Social Icons

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Όταν η Κλεοπάτρα έπαιρνε το μπάνιο της….!







Από την Contessa,


Ήταν μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή παρουσία,   έξυπνη, γεμάτη χάρη και με γλυκιά φωνή, που κέρδιζε και τους εχθρούς της.
Το πάθος και ο ερωτισμός την χαρακτήριζαν και δεν σταματούσε μπροστά σε τίποτα προκειμένου να κερδίσει αυτό που θέλει.  Αν και σύγχρονοι μελετητές της ιστορίας αναφέρουν ότι η γυναίκα που σκλάβωνε τους άνδρες με μια της και μόνο ματιά, δεν ήταν τελικά τόσο ωραία, πολλοί είναι αυτοί που τρέχουν να ερμηνεύσουν μυστικούς πάπυρους προκειμένου να βρουν ένα απο τα πολλά μυστικά της ομορφιάς της.



Μεταξύ αυτών των μυστικών ήταν  ο τρόπος που έπαιρνε το μπάνιο της καθώς φημιζόταν για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Οι μαρτυρίες λένε ότι έκανε μπάνιο κάθε μέρα μέσα σε γάλα γαϊδούρας με μέλι. Οι σύγχρονες έρευνες έρχονται να επιβεβαιώσουν την προτίμησή της αυτή...


Θέλετε να νιώσετε όπως η Κλεοπάτρα;

Πάρτε το μπάνιο σας όπως εκείνη προτιμούσε εφαρμόζοντας μια συνταγή ομορφιάς!
 
5 κουταλιές της σούπας μέλι
Ένα λίτρο βιολογικό πλήρες γάλα
2 χούφτες ροδοπέταλα

Για μετά το μπάνιο
Ένα ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
Άρωμα μύρου


Ζεσταίνετε το γάλα και το μέλι, μέχρι να διαλυθεί το μέλι πλήρως στο γάλα. Μην το φέρνετε σε βρασμό και στη συνέχεια αφήστε το μείγμα να κρυώσει.

Ρίξτε το γάλα και το μέλι  στο ζεστό νερό του μπάνιου μαζί με ροδοπέταλα

Ξαπλώστε πίσω στο μπάνιο, για να χαλαρώσετε  τρίψτε απαλά το δέρμα σας με ένα υγρό σφουγγαράκι για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. 

Ξεπλύνετε το σώμα σας αμέσως μετά.

Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με το μύρο και αλείψτε όλο σας το κορμί!
Το αποτέλεσμα που θα αισθανθείτε είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: