Social Icons

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Νεκρή βρέθηκε η Μαίρη Κένεντι




 Απο την Contessa, 

Η 52χρονη Μαίρη Κένεντι ,  δεύτερη σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου,
βρέθηκε νεκρή εχθές στο σπίτι της στο προάστιο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης. 


Η ανακοίνωση του θανάτου της δόθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από αξιωματικό της ιατροδικαστικής υπηρεσίας  ενώ η οικογένεια της επιβεβαίωσε τον θάνατό της χωρίς να διευκρινίσει τα αίτια.

Η New York Daily News, επικαλούμενη πηγές της αναφέρει  ότι η Μαίρη Κένεντι αυτοκτόνησε ενώ η εφημερίδα Journal News γράφει ότι η εν διαστάσει σύζυγος του 58χρονου Ρόμπερτ Κένεντι του νεότερου, φέρεται να απαγχονίστηκε.

Δικηγόρος του Κένεντι, Λόρενς Κέρι, δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ότι δεν γνώριζε την αιτία του θανάτου. Η  αστυνομία του Μπέντφορντ ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ένα πτώμα σε κατοικία που βρίσκεται μέσα στο κτήμα των Κένεντι στην περιοχή Μάουντ Κίσκο, στη διεύθυνση της κατοικίας της Κένεντι, αλλά δεν είχε αναφέρει το όνομα, μέχρι να ειδοποιηθεί η οικογένεια.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι είναι ο γιος της Έθελ και του Ρόμπερτ Κένεντι, του γερουσιαστή που δολοφονήθηκε στο Λος Αντζελες το 1968 και ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που δολοφονήθηκε το 1963.

Η Μαίρη και ο Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος,  είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2010 ύστερα από 16 χρόνια, και ζούσαν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σύμφωνα με τη Journal News, λίγες ημέρες μετά την αίτηση του διαζυγίου, η Μαίρη Κένεντι είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι ο νεότερος είναι παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής, διαπρεπής περιβαλλοντολόγος της Νέας Υόρκης, δικηγόρος ειδικός σε θέματα περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: