Social Icons

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η φωτογράφηση που προκάλεσε αντιδράσεις: Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ στο ΤΙΜΕ

 




Το αμερικανικό περιοδικό Time έδωσε  στη δημοσιότητα μια φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων του πρίγκιπα Χάρι, που δείχνει τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, να στέκεται πίσω από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.



Στο εντυπωσιακό εξώφυλλο, ο Χάρι ακουμπά στον ώμο της φορώντας σκούρο πουλόβερ και παντελόνι ενώ η Μέγκαν φορά ένα total white σύνολο, ένα πουκάμισο και παντελόνι ενώ έχει τα μαύρα μαλλιά της πλούσια και σπαστά να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους της. Το ζευγάρι έκανε μια υπέροχη φωτογράφιση και αφέθηκαν στα χέρια των celebrity stylists Clare και Nina Hallwroth. Επέλεξε λαμπερά κοσμήματα όπως το Cartier ρολόι της πριγκίπισσας Νταϊάνα και χρυσά βραχιόλια. 

Το ζευγάρι πόζαρε για άλλες δύο εκπληκτικές φωτογραφίες,  με φόντο ένα καταπράσινο δάσος κοντά στη βίλα τους στο Montecito της Καλιφόρνια. Στη μία φωτογραφία πιάνονται χέρι χέρι και χαμογελούν περπατώντας στο δάσος ενώ στην άλλη ποζάρουν μπροστά από ένα μεγάλο παράθυρο. Η Μέγκαν επέλεξε λαδί ζιβάγκο, wide leg παντελόνι Victoria Beckham και ασορτί παλτό ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω. Ο Χάρι φόρεσε ένα λαδί κοστούμι και λευκό πουκάμισο για να είναι matchy matchy με τη σύζυγό του.

World Central Kitchen

Τις φωτογραφίες μοιράστηκε στο Instagram o Σέρβος φωτογράφος Pari Dukovic.Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από ένα προφίλ τους που έγραψε ο φίλος τους και σεφ Χοσέ Αντρές, του οποίου η φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen είναι ιδιαίτερα αγαπητή από τους Σάσεξ και υποστηρίχθηκε οικονομικά από το ίδρυμά τους Archewell στην Ινδία και την Καραϊβική.

Όπως έγραψε: «Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν λένε απλώς τη γνώμη τους. Τρέχουν με φόρα προς τον αγώνα». Ο Αντρές είπε ότι το ζευγάρι «είναι ευλογημένο με ταλέντο και ‘καμμένο’ από τη φήμη», προσθέτοντας: «Θα ήταν πολύ πιο ασφαλές να απολαύσουν την καλή τους τύχη και να παραμείνουν σιωπηλοί. Δεν κάνουν όμως αυτό ο Χάρι και η Μέγκαν. Δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι».

Αντιδράσεις


Λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας, το Twitter πήρε φωτιά. Ένα επικριτής όμως ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία του εξωφύλλου αντανακλά τη δυναμική της σχέσης τους , επειδή η Μέγκαν Μαρκλ είναι μπροστά από τον σύζυγό της, γράφοντας σε ένα tweet: «Ουάου, αυτή η φωτογραφία λέει πολλά. Δεν κρύβεται ποιος έχει τον έλεγχο». Ωστόσο, ο επεξεργαστής εικόνας του περιοδικό Time, Ντίλις Εντζι, που πήρε την τελική απόφαση για το εξώφυλλο, είπε ότι το πορτρέτο αποτυπώνει την «ισχυρή δυναμική ενός ισότιμου διδύμου. 

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνει το συγκεκριμένο ζευγάρι, ενώ κάποιοι άλλοι επικεντρώθηκαν στην επεξεργασία που έχουν υποστεί οι φωτογραφίες τους. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρατήρησαν ότι η φωτογραφία του εξωφύλλου έχει υποστεί τόσο πολύ ρετούς, που τα πρόσωπά τους είναι σχεδόν θολά.

Μάλιστα, τα περισσότερα σχόλια έκαναν λόγο για "πρόσωπα - καρτούν".

Ο κατάλογος με τους 100, στον οποίο δεν υπάρχει κατάταξη, περιλαμβάνει 54 γυναίκες. Σε αυτόν βρίσκονται επίσης προσωπικότητες της πολιτικής όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν εγκατέλειψαν τη Βρετανία το 2020 για να χτίσουν μια ανεξάρτητη ζωή, ξεκινώντας το ίδρυμα Archewell, αλλά επίσης συνάπτοντας επικερδείς συμφωνίες για την παραγωγή τηλεοπτικών σόου και podcast.





Δεν υπάρχουν σχόλια: