Social Icons

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Pannacotta με φρούτα του δάσους και του πάθους!


 Ερωτική και φίνα, κατακόκκινη και γλυκιά , Ιταλιάνα και σπιρτόζα που της αρέσουν τα φρούτα του πάθους και τα σιρόπια. 

Γευτείτε την και θα με θυμηθείτε! 






Συστατικά

300 γρ. κρέμα γάλακτος

700 γρ. γάλα

250 γρ. ζάχαρη

9-11 φύλλα ζελατίνας

200 γρ. φρούτα του πάθους

λίγη βανίλια



Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε μια κατσαρόλα την κρέμα, το γάλα και τη βανίλια και άφησέ τα να βράσουν σε σιγανή φωτιά.

Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε για 10 λεπτά.

Ρίξε τη ζάχαρη για σιγόβρασε μέχρι να διαλυθεί καλά.

Βάλε τις ζελατίνες σε κρύο νερό μέχρι να μαλακώσουν.

Στράγγισέ τες και βάλ’ τες μέσα στο γάλα να λιώσουν καλά.

Μόλις λιώσουν κατέβασε από τη φωτιά και μοίρασε σε φορμάκια.

Άσε να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια βάλ’ τα στο ψυγείο περίπου για 4 ώρες.

Σέρβιρε με φρούτα του πάθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: