Social Icons

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πουλήθηκε φόρεμα της Diana για 800.000 δολάρια!


Μια ξεχωριστή βραδινή τουαλέτα, σχεδιασμένη από τον Victor Edelstein, πουλήθηκε προ ημερών στο Toronto's Design Exchange για 800.000 δολάρια Καναδά,  δηλαδή περίπου 574.000 Ευρώ αλλά άγνωστο παραμένει ποιος έχει πλέον στη κατοχή του αυτό το σπάνιο δημιούργημα υψηλής ραπτικής.

Το ιστορικό midnight- blue,  βελούδινο φόρεμα φτιαγμένο από μετάξι σχεδιασμένο  με πλατιές τιράντες που έπεφταν χαλαρά στους ώμους και το εντυπωσιακό μπαλού στρίφωμα,  το φόρεσε η πριγκίπισσα Diana σε εορταστικό δείπνο που παρατέθηκε το 1985 στο Λευκό Οίκο. Με αυτό το φόρεμα μάλιστα χόρεψε εκείνο το βράδυ με τον Τζόν Τραβόλτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την πώληση, τη προηγούμενη  Πέμπτη το βράδυ, ο οίκος δημοπρασιών Waddington , είχε αναφέρει ότι  η εκτιμώμενη τιμή πώλησης του φορέματος θα είναι μεταξύ 800.000 δολάρια έως  και 1 εκατομμύριο δολάρια Καναδά.

H  αντιπρόεδρος της επιχειρηματικής ανάπτυξης για τον οίκο δημοπρασιών Waddington, Stephen Ranger,  ισχυρίστηκε ότι θα χρειαστεί κάποιες μέρες για να φτιάξει έναν τελικό κατάλογο με τα 14 φορέματα της πριγκίπισσας Diana που πωλούνται από τη συλλογή.  

Από την Contessa

Δεν υπάρχουν σχόλια: