Social Icons

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μαρσέιγ… Welcome in Karaiskaki Island!



Ολυμπιακός: Πρεμιέρα Champions League

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τη μάχη του απέναντι στη Γαλλική Μαρσέιγ και μπαίνει με το δεξί στον 6ο όμιλο του Champions League।


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε στην αποστολή τους Τζιμπούρ και Ιμπαγάσα που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να παρατάξει επιθετικό σχήμα απέναντι στην ομάδα της Μασσαλίας। Ο Ε. Βαλβέρδε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη και όλοι οι Πειραιώτες ανυπομονούν να θαυμάσουν την ομάδα τους ενώ αναμένεται να παρατάξει σύστημα 4-2-3-1.


Το γρασίδι του γηπέδου θα πατήσουν ο Κοστάντσο που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Χολέμπας αμυντική τετράδα ενώ σε θέση του αριστερού μπακ με πολλές πιθανότητες έχει ο Μαρκάνο ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μιραλάς, χωρίς να αποκλειστεί η συμμετοχή την τελευταία στιγμή του ΤζιμπούρΔιαιτητής της συνάντησης ορίσθηκε ο Πορτογάλος, Γκαρσία Αλβες Ολιβέιρα Προένκα Πέδρο, ο οποίος έχει ξαναδιαιτητεύσει στον Πειραιά στις 20/10/2009 στον αγώνα Ολυμπιακός-Σταντάρ Λιέγης 2-1, για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ। Καλή επιτυχία θρύλεεεεεεε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: