Social Icons

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Σαρλέν του Μονακό: 88 Διαμάντια και 359 Ζαφείρια περασμένα στο λαιμό της Πριγκίπισσας…




Από την Contessa,

Το νιόπαντρο ζευγάρι,  πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλέν του Μονακό παραβρέθηκαν προχθές στον Ετήσιο Χορό των Ρόδων στο Sporting Club του Μόντε Κάρλο μαζί με τις πριγκίπισσες Stephanie και Caroline του Ανόβερο.


Η πριγκίπισσα Charlene ξεχώρισε με την αστραφτερή εμφάνισή της καθώς φορούσε ένα εντυπωσιακό στράπλες φούξια φόρεμα – κορσάζ,  σχεδιασμένο από τον οίκο μόδα Akris , ενώ στο λαιμό της είχε περασμένο ένα αστραφτερό περιδέραιο Van Cleef & Arpels δώρο από τον Πρίγκιπα Αλβέρτο. Το μοναδικό αυτό περιδέραιο είναι εμπνευσμένο από τον ωκεανό και αποτελείται από 88  διαμάντια, 10 από τα οποία έχουν το σχήμα του αχλαδιού, και 359  ζαφείρια.



Φέτος διοργανώθηκε ο 63ος ετήσιος χορός,  με σκοπό όπως κάθε χρόνο να συγκεντρωθούν χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό ενώ την παράσταση για φέτος έκλεψε ο τραγουδιστής  Joe Cocker .



Το πριγκιπικό ζεύγος εμφανίστηκε ευδιάθετο όλη τη βραδιά ενώ  ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση της πριγκίπισσας Καρολίνας προκαλώντας  έκπληξη καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε αρκετά χρόνια να παραβρεθεί στον χορό των Ρόδων.   


Δεν υπάρχουν σχόλια: