Social Icons

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Σύγκρουση Πάγκαλου – Χατζηνικολάου







Οι έντονοι τόνοι της συνομιλίας στον αέρα του Real Fm μεταξύ  του Αντιπροέδρου Θ. Πάγκαλος και  του  Ν.  Χατζηνικολάου κατέληξαν να διακοπεί τελικά η τηλεφωνική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή  του γνωστού δημοσιογράφου.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι εκνευρισμένος ο κ. Πάγκαλος, από μία παρατήρηση που…’’τόλμησε’’  να κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος ότι η κυβέρνηση Α. Παπανδρέου το 1981-89 διεύρυνε κατά πολύ το δημόσιο χρέος που  είχε παραλάβει, ισχυρίσθηκε ότι ο κ.  Χατζηνικολάου εκφράζει τις θέσεις της ΝΔ.

Η απάντηση του δημοσιογράφου  ήταν ότι δεν του επιτρέπει έναν τέτοιο ισχυρισμό και ότι στην 30χρονη καριέρα του δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. «Να είστε προσεκτικός μαζί μου» συμπλήρωσε ο   Νίκος Χατζηνικολάου.  «Θα είμαι πολύ προσεκτικός και επειδή δεν δέχομαι συμβουλές και επιταγές σας χαιρετίζω!»  ανταπάντησε, τερματίζοντας  προωρα την συνομιλία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης!

Αμέσως μετά ακολούθησαν μηνύματα για τον κο Πάγκαλο από ακροάτες της εκπομπής αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε από μικροφώνου ότι δεν θα διαβάσει κανένα μήνυμα εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: