Social Icons

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ένα Γαλλικό προεδρικό ερωτικό τρίγωνο και οι μηνύσεις που έπεσαν βροχή!










Απο την Contessa,


Νέος  ερωτικός –πολιτικός  πόλεμος ξέσπασε στην Γαλλία καθώς ένα ολοκαίνουργιο βιβλίο έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των Ηλυσίων Πεδίων.  
 

Ο συγγραφέας του βιβλίου-βόμβα, Κριστόφ Γιακουμπιστζίν που υπήρξε στενός φίλος της «πρώτης κυρίας» συνυπογράφει μαζί με τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη του τηλεοπτικού δικτύου "Φρανς 2", Αλίξ Μπουϊλαγκέ,  και κάνουν λόγο  για ερωτικά τρίγωνα μεταξύ του Φρανσουά Ολάντ της Βαλερί Τριεβιλέρ και ενός υπουργού του Νικολά Σαρκοζί! 

 Υπό τον τίτλο «Ο Μπελάς» (La FRondeuse), το βιβλίο που κυκλοφόρησε σήμερα στις προθήκες των καταστημάτων ισχυρίζεται ότι, στις αρχές του 2000, η κυρία ΤΡιερβιλέρ είχε σχέση όχι μόνο με τον Ολάντ αλλά και με τον Πατρίκ Ντεβεντζιάν, πρώην υπουργό του Νικολά Σαρκοζί, αρμόδιο για την ανάκαμψη της Οικονομίας .
Η νέα βιογραφία για την «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στου παροικούντες των Γαλλικών προεδρικών μεγάρων . Στο βιβλίο μάλιστα γίνεται λόγος και για μια άλλη εξίσου πικάντικη λεπτομέρεια που θέλει  τον  τέως Γάλλο πρόεδρο , Νικολά Σαρκοζί να είχε κάνει … καμάκι στην Βαλερί , κι αυτή  να τον απορρίψει!


Σ΄ ένα άλλο κεφάλαιο του βιβλίου, αποκαλύπτεται ότι, ενώ ο Σαρκοζί κράταγε το χέρι της πρώην συζύγου του, Σεσιλιά, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Ηλύσια Πεδία, έκανε καμάκι στην Βαλερί, όταν αυτή ήταν πολιτική ρεπόρτερ.

 «Είσαι τόσο όμορφη» φέρεται  να της ψιθύρισε , η ίδια όμως φανερά ενοχλημένη, τον αγριοκοίταξε. Ενοχλημένος από την απόρριψη της  Βαλερί, ο Σαρκοζί φέρεται να είπε στους άλλους δημοσιογράφους: «Ποια νομίζει ότι είναι; Δεν είμαι αρκετά καλός γι΄αυτήν».
 Το αποκαλυπτικό περιεχόμενο του βιβλίου θα είναι ένα ακόμα πλήγμα για το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας. Η δημοτικότητα του Ολάντ καταρρέει ενώ το 67% των Γάλλων έχουν αρνητική εικόνα για την «Πρώτη Κυρία» της χώρας.

 Από πρώην σούπερ μοντέλο, που διασκέδαζε σε πάρτυ με αστέρες της ροκ, σε μητέρα, δις διαζευγμένη, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, η 47χρονη Βαλερί Τριελβελέρ, η νευρική -όπως τη χαρακτηρίζουν συνάδελφοί της- δημοσιογράφος έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Ρότβαϊλερ», λόγω της σκληρής απάντησης στο περιοδικό «Paris Match»  πρόκειται να μηνύσει, "για συκοφαντική δυσφήμηση-προσβολή της ιδιωτικής ζωής", τους συγγραφείς της κυκλοφορήσασας στο Παρίσι βιογραφίας της, με τον πρωτότυπο τίτλο "La Frondeuse", ανέφερε στον παρισινό Τύπο η συνήγορός της, Φρεντερίκ Ζιφάρ.
"Τα γραφόμενα στο βιβλίο--υπό τύπον προσωπικών βεβαιώσεων των συγγραφέων--είναι συνυφασμένα με κακοήθεις όσο και αναληθείς φήμες, που αποσκοπούν όμως στο να κηλιδωθεί η δημόσια εικόνα της κας Τριελβελέρ και αυτή συγγενών της", τόνισε η δικηγόρος Ζιφάρ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: