Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τι ρούχα θα χωρέσει η βαλίτσα των διακοπών μας;


Ιούνιος  ίσον ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού. Όνειρα και σχέδια για εξορμήσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, όταν έρχονται εκείνα τα γλυκά απογεύματα που η πολλή ζέστη καταλαγιάζει, τα χρώματα του ουρανού βάφονται με καραμελέ αποχρώσεις και δροσίζεστε απολαμβάνοντας ένα παγωμένο τσάι στη βεράντα του σπιτιού σας. 







Που θα πάτε; πως θα πάτε ; με ποιον η με ποιους θα πάτε; Είναι ερωτήματα που βασανίζουν τη σκέψη σας. Όμως, το μεγάλο πρόβλημα που μονίμως σας πονοκεφαλιάζει και πρέπει να το λύσετε  εξ αρχής είναι… τι θα βάλετε μέσα στο μεγάλο βάσανο που λέγεται ΒΑΛΙΤΣΑ!


Dont panic! Οι  απανταχού fashionistes ψήφισαν για φέτος.
Διαβάστε με προσοχή αυτά που σας προτείνω σε ό,τι αφορά την ένδυση, υπόδηση και το φτιάξιμο της βαλίτσας θα σας φανεί παιχνίδι.



First of all!
Ρομαντισμός, αισιοδοξία, έντονα χρώματα, και κοριτσίστικη διάθεση είναι τα νέα trends που κυριαρχούν στις συλλογές των πιο διάσημων σχεδιαστών.
Δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να τα αποκτήσετε. Μια μικρή βόλτα στη συνοικιακή αγορά σας θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση να νιώθετε και να είστε μέσα στη μόδα. 

Οι φαρδιές φούστες είναι must:
Για απογευματινό περίπατο ή εξόρμηση σε μπαράκια.
Είτε κοντή είτε μακριά, η  φαρδιά φούστα είναι το νέο trend .
Ανεξαρτήτως χρώματος και σχεδίου, φιγουράρει σε όλες τις πασαρέλες και μας έρχεται από τη δεκαετία του ΄70, κάνοντας δυναμική είσοδο.
Μην διστάσετε να τη συνδυάσετε με στενά τοπάκια. Τop of the Top, οι φούστες φάκελοι!



Ψηλοκάβαλα φαρδιά παντελόνια:
Για απογευματινό περίπατο ή επίσκεψη σε αρχαιολογικά μουσεία.
Είναι αέρινα, ανετότατα και το σημαντικότερο είναι ότι κρύβουν τις ατέλειες. Στυλ από τη δεκαετία του ΄70 μπορείτε να αγοράσετε ένα σε τολμηρό έντονο χρώμα και συνδυάστε  με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες.
Θα δείχνετε ψηλότερη και τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα.

Σορτσάκια η σέξυ πρόταση
Για βραδινή έξοδο σε νησί και ποτάκι.  
Στο χρηματιστήριο της μόδας τα σορτς έχουν παντοτινή αξία.
Σε χρώματα χακί, καφέ, λευκό και μαύρο θα εντυπωσιάσετε. Ψηλοκάβαλα ή χαμηλοκάβαλα , στενά ή φαρδιά, μακριά ή κοντά  είναι all time classics.
Οι σχεδιαστές τα προτείνουν σε συνδυασμό πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Αέρινα μάξι φορέματα: Από το πρωί έως το βράδυ. 
Τα μάξι φορέματα προσδίδουν μια αέρινη φιγούρα. Είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να απουσιάζει από τη βαλίτσα σας αφού σας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση και συνδυάζεται εύκολα με κάποιο εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι κρίκους σκουλαρίκια. Τολμήστε να τα συνδυάσετε με δερμάτινες σαγιονάρες ωστόσο και με πλατφόρμες ή πέδιλα θα είναι εντυπωσιακά.  

Tips:
Φορέματα με δαντέλα έχουν την τιμητική τους για glamorous εμφανίσεις. 

Οι ρίγες φέτος  έχουν πρωταγωνιστήσει σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες και φορέθηκαν από πολύ νωρίς την Άνοιξη από τις celebritiesΣε λαμπερές μεταλλικές αποχρώσεις  ή σε μίνιμαλ chic ασπρόμαυρες ρίγες, σε ναυτικό ύφος ή πιο funky με έντονα χρώματα, μας αρέσουν για το φετινό καλοκαίρι. 

Μπλούζες ή φουστανάκια που τελειώνουν με κρόσσια και συνδυάστε με  πολύχρωμες πλατφόρμες ή μονόχρωμες σε πολύ έντονα χρώματα.  

Έντονα χρώματα για αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα αξεσουάρ ,  Λευκό, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, φούξια και μπλε

Από την Contessa

Δεν υπάρχουν σχόλια: