Social Icons

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Για 12 εκατομμύρια δολάρια πωλείται το σπίτι του Κάρι Γκραντ! (ΦΩΤΟ)



 
H contessa γράφει,

Με μια μοναδική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό , στη Σάντα Μόνικα,  βρίσκεται το παραθαλάσσιο καταφύγιο που φιλοξένησε διάσημους αστέρες, πριγκίπισσες αλλά και μεγιστάνες.
 
Το 1942  ο Κάρι Γκράντ μετακόμισε σε αυτό το σπίτι όταν παντρεύτηκε την διάσημη κληρονόμο του Woolworth , Barbara Hutton.




Χτίστηκε το 1930  για τη σπουδαία φήμης Χολιγουντιανή ηθοποιό του Βωβού κινηματογράφου  Νόρμα Τάλματζ. 


Στη πορεία  το έκανε δικό του, ο εκκεντρικός μεγιστάνας Χάουαρντ Χιουζ , ένας από τους πλουσιότερους βιομηχάνους του καιρού του, αδιόρθωτος γυναικάς, φιλάνθρωπος, κινηματογραφικός παραγωγός , σκηνοθέτης, εφευρέτης, σπουδαίος αεροπλόος. Το 2004, τον ερμήνευσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία "The Aviator" ("Ιπτάμενος Κροίσος") σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορσέζε.


Στη πορεία πέρασε στα χέρια ενός από τους πιο γοητευτικούς και διάσημου άνδρες της χρυσής εποχής του αμερικανικού κινηματογράφου Κάρι Γκραντ.

Η Πριγκίπισσα του Μονακό, η Σάρον Τέΐτ  , ο Ίρβινγκ Μπέρλιν, ο σπουδαίος συνθέτης Τζορτζ Γκέρσουιν είναι μερικά από τα αστέρια που φημολογούνται ότι επισκέφτηκαν ή έμειναν εκεί.


Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό ενώ ο πίσω κήπος περιλαμβάνει θερμαινόμενη πισίνα και γήπεδο τέννις

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τελευταίος ιδιοκτήτης διατήρησε πολλά από τα αρχικά στοιχεία του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: