Social Icons

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Angelina & Brad: Τελικά και οι πανέμορφοι χωρίζουν με 400 εκ δολάρια!




Aπο την Contessa


12 χρόνια, 6 παιδιά, ανθρωπιστική δράση και πολλά εκατομμύρια δολάρια!

Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε και έσκασε …στα ειδησεογραφικά ταμπλόιντ αλλά και στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, το διαζύγιο της Αντζελίνα και του Μπράντ. Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου η Angelina Jolie κατάθεσε αίτηση διαζυγίου

...τσακίζοντας ένα σύγχρονο παραμύθι που τελικά μπορεί να ήταν ένα από το πιο επιτυχημένα παιχνίδια των μάνατζερ ή να άγγιξε και αυτούς η περιβόητη κατάρα του Χόλυγουντ.

Χού νόους…;  που λένε και στο χωριό μου.

 
Το στόρι… Λοβ μπίζνες

Οι όμορφοι, πλούσιοι και διάσημοι γνωρίστηκαν λίγο πριν το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας Mr&Mrs Smith . Ο Μπράντ , βρισκόταν σε γάμο κοινωνία τότε,  με την ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Άνιστον, την οποία και χωρίζει για να ζήσει ελεύθερος τον έρωτα του με την Αντζελίνα.
Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ρομαντική ιστορία τους ήταν φτιαχτή από τους manager και των δύο. Έστω και έτσι, ο Brad και η Angelina έγιναν το σύμβολο του Hollywood. Η  Angelina  άρχισε από “κακό κορίτσι του Hollywood” γίνεται σύμβολο μητέρας και συζύγου πάντα δίπλα στον  Brad το βλέμμα του έσταζε μέλι…

Τον Απρίλιο του 2005, το παραμύθι ξεκινά και επίσημα για το νέο λαμπερό ζευγάρι, μετά το διαζύγιο του Pitt με την Aniston, αφήνοντας τη δεύτερη καταρρακωμένη. Ο πόλεμος Jennifer- Angelina είχε ήδη ξεκινήσει. Ένας πόλεμος που κρατά μέχρι και σήμερα.
Η Angelina, έχει ήδη υιοθετήσει τον πρώτο της γιο, τον Maddox τον οποίο ο Brad λάτρεψε. Εκεί κέρδισε ολοκληρωτικά την καρδιά της Angelina και έβαλαν τα θεμέλια για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Τον Ιούλιο του 2005, το ζευγάρι και ο μικρός Maddox πήγαν στην Αιθιοπία όπου οι Brangelina  υιοθετούν την αδερφή του, την έξι μηνών τότε Zahara Marley.
Μόλις έξι μήνες μετά το επίθετο της μικρής από Jolie γίνεται και με επίσημα έγγραφα Jolie-Pitt. Και αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι η σχέση αυτή είναι πολύ πιο σοβαρή από ό,τι ήθελαν τα media.
Μόλις μερικούς μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2006, η Angelina ανακοινώνει ότι είναι έγκυος και τον Μάιο γεννά το πρώτο τους βιολογικό παιδί, τη Shiloh Nouvel.



Το Σεπτέμβρη, οι δυο τους ιδρύουν το Jolie-Pitt Foundation και ξεκινούν την έντονη ανθρωπιστική τους δράση σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το επόμενο παιδί θα έρθει το 2007, οπότε και οι Brangelina θα υιοθετήσουν τον τρίχρονο τότε Pax Thien, ένα ορφανό παιδί από το Βιετνάμ. Η οικογένειά τους όμως θα μεγάλωνε ακόμη περισσότερο. Τον Ιούλιο του 2008, το ζευγάρι ανακοινώνει ότι περιμένει δίδυμα και μερικούς μήνες μετά η  Angelina  θα φέρει στον κόσμο τον Knox Leon και τη Vivienne Marcheline.

Τον Απρίλιο του 2012 ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους. Όλοι αναζητούν όμως διακαώς μία απάντηση στο ερώτημα “Θα παντρευτούν;”. Οι ίδιοι αρνούνται να δώσουν. Εξάλλου ξέρουν πολύ καλά πώς να “παίζουν” με τα media.
Και κάπως έτσι κρυφά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε μία αγροικία στη Γαλλία, ο Brad θα παντρευτεί την Angelina. Καλεσμένοι στο μυστήριο τα παιδιά τους, που επιμελήθηκαν και τις λεπτομέρειες του γάμου.

Κάποια έφτιαξαν την γαμήλια τούρτα, άλλα ζωγράφισαν το νυφικό, όλα είχαν αναλάβει και από κάτι. Και έκαναν έναν παραμυθένιο γάμο, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του κόσμου. Κάθε φωτογραφία τους πωλείται χρυσάφι και τα χρήματα πηγαίνουν σε πρόσφυγες, ορφανά στην έντονη ανθρωπιστική δράση του πιο ακριβοπληρωμένου και λατρεμένου ζευγαριού του κόσμου.

Όμως όπως κάθε παραμύθι έχει και έναν κακό έτσι και στην ιστορία των Brangelina υπάρχει μία σκιά. Το 2013 η η Angelina συγκινεί και προκαλεί. To ενδεχόμενο να πεθάνει από τον καρκίνο και να αφήσει τα παιδιά της μόνα τους, την οδηγεί στην απόφαση να προβεί προληπτικά σε διπλή μαστεκτομή. Δίπλα της πάντα ο Brad Pitt, ο οποίος στηρίζει κάθε της απόφαση. Μαζί ξεπερνούν ακόμα και αυτό. Και το παραμύθι τους συνεχίζεται.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής και οι δύο τους άλλαξαν, εξελίχθηκαν και δοκίμασαν και άλλα κινηματογραφικά στρατόπεδα. Η Angelina ήδη με ένα Όσκαρ στο ενεργητικό της (από το 1999) στρέφεται στη σκηνοθεσία. Κριτικοί και κοινό εκτιμούν την πρώτη της προσπάθεια, στη βιωματική ταινία Unbroken (2014), όπου απέσπασε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Όχι όμως σκηνοθεσίας.

Ο Brad Pitt από την άλλη αναδείκνύεται σε εξαιρετικό παραγωγό. Η απόφαση αυτή του χαρίζει ένα Όσκαρ το 2014, οπότε και η ταινία “12 χρόνια σκλάβος” κερδίζει την ύψιστη καλλιτεχνική διάκριση ως Καλύτερη Ταινία της Χρονιάς.
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη τους κινηματογραφική συνάντηση, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie θα ξανασυναντηθούν. Αυτή τη φορά στο “By the Sea”. Μία ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της ίδιας της Jolie, η οποία ωστόσο δεν απέσπασε ούτε σημαντικές κριτικές, ούτε κάποια εμπορική επιτυχία.

Η πέτρα του σκανδάλου…..

Στο διαζύγιο των Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο, σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Πρόκειται για την  Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ
Ελάχιστες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου και συνολικά δώδεκα χρόνια σχέσης με τον Πιτ, άρχισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου και οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η μοιραία γυναίκα στον γάμο τους είναι η Μαρόν Κοτιγιάρ.

Η σχέση ανάμεσα στον Πιτ και τον Κοτιγιάρ είχε φημολογηθεί και πριν από μερικούς μήνες. Οι Πιτ και Κοτιγιάρ είχαν συνεργαστεί πρόσφατα, καθώς είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία World War II. Μάλιστα κατά καιρούς είχαν έρθει στο φως δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως οι δύο σταρ στα γυρίσματα της ταινίας είχαν έρθει πολύ κοντά.

Ρεπορτάζ του Page Six αναφέρει πως η Αντζελίνα Τζολί είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον Μπραντ Πιτ και έγινε έξαλλη όταν έμαθε πως εκείνος είχε εξωσυζυγική σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "Allied", Μαριόν Κοτιγιάρ. Ο ντετέκτιβ έγινε σκιά του Πιτ τα τελευταία δύο χρόνια και όταν ολοκλήρωσε την έρευνα του αποκάλυψε στη Τζολί ότι την απατούσε με την ηθοποιό και πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Λονδίνο, γλεντούσε κάθε βράδυ και συμπεριφερόταν σαν να είναι έφηβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: