Social Icons

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Δύο ακόμα παιδιά για τον Χουάν Κάρλος...!





 Υπάρχει θέμα διαδοχής θρόνου της Ισπανίας;

Απο την Contessa,


Δύο νέοι άνθρωποι, ένας Ισπανός σερβιτόρος και μια νοικοκυρά δηλώνουν παιδιά του βασιλιά της Ισπανίας ,Juan Carlos και ζητούν την αναγνώρισή τους από αυτόν.

Πρόκειται για… τη 46χρονη Ingrid Sartiau μητέρα δύο παιδιών από την Γάνδη  και τον 57χρονο Albert Solá από Girona που μεγάλωσε στην Ίμπιζα. H Ingrid έμαθε την ταυτότητα του ‘πατέρα’ της ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση με τη μητέρα της, που της αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό. 

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο εντόπισε τον Albert , που εδώ και 20 χρόνια προσπαθεί να αποδείξει ότι ο βασιλιάς είναι ο πατέρας του , και αποφάσισαν να κινηθούν από κοινού.

Και οι δύο έχουν υποβληθεί σε εξέταση DNA που τους έχει οδηγήσει στο ποσοστό του 91% ο Albert Sola και Ingrid Sartau να είναι αδέλφια. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι οι μητέρες τους είχαν συναντηθεί με το βασιλιά το 1950 και το 1960

Ο Α. Sola ισχυρίζεται  ότι  ο βασιλιάς συνάντησε τη μητέρα του στη Βαρκελώνη στη δεκαετία του πενήντα όταν σπούδασε στην στρατιωτική ακαδημία στη Σαραγόσα.  Δηλώνει ότι ήδη έχει γράψει  ο ίδιος επιστολές προς  στο βασιλιά ενώ έχουν ενημερώσει το παλάτι με το αποτελέσματα του dna

Ο 57χρονος Albert Sola ισχυρίζεται επίσης ότι ως πρώτος γιος του Βασιλιά Χουάν Κάρλος, προηγείται της ηγεσίας του θρόνου από τον κατά 12 χρόνια μικρότερο του Felipe.



Δεν υπάρχουν σχόλια: