Social Icons

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Βγαίνουν ξανά στο σφυρί έπιπλα και αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Ωνάση



Επαναλαμβάνεται η προκήρυξη για πλειοδοτικό διαγωνισμό

Τα τελευταία χρόνια η Εθνική Τράπεζα,  ως ειδικός εκκαθαριστής της εταιρίας “Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε.”, καταβάλλει προσπάθειες να “ξεφορτωθεί” τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει.

 Η συγκεκριμένη εταιρία ιδρύθηκε το 1956 ενώ το 1975 εξαγοράσθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο και το 2004 μετονομάσθηκε σε “Ολυμπιακή Αεροπορία-Υπηρεσίες Α.Ε.” και τέθηκε σε ειδική εκκαθάριση το 2009.


Όπως τονίζεται στην πρόσκληση προκήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού που δημοσιεύεται, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις προσφορές τους έως τις 21 Οκτωβρίου 2016, για τα παρακάτω περιουσιακά στοιχεία:

Έπιπλα γραφείου που χρησιμοποιούσε ο Αλέξανδρος Ωνάσης (ένα τραπέζι ξύλινο, τέσσερις καρέκλες ξύλινες, ένα γραφείο ξύλινο, δυο μπουφέ ξύλινα, μια ξύλινη πολυθρόνα διευθυντού, δυο ξύλινες πολυθρόνες επισκεπτών και ένας καναπές ξύλινος, όλα με σκάλισμα). Ποσό εγγύησης 15.000 ευρώ

Γραφείο στην Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, με ποσό εγγύησης τα 10.000 ευρώ. Το ακίνητο είναι επιφανείας 39 τ.μ. στον α΄όροφο σε γωνιακό κτίριο στο κέντρο της πόλης, γνωστό ως “Beit Yoel”.

Αερόστατο κατασκευής Sky Balloons LTD τύπου Sky 120-24 που συνοδεύεται απο τρέϊλερ, καλάθι, διπλό καυστήρα fan ψυχρού αέρα, σχοινιά, πόλους, τεφλόν και τέσσερα καλύματα, με ποσό εγγύησης 6.000 ευρώ.

Θέση parking Νο 23 Hanover Gate Mansions, στην οδό Park Road στο Λονδίνο, με ποσό εγγύησης τα 6.000 ευρώ. Το parking βρίσκεται σε καθεστώς leasehold (αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης, περιορισμένο χρονικά) για 120 χρόνια, από την 18η Δεκεμβρίου 2000. Δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι ιδιοκτήτες στο συγκεκριμένο συγκρότημα Hanover Gate Mansions.

Σημειώνεται ότι οι πρωτότυποι τίτλοι ιδιοκτησίας έχουν απωλεσθεί, αλλά μπορούν να χορηγηθούν επίσημα αντίγραφα απο το οικείο γραφείο κτηματολογίου).

Συλλεκτική Mercedes automatic-250/8 μοντέλο 1972, που χρησιμοποιούσε ο Αλέξανδρος Ωνάσης με ποσό εγγύησης τα 10.000 ευρώ.













πηγή: mononews

Δεν υπάρχουν σχόλια: