Social Icons

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ανδρέας Παπανδρέου… κατέβηκε στην πορεία!


Από την Μπία,
Στις πορείες κατεβαίνει ο γιος του πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπανδρέου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που λαμβάνει ο ίδιος ο πατέρας του.
"Μετέχω ως απλός πολίτης αρκετές φορές με τις παρέες μου σε πορείες που προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις και δεν λοιδορούν απλώς. Ειρηνικά όμως. Σε αυτές που σπάγανε μαγαζιά και πεζοδρόμια, όχι, δεν πήγα και δεν πρόκειται να πάω. Δεν το μπορώ αυτό. Καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων, με αποτέλεσμα πολλοί εργαζόμενοι να χάσουν την εργασία τους. Όταν βρεθείς στο δρόμο, αλήθεια, ποιος θα σε ταΐζει;" Ισχυρίζεται σε δηλώσεις του ο γιος του πρωθυπουργού.
Όπως δηλώνει στην εφημερίδα το "Βήμα" ο Ανδρέας, μιλάει για τον πατέρα του και τις περικοπές:
«Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν μέσα σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στεναχωριέται, προσπαθεί. Και όσο γι αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δεν γυμνάζεται για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα. Εάν δεν τα ζεις από μέσα… κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει» είχε πει σε φίλους του που τον ρωτούσαν συνεχώς πως αισθάνεται με όλη αυτήν την κατάσταση».
Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πρωτότοκος γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την κυπριακής καταγωγής κυρία Εύα Ζησιμίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: