Social Icons

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Έλεν Μίρεν: Από Βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται Τσαρίνα Αικατερίνη (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)




Αν και Αγγλίδα, στις φλέβες κυλάει Ρώσικο αίμα…!


Η βραβευμένη οσκαρική ηθοποιός , Dame Έλεν Μίρεν  ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα δραματική σειρά του HBO με θέμα τη ζωή της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.

Η Αγγλίδα ηθοποιός  που το πραγματικό της όνομα είναι Ilynea Lydia Mironoff  και κατάγεται εκ πατρός από τη Ρωσία, δήλωσε σχετικά ότι η ιστορία της Μεγάλης Αικατερίνης την ενθουσίαζε πάντοτε, καθώς η ίδια ως μονάρχης ξανάγραψε την ιστορία του θεσμού που υπηρέτησε, ενώ ο εν λόγω χαρακτήρας αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης γυναίκας.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου, η Μίρεν επιβεβαίωσε ότι άρχισε τα γυρίσματα της σειράς που θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα επεισόδια σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Φίλιπ Μάρτιν υπεύθυνου για τα περισσότερα επεισόδια στο πρόσφατο τηλεοπτικό «The Crown», και το σενάριο υπογράφει ο Nigel Williams( Elizabeth I). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν τα περισσότερα γυρίσματα για τις ανάγκες της σειράς θα γίνουν στα αυτοκρατορικά ανάκτορα της Αγίας Πετρούπολης και στο 'Τσαρκσκόγιε σελό' (το χωρίο των Τσάρων) εντός του 2018 ή στις αρχές του 2019.  H σειρά θα εστιάσει προς το τέλος της μοναρχίας της Αικατερίνης αλλά και στη θυελλώδη ερωτική της σχέση με τον Γκρέγκορυ Ποτέμκιν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την πιθανότητα να ενσαρκώσω μία γυναίκα που άρπαξε και άσκησε τόση εξουσία.  Η Αικατερίνη έγραψε εκ νέου τους κανόνες της διακυβέρνησης και πέτυχε να ενσωματωθεί η λέξη "Μεγάλη" στο όνομά της» δήλωσε η 72χρονη Έλεν Μίρερ όπου το 2006 κέρδισε το Όσκαρ Α  γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία ‘’ The Queen”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: