Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η Πριγκίπισσα της καρδιάς του βράβευσε την Ιρλανδική Φρουρά.


Η Kathryn Middleton,  δούκισσα του Cambridge,  παρευρέθηκε στην απονομή των μεταλλίων στα μέλη της Ιρλανδικής Φρουράς, που επέστρεψαν από την αποστολή τους από το Αφγανιστάν. Η βράβευση έγινε στους στρατώνες της Victoria Windsor. 


Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε στη  πρώτη της στρατιωτική υποχρέωση στο πλευρό του άντρα της η Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge,  φορούσε μπλε ταγέρ με ασορτί ρεντίγκοτα navy military style που ταίριαζε με το χαριτωμένο καπέλο της. Στο πέτο της είχε καρφιτσωμένο το χρυσό ιρλανδικό τριφύλλι ενώ συνομίλησε με όλους σχεδόν τους στρατιώτες, με τον καθένα ξεχωριστά,  πριν παραδώσει  τα μετάλλια τους.

o O 
O Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge πήραν πολλές πρωτιές από την τελετή βράβευσης. Ήταν η πρώτη φορά Prince William επισκέφθηκε  το σύνταγμα του αφότου έγινε  συνταγματάρχης, και η πρώτη φορά που η Catherine μοίρασε μετάλλια στο προσωπικό του στρατού. 
Όπως επίσης και ως βασιλικό ζεύγος ήταν η  πρώτη φορά που επισκεφθήκαν στρατιωτική μονάδα.

Περίπου 400 Ιρλανδοί Φρουροί έλαβαν τα μετάλλια κατά τη διάρκεια της τελετής ενώ ο Πρίγκιπας William μίλησε για το πόσο υπερήφανος συνταγματάρχης νιώθει απέναντι σε αυτό το ηρωικό στράτευμα εκφράζοντας συγχρόνως και τα συναισθήματά του  για τις θυσίες των στρατιωτών.

Από την Contessa

Δεν υπάρχουν σχόλια: