Social Icons

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται την Πριγκίπισσα του Μονακό Γκρέις Κέλι.




Απο την Contessa



Ανά την ιστορία των κινηματογραφικών βιογραφικών ταινιών,  έχει αποδειχθεί ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να δημιουργήσεις μια τόσο πετυχημένη ταινία,  ειδικά ενός προσώπου τόσο διάσημου όπως ήταν η Γκρέις Κέλι. 



Στην περίπτωση της ταινίας  «Grace of Monaco» που φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 , αρκετοί είναι αυτοί που ελπίζουν ότι θα είναι διαφορετικά. 

Το κάστ των ηθοποιών περιλαμβάνει τη διάσημη ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν  που υποδύεται την πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι, τον Τιμ Ρόθ που υποδύεται τον πρίγκιπα Ρενιέ, ενώ σε δεύτερους ρόλους θα δούμε τους ηθοποιούς την  Πάρκερ Πόουζι, τον  Φρανκ Λανγκέλα, τον  Μίλο Βεντιμίλια και τον Ντέρεκ Τζάκομπι.


Η Παθ Βέγκα υποδύεται επίσης την Μαρία Κάλας και ο Ρόμπερτ Λίντσεϊ τον Αριστοτέλη Ωνάση.
Ο σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συνθέτης και εικαστικός καλλιτέχνης Ολιβιέ Νταχάν,  γεννημένος το  1967 έχει εργαστεί σε πολλές δισκογραφικές εταιρείες ως παραγωγός. 



Η περιπέτειά του με τη σκηνοθεσία ξεκίνησε από τον μουσικό χώρο που δούλεψε ως σκηνοθέτης βίντεο κλιπ πολλών διάσημων καλλιτεχνών. Ως σκηνοθέτης ταινιών έχει δοκιμαστεί ξανά με μια ακόμη μυθική προσωπικότητα όπως ήταν της Έντιθ Πιαφ στην ταινία «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο». 

Η ιστορία του είναι τοποθετημένη στο 1962, έξι χρόνια μετά από τον «γάμο του αιώνα», και βρίσκει την πριγκίπισσα πλέον να προσπαθεί να συμβιβάσει την ζωή της με τα νέα της καθήκοντα ως η σύζυγος του αρχηγού ενός κράτους και ως μητέρα δύο παιδιών ενώ ο Αλφρεντ Χίτσκοκ της προτείνει έναν ακόμη ρόλο σε μια ταινία του. 

Στο πραγματικό Μονακό όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο μυθικά όσο και στις ταινίες. Αμέσως μετά την ανακοίνωση για την προετοιμασία της ταινίας ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι αδελφές του εξέδωσαν ανακοίνωση ύστερα από δήλωση των παραγωγών της ταινίας πως το παλάτι έχει δήθεν υποστηρίξει την ταινία. 

Σύμφωνα με την οικογένεια, αυτό δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί, καθώς η ταινία περιέχει σημαντικές ιστορικές ανακρίβειες και μια σειρά από καθαρά επινοημένες σκηνές. 


Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η πριγκιπική οικογένεια επιθυμεί να τονίσει το γεγονός πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για μια κινηματογραφική βιογραφία. Αφηγείται μια ξαναγραμμένη και χωρίς λόγο ωραιοποιημένη σελίδα από την ιστορία του Πριγκιπάτου του Μονακό και της οικογένειάς του». 

Εμείς αλιεύσαμε φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν από τα γυρίσματα της ταινίας και τις περισσότερες σε σύγκριση με της πριγκίπισσας Γκρέις και με μεγάλο ενδιαφέρον θα περιμένουμε τη ταινία να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες.








photo: ParisMatch

Δεν υπάρχουν σχόλια: