφη , Ντάσα Ζούκοβα φόρεσε ένα συγκλονιστικό νυφικό φτιαγμένο από τον Βαλεντίνο, από κρεμ μετάξι που συνοδευόταν από μια εντυπωσιακή κάπα και κεντήματα με μαργαριτάρια στα μανίκια.
Μετά την τελετή στο δημαρχείο το ζευγάρι υποδέχτηκε τους καλεσμένους στο χώρο της δεξίωσης και του πάρτι που ήταν στολισμένος με ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, ενώ το χαβιάρι και η σαμπάνια ήταν πρώτη στις προτιμήσεις των καλεσμένων.

Ειδύλλιο που δεν περίμενε κανένας, έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους της Νέας Υόρκης πριν δυο χρόνια. Λένε ότι το «προξενιό» το έκανε η αδερφή του και φίλη της Ευγενία Νιάρχου που ήξερε ότι ο αγαπημένος της αδερφός έχει τελειώσει οριστικά με την Τζέσικα Χαρτ.

Τελικά, ο νεαρός κληρονόμος της αυτοκρατορίας Νιάρχου έκλεψε την καρδιά της όμορφης Ρωσίδας, που θεωρείται από τις πιο κομψές και περιζήτητες κατοίκους του Μεγάλου Μήλου. Η Ντάσα κατάφερε και αυτή τη φορά  να κρατήσει μυστικό τον γάμο της όπως είχε κρατήσει μυστικό τον γάμο της με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο παιδιά.

Ποια είναι η Ντάσα….
Ο γάμος της με τον Αμπράμοβιτς έγινε γνωστός μόνο μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal το 2015, που έκανε το προφίλ της.

Η Ντάσα γνώρισε τον Αμπράμοβιτς σε ένα πάρτι του πατέρα της και ερωτεύτηκαν αφήνοντας τους συντρόφους τους, ο Ρομάν τη δεύτερη σύζυγό του Βιατσεσλαβοβνα Μαλαντίνα και εκείνη τον Ρώσο τενίστα Μαράτ Σαφίν.

Τελικά οι λεπτομέρειες του διαζυγίου με τον Ρώσο μεγιστάνα παρέμεινα άγνωστες αλλά  βέβαιο είναι ότι η ίδια έφυγε με πολλά εκατομμύρια στις βαλίτσες της.

Η Ντάσα Ζούκοβα γεννήθηκε στη Μόσχα τον Ιούνιο του 1981 και είναι παιδί του εμπόρου πετρελαιοειδών Αλεξάντερ Ζούκοφ και της μοριακής βιολόγου Γελένα Ζούκοβα. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, και από το 1991 μετακόμισε με τη μητέρα της στις ΗΠΑ. Έζησαν στο Χιούστον και στο Λος Άντζελες όπου η Γελένα βρήκε δουλειά ως καθηγήτρια στο UCLA.

Η Ντάσα Ζούκοβα σπούδασε και αρίστευσε στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, σλαβικές σπουδές και λογοτεχνία. Παρόλο που οι σπουδές της επέτρεπαν να κάνει μια εξαιρετική καριέρα, η ίδια προτίμησε να κάνει το δικό της brand μόδας με τη φίλη της  Κριστίνα Τανγκ.

Η Ντάσα Ζούκοβα και πρώην κυρία Αμπράμοβιτς σήμερα είναι επιχειρηματίας, συλλέκτρια, εκδότρια, αγαπημένη κοσμική του Μεγάλου Μήλου, περιζήτητη στον κόσμο της μόδας. Το 2008 ίδρυσε με τον Αμπράμοβιτς το Garage Center for Contemporary Culture, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση για την ενίσχυση της σύγχρονης Τέχνης και του πολιτισμού τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό, που στη συνέχεια μετονομάστηκε σε «Garage Museum of Contemporary Art». Το 2009 η Ντάσα έγινε αρχισυντάκτρια στο καλλιτεχνικό περιοδικό Pop.


Οι καλεσμένοι του γάμου της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου 

Πρώτη και καλύτερη, η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, που φρόντισε να αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την άφιξή της.

Την παραμονή η νύφη πήγε για σκι με τις φίλες της, τις ηθοποιούς Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και τις σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ .
Από τον γάμο της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιοι γαλαζοαίματη, όπως ο Πιερ Κασιράγκι, εγγονός της Γκρέις Κέλι που είναι πολύ καλός φίλος του Σταύρου Νιάρχου, αλλά και Σαρλότ Κασιράγκι.

Παρούσα ήταν επίσης και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο, αλλά και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι.

Άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι ήταν η παρουσιάστρια του CBS, Γκέιλ Κινγκ, φίλη της Μέγκαν Μαρκλ που είχε μάλιστα, πάει και στο baby shower που είχε κάνει η δούκισσα του Σάσεξ στην Νέα Υόρκη, λίγο προτού γεννήσει τον Άρτσι. Ακόμη, καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο ήταν ο έμπορος τέχνης Βίτο Σκνάμπελ, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγιερ, αλλά και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: