Social Icons

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Μια φραντζόλα με τα …. Όλα της!




Από την Contessa,

Μόνο με μια φρατζόλα και κάποια υλικά που μπορεί να έχετε στη κουζίνα σας  ή στο ψυγείο σας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ετοιμάσετε ένα καταπληκτικό ορεκτικό για εσάς, τα παιδιά σας και τους φίλους σας!
Υλικά:

1 φραντζόλα στρογγυλή 
300 γραμμάρια τυρί μοτσαρέλα σε φέτες ή κάποιο άλλο τυρί όπως κεφαλογραβιέρα ή φέτα
Μισό φλιτζάνι τσαγιού από λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη
Μισό φλιτζάνι τσαγιού από ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο τηγανιτό
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
4 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Κόβουμε το ψωμί κατά μήκος, προσέχοντας να μην  πειράξουμε την βάση και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε σε αντίθετη κατεύθυνση, κρατώντας σφιχτά να μην σπάσουμε τις φέτες του ψωμιού

Βάζουμε την μοτσαρελα ανάμεσα στις ρωγμές  του ψωμιού και το τοποθετούμε σε μια λαδόκολλα η αλουμινόχαρτο το περιχύνουμε με το βούτυρο στο όποιο έχουμε προηγουμένως αναμίξει με το φρέσκο κρεμμυδάκι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το τριμμένο τυρί

Τυλίγουμε με την λαδόκολλα και  το ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά σε δυνατή φωτιά

Ξετυλίγουμε και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά


Δεν υπάρχουν σχόλια: