Social Icons

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Όταν βιάζεται η Κate… αλλάζει ρούχα στο αεροπλάνο!

Από την Χριστίνα Αλαμάνου
Η Κate και ο William , Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge,  προσγειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι μετά τις 14:00 στο αεροδρόμιο του  Καναδά εγκαινιάζοντας επίσημα τη πρώτη τους επίσκεψη σε άλλο κράτος.

Παρόλο τους έντονους ανέμους που έπνεαν στη περιοχή, η Κate κατάφερε να κατεβεί με χάρη τα σκαλιά του αεροπλάνου φορώντας ένα εφαρμοστό δαντελένιο φόρεμα σε blue navy απόχρωση τιμώντας με αυτό τον τρόπο το σχεδιαστή του φορέματος Erdem Moralıoglu, που μπορεί να διατηρεί τον οίκο μόδας στο Λονδίνο είναι όμως γεννημένος στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Ο φακός τη αποθανάτισε στο αεροδρόμιο Heathrow λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, να φοράει ένα μπλέ φόρεμα με σακάκι  δημιουργία Roland Mouret και καθώς φαίνεται η ίδια έκανε την αλλαγή ρούχων της μέσα στο αεροπλάνο.
  
Κατά την άφιξη της η Kate δέχτηκε ένα μπουκέτο από πανέμορφα τριαντάφυλλα  από ένα παιδί με ειδικές ανάγκες  και σύμφωνα με πληροφορίες συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί του ενώ ο William την περίμενε στο αυτοκίνητο.

Τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα επισκεφθήκαν το τάφο του άγνωστου στρατιώτη στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου και έλαβαν μέρος στη τελετή κατάθεσης στεφάνου,  ενώ την επόμενη ημέρα, 50 χρόνια από την ημερομηνία γέννησης της μητέρας του Ντιάνα, ο Πρίγκιπας William θα πετάξει στους αιθέρες του Καναδά επιδεικνύοντας τις ικανότητές του ως πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: