Social Icons

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Καλύτερα στην υγεία του ο Γιάννης Πάριος




Λαχτάρα για την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του τροβαδούρου της αγάπης στο άκουσμα της είδησης ότι μπήκε εσπευσμένα σε κλινική.  
Ο Γιάννης Πάριος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, από την Πάρο όπου βρισκόταν, αφού αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, αλλά και προβλήματα στην αναπνοή του.

Ο διάσημος και ιδιαίτερα δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης βρισκόταν στο αγαπημένο του νησί την Πάρο, αλλά τις τελευταίες μέρες ένιωθε αδιαθεσία. Το μεσημέρι του Σαββάτου η κατάσταση του, αντί να βελτιωθεί, χειροτέρεψε, αφού είχε έντονη δυσφορία, πρόβλημα στην αναπνοή, αλλά και έντονους πόνους στο στήθος. Έτσι αποφασίστηκε να διακομιστεί άμεσα σε νο­σοκομείο της Αθήνας.

Ο Γιάννης Πάριος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα και εισήχθη στο «Μετροπόλιταν» όπου αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων -ευτυχώς- ήταν καθησυχαστικά για τον πιο ερωτικό τραγουδιστή που ταλαιπωρείται μόνο από βρογχίτιδα. «Οι εξετάσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι πάρα πολύ καλές. Το μόνο που διεγνώσθη ήταν μια μικρή βρογχίτιδα και γι’ αυτό τον λόγο θα παραμείνει στην κλινική ένα με δύο 24ωρα, ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή.
Ο τραγουδιστής του έρωτα νοσηλεύεται στη σουίτα του πέμπτου ορόφου του θεραπευτηρίου, η οποία έχει γεμίσει λουλούδια από φίλους και θαυμαστές.
Κοντά στον σπουδαίο τραγουδοποιό βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή τα αδέλφια του, ενώ δέχτηκε την αμέριστη συμπαράσταση της μητέρας του πρωτότοκου γιου του, Χάρη Βαρθακούρη, της Ντίνας. Για την κατάσταση της υγείας του ανησύχησε πολύ και η δεύτερη σύζυγος του Σοφία Αλιμπέρτη. Στο νοσοκομείο τον επισκέφθηκε και η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την οποία στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι.

Έκπληκτος πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του ο γιος του Χάρης, ο οποίος βρισκόταν εκτός Αθηνών. «Δεν με κάλεσε κανείς να μου πει τίποτα. Και όταν επικοινώνησα για να μάθω τι συμβαίνει, με διαβεβαίωσαν ότι όλα είναι μια χαρά» αρκέστηκε να πει σε τηλεοπτική κάμερα. Η Σο­φία Αλιμπέρτη, από την πλευρά της, δήλωσε: «Έχει μια ίωση βρογχίτιδας, αλλά όλα είναι μια χαρά. Θα πα­ραμείνει βέβαια στο νοσοκομείο για να φροντίσουν οι γιατροί τη φωνή του που είναι το εργαλείο του».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Γιάννης Πάριος θα υποβληθεί σε σειρά και άλλων εξετάσεων, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το πρόβλημα του θα αντιμετωπιστεί εύκολα με αντιβίωση και μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο. Ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ καλά και αδημονεί να βγει από το νοσοκομείο καθώς οσονούπω θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για την περιοδεία που έχει προγραμματίσει στις ΗΠΑ, κατ’ απαίτηση των ομογενών που τον λατρεύουν.











Πηγή Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: