Social Icons

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Το Πιε Ντε Πουλ παλτό της Κέιτ που θύμισε... Νταιάνα (ΦΩΤΟ)


Η Contessa γράφει,
Πάντα φοράει κάτι δικό της για να την θυμίζει....

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ , η λαμπερή Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται σε περιοδεία μαζί με τον σύζυγο της Πρίγκιπα Ουίλιαμ, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.


Το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας, έφθασε στη Στοκχόλμη πραγματοποιώντας μια τετραήμερη επίσκεψη στη Σουηδία και στη Νορβηγία.

Στο δείπνο του Βρετανού πρέσβη στη Στοκχόλμη την Τρίτη το βράδυ η λαμπερή Κέιτ Μίντλετον έγινε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς φορώντας μια μάξι χρυσή φλοράλ  τουαλέτα  του τουρκικής καταγωγής Καναδού σχεδιαστή Erdem.

Η λεπτομέρεια όμως που δεν άφησε κανένα αδιάφορο ήταν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε το μαργαριταρένιο βραχιόλι της πεθεράς της Πριγκίπισσας Νταιάνα όπως και τα σκουλαρίκια  ‘’Collingwood’ επίσης της Diana.

Την Τετάρτη η Kate εμφανίστηκε με ένα υπέροχο  Πιε ντε πούλ παλτό, της Catherine Walker,  που έκανε τη διαφορά στην επίσημη εμφάνιση της θυμίζοντας παράλληλα στους γνώστες της ιστορίας των επίσημων εμφανίσεων τη πεθερά της Πριγκίπισσα Νταιάνα η οποία είχε φορέσει ακριβώς το ίδιο σχέδιο, πιε ντε πουλ σε άσπρο μαύρο αλλά και κόκκινο λευκό,  στο μακρινό 1990 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: