Social Icons

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η νύφη… το έσκασε; (!)

Από την Χριστίνα Αλαμάνου

Όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στη μεγάλη ημέρα του πριγκιπικού γάμου, τόσο περισσότερο διαβάζουμε δημοσιεύματα από τον διεθνή τύπο που θα έχουν σχέση με το βασιλικό ζεύγος.  

Σύμφωνα λοιπόν με ένα άρθρο του γαλλικού εβδομαδιαίου περιοδικού "L'Express" , δημοσίευσε στη ιστοσελίδα του την πληροφορία ότι η  Charlene Wittstock έφτασε την περασμένη εβδομάδα (Σάββατο) στο αεροδρόμιο της Νίκαιας με εισιτήριο χωρίς επιστροφή προκειμένου να ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Νότια Αφρική καθώς πληροφορήθηκε κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη γνωρίζει,  για το παρελθόν του πρίγκιπα  Αλβέρτου.

Και ενώ όλα τα Μέσα ασχολούνται με τις λεπτομέρειες της τελετής, του στολισμού και της λίστας με τους καλεσμένους, το γαλλικό εβδομαδιαίο περιοδικό έφερε τα πάνω κάτω στο Πριγκιπάτο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, χρειάστηκε "τεράστια προσπάθεια" από τον ίδιο τον πρίγκιπα Αλβέρτο και ανθρώπους του παλατιού  ώστε να πειστεί η 33χρονη νύφη να μη ‘’ξεφύγει ".

Οι ισχυρισμοί είναι "παντελώς αναληθείς" ισχυρίστηκε ο δικηγόρος των μελλόνυμφων Thierry Lacoste συμπληρώνοντας στη εφημερίδα "Le Figaro",  που έδωσε συνέντευξη  ότι : "Πρόκειται για καθαρή τρέλα. Τα πάντα είναι ένα ψέμα" ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι έχει ήδη κινήσει νομικές διαδικασίες ενάντια στην "L'Express".

Ο 53χρονος γιος του πρίγκιπα Ρενιέ και της Γκρέις Κέλι μεθαύριο θα τελέσει τον πρώτο επίσημο γάμο του με την 33χρονη μέλλουσα νύφη και Ολυμπιονίκη κολύμβησης Σαρλίν Γούιστοκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: