Social Icons

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΜΟΝΑΚΟ: Απομακρύνθηκε η πριγκίπισσα Σαρλίν από το παλάτι [ΦΩΤΟ]


by Christin Al

Έχουν θεματάκια οι Μονεγάσκοι....

Σε θρίλερ έχει εξελιχτεί η εξαφάνιση της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό  καθώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι γιόρτασαν το πρωί της Παρασκευής την Εθνική Ημέρα του Μονακό στο Παλάτι χωρίς την πριγκίπισσα.  

Αν και η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης επέστρεψε στις 8 Νοεμβρίου στο πλούσιο πριγκιπάτο, μετά από παραμονή οκτώ μηνών στην χώρα καταγωγής της, Νότιο Αφρική, ο σύζυγός της αποκάλυψε σε νέα συνέντευξή του ότι η Σαρλίν δεν βρίσκεται, πλέον, στο Μονακό και λαμβάνει θεραπεία σε ειδική κλινική.

Στο πλευρό του Αλβέρτου στάθηκαν οι αδελφές του Καρολίνα και Στεφανί του Μονακό, συμπληρώνοντας το κενό της απουσίας της Σαρλίν.

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ, έξι ετών, που συνόδευσαν τον πατέρα τους στη γιορτή, οποία σηματοδοτεί την ημέρα που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στον θρόνο.

Τα παιδιά δεν έδειξαν να είναι σε καλή διάθεση, κάτι που δικαιολογείται δεδομένης της συνεχόμενης απουσίας της μαμάς τους.


Στο τέλος, τα πριγκιπόπουλα είχαν ένα τρυφερό μήνυμα προς τη μαμά τους. Τα δίδυμα έδειξαν στο κοινό ζωγραφιές όπου είχαν γράψει: "Μαμά μας λείπεις, Σε αγαπάμε μαμά." Την ίδια ώρα η πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε ένα βίντεο από τη "μυστική τοποθεσία" της δηλώνοντας "παρούσα" στη γιορτή, έστω και από μακριά.

Μιλώντας στο Monaco-Matin με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι η 43χρονη σύζυγός του έφυγε από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία προκειμένου να αναρρώσει μακριά από εκείνον και τα δίδυμα παιδιά τους.

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία», έγραψε σε άρθρο του. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα... Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης», παραδέχτηκε. 


Υπενθυμίζεται πως η 43χρονη Σαρλίν ταξίδεψε στη Νότιο Αφρική τον περασμένο Μάρτιο για να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού και στενού της φίλου Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. 

Τότε το παλάτι με επίσημη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως η πριγκίπισσα αδυνατεί να επιστρέψει στο Μονακό μετά από σοβαρή λοίμωξη στα ιγμόρεια. Τον Αύγουστο η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στη Νότιο Αφρική και σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram δείχνει κουρασμένη και φανερά αδυνατισμένη.

Η απουσία της Σαρλίν ήρθε μετά από φήμες τον περασμένο Δεκέμβριο πως ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει αποκτήσει ένα ακόμη νόθο παιδί (το οποίο θα είναι το τρίτο του, εάν αποδειχθεί) με μια άγνωστη Βραζιλιάνα, κατά την περίοδο που είχε ήδη σχέση με τη Σαρλίν.


Οι αμφιβολίες πάντως για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια του Μονακό δεν είναι καινούργιες. Αρκετοί κάτοικοι που ζούσαν στα στενά μεσαιωνικά σοκάκια του Monaco Ville έχουν επιβεβαιώσει στην «Daily Mail» πως, πριν φύγει για τη Νότια Αφρική, η Σαρλίν περνούσε τον περισσότερο χρόνο έξω από το παλάτι, στο διαμέρισμα πάνω από το εργοστάσιο σοκολάτας.


Η πριγκίπισσα είχε επικριθεί πριν από το ταξίδι της στη Νότια Αφρική επειδή μοίραζε τον χρόνο της σε πολλά ακίνητα έξω από το παλάτι, την επίσημη κατοικία του Αλβέρτου. Αντί να απολαμβάνει τα ανακτορικά δωμάτια με θέα στη Μεσόγειο και τη φροντίδα του οικιακού προσωπικού, η Σαρλίν είχε επιλέξει το διαμέρισμα πάνω από το πρώην εργοστάσιο σοκολάτας, που έχει μόνο δύο υπνοδωμάτια και είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την αδελφή του Αλβέρτου, την πριγκίπισσα Στεφανί

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Χριστούγεννα του 2020,το extreme look της πριγκίπισσας δημιούργησε ερωτηματικά, σοκάροντας την συντηρητική μοναρχία , προβληματίζοντας σοβαρά τους Μονεγάσκους. Η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφανίστηκε σε κλασική  χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μονακό για να μοιράσει δώρα στα παιδιά με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι , στο πλάι και πίσω, δημιουργώντας μια διαφορετική επαναστατική... εικόνα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: