Social Icons

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν αξίζει να το ...ζεις!




Από την Ντία Πολίτη

Άνδρες σου λένε!…Σημαίνει ότι κάτι κάνουν και μοιάζουν όλοι σε αυτό. Από ποιους όμως ακούς αυτή τη φράση; Από τις φίλες σου, θα μου απαντήσεις ή στη χειρότερη των περιπτώσεων από τη μαμά που έχει πάρει θέση επίσημου συμβουλάτορα. Πότε όμως ακούς μια τέτοια φράση…  όταν αρχίζουν τα δύσκολα, σου απαντώ!

Σεπτέμβρης και τα κεφάλια μέσα για τους μαθητές και τους έχοντες μια ‘’σοβαρή σχέση’’ .  Έχεις όμως τα σημάδια… γιατί το δικό του κεφάλι,  εδώ διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για το επάνω, δεν λέει να το βάλει μέσα.
Άσχημα τα πράγματα. Μήπως κινδυνεύεις να μείνεις μόνη και χωρίς ταίρι, κάτι λίγο απο  μπουκάλα και δεν το έχεις πάρει είδηση…ή δεν λές να το παραδεχτείς;

Κάτσε και μέτρα τις στιγμές… που λέει και το άσμα και αν έχεις τα σημάδια τότε άρχισε τις μετακομίσεις πριν να είναι αργά και χρειαστείς να γκρεμίσεις πόρτες για να περάσεις κάτω από αυτές.


Κοίτα τι έκανε!

Κάθεστε. Δεν σε κοιτάει. Εσύ του μιλάς και αυτός στοχεύει στα μαλλιά σου. Αρχίζεις και ξεροκαταπίνεις. Σηκώνει το χέρι του και τα αγγίζει. Αγχώνεσαι, η καρδιά σου φτερουγίζει, κάτι όμορφο περιμένεις να σου πει και εκείνος σου πετάει ξερά: Η Βούλα στα ψιλικά από απέναντι , δεν αφήνει ποτέ το μαλλί της απεριποίητο….


No more sex!
Γυρίζει αργά από τη δουλειά, εσύ τον περιμένεις με στρωμένο τραπέζι, το αγαπημένο φαγητό της μαμάκας του σερβιρισμένο και μια ατμόσφαιρα που μυρίζει έρωτα… και εκείνος τρώει βιαστικά, μουγκρίζει στη κάθε μπουκιά και σου λέει για το πόσο φρικτή μέρα είχε και για τον πονοκέφαλο που τον ταλαιπωρεί και δεν λέει να συνέλθει…
Και όταν του φεύγει ο πονοκέφαλος μετά από μια με δύο εβδομάδες τότε κατευθύνεται στη κρεβατοκάμαρα και εκτελεί στάσεις τζούντο…χωρίς συναίσθημα επιδεικνύοντας σου μάλιστα πόσο καλά τα καταφέρνει…! Μεταξύ μας και δεν θέλω να σε χαλάσω, άσχημα τα πράγματα!

Θέλω το χρόνο μου!
Έκφραση παγίδα… όλοι έχουμε τον χρόνο μας, τον είχαμε τον έχουμε και θα τον έχουμε δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα… να ανακαλύψει αυτός το δικό του; Απομονώνεται, μπαίνει πιο συχνά στο ιντερνετ, εξαφανίζεται από το οπτικό σου πεδίο για αρκετό χρόνο και εμφανίζεται έχοντας ένα άσχετο θέμα να σου πει. Απλά μπερδεύεται γιατί έχει δύο τώρα στο κεφάλι του και πρέπει να σκεφτεί σε διπλό χρόνο τι πρέπει να κάνει και πως θα τα καταφέρει.

Η επανάσταση του 21

Μέρα με την ημέρα αρχίζεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και νιώθεις σαν αμαρτωλός που τρέχεις να κρυφτείς στα βουνά μη ξεσπάσει κάποιος νέος πόλεμος γιατί χάλασε και πάλι το καζανάκι, δεν έχει πλύνει τα καλά του σόβρακα αυτά από τη καλή σειρά με την υπογραφή του επώνυμου, δεν του αρέσουν οι μπριζόλες με τις πατάτες στο φούρνο που τις έχεις φτιάξει ένα εκατομμύριο φορές στο παρελθόν και τον ενοχλεί το συγκεκριμένο χαρτί υγείας γιατί ξαφνικά το βρίσκει σκληρό ενώ εκείνος είναι που το πρώτοαγόρασε.



Καθρέφτη – Καθρεφτάκι μου

Γράφετε στο γυμναστήριο, συχνάζει στα μεγάλα καταστήματα και αγοράζει αρώματα και πουκάμισα με το κιλό. Ξαφνικά αρχίζει να γυαλίζει τα παπούτσια του και να προσθέτει και άλλα πέντε ζευγάρια στη παπουτσοθήκη ενώ που τον χάνει που τον βρίσκεις είναι συνεχώς μπροστά σε ένα καθρέφτη δοκιμάζοντας πουκάμισα, παντελόνια, ζώνες και μετρώντας τις άσπρες τρίχες των μαλλιών του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: