Social Icons

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ο Εζέλ... οι γυναίκες .....το Facebook και η υφαλοκρηπίδα!








Απο την Χριστίνα Αλαμάνου

Οσ κελντί....! hoşgeldiniz !

Γεγονός είναι ότι με τα τούρκικα σήριαλ δεν τα πάω ‘’καλά ‘’ και οι λόγοι είναι πολλοί …..ο σημαντικότερος  όμως είναι πως θεωρώ ότι η Ελληνική φαντασία δεν έχει στερέψει, ήταν , είναι και θα είναι ανεξάντλητη για τους Έλληνες συγγραφείς και σεναριογράφους, άλλωστε αν δεν με απατά τόσο η μνήμη μου όσο και οι γνώσεις μου, η θεατρική γραφή και η πλοκή από τούτο τον τόπο ξεκίνησε .

Τα σήριαλ παρόλα αυτά καταφθάνουν  με το ‘’τσουβάλι’’ από την απέναντι όχθη επειδή το τηλεοπτικό Ελληνικό κοινό έδειξε… στους δείκτες της AGB μια πολλή καλή…δεν λέω, προτίμηση…!




Το θέμα μου όμως είναι άλλο… Φέτος όπου και αν βρέθηκα μαζί με γυναικοπαρέες βομβαρδιζόμουν με πληροφορίες επεισοδίων από το τούρκικο σήριαλ Εζέλ… από εδώ ο Εζέλ από εκεί ο Εζέλ… έπαθα Εζελίαση… μέχρι που αποφάσισα να καθίσω και εγώ σε ένα καναπέ μεσούσης της θερινής ραστώνης για να παρακολουθήσω και εγώ αυτόν τον άνδρα που έχει κάψει καρδιές και καρδιές εδώθε και κείθε του Αιγαίου Πελάγους.

Τον έπαθα τον ντουβρουτζά μου…δεν σας το κρύβω…θα ήμουν ψεύτρα αν έλεγα το αντίθετο. Μαγεύτηκα, ενθουσιάστηκα και έτρεξα…. Έτρεξα για να μάθω ποιος είναι αυτός ο αψηλός ποιο είναι αυτό το αγόρι…




Καταρχήν είναι ηθοποιός, κατά δεύτερον… είναι μοντέλο και  γόης, και ωραίος  και γείτονας… Ο λόγος για τον Τζέημς Μποντ της Ανατολής όπως θέλουν να  αποκαλούν  στη Τουρκία  τον Κενάν Ιμιρζαλίογλου... τη στραμπουλάω τη γλώσσα μου κάθε φορά αλλά χαίντε...χαλάλι μπρε!  

Τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο δεν ήταν σκουντούφλικα. 
Βραβεύτηκε παρακαλώ,  στο παγκοσμιο διαγωνισμό ομορφιάς το 2001 ξανά παρακαλώ,  καθώς κατάφερε να γοητεύσει τους πάντες ενώ τουρκικά περιοδικά του έδωσαν τον τίτλο του καλύτερου αρσενικού μοντέλου στον κόσμο.  Μετά απο αυτό απόκτησε χιλιάδες ή μάλλον ακριβολογώντας εκατομμύρια φανατικές θαυμάστριες που ταράσσονται μπροστά στο μπρουτάλ αγόρι με το διεισδυτικό βλέμμα που καίει και τα κάρβουνα ... το 1:90 ύψος του και τις φαρδιές... πλάτες του , διαστάσεων αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλου!!!



Σε κάθε του βήμα όταν βγαίνει από το σπίτι  , είτε πηγαίνει για μπάσκετ που λατρεύει να παίζει είτε για ιππασία που αγαπάει ως χόμπι  ή για ένα απλό τσαγάκι που προτιμά να πίνει αντί του καφέ  οι παπαράτσι τον ακολουθούν κατά πόδας ενώ η ερωτική του ζωή συχνά - πυκνά κρεμιέται στα περίπτερα, αφού πουλάει και πουλάει τρελά …

Γεννημένος στις 18 Ιουνίου του 1974, γνήσιος δίδυμος , σπούδασε και μαθηματικά στο τεχνικό πανεπιστήμιο συμπληρώνοντας ….την τελειότητά του!   Τα φώτα της δημοσιότητας τον άγγιξαν όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.


Κέντρισε το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη Οσμάν Σινάβ ο οποίος τον έβαλε να παίξει το πρώτο του ρόλο στη τηλεοπτική σειρά Deli Yurek δηλαδή ‘’ Τρελή Καρδιά’’.
Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες σειρές συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο σήριαλ Το αγιάζι του έρωτα που είναι του ίδιου σκηνοθέτη συνέχισε τους πλέον πρωταγωνιστικούς ρόλους του σε διάφορες ταινίες και σήριαλ.




Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο TV ETHNOS ότι πριν ξεκινήσει το γυμνάσιο, παιδί ακόμα, δεν θεωρούσε τον εαυτό του ωραίο και ένιωθε ‘’επαρχιώτης. Ισχυρίζεται ότι δεν είχε τίποτα κοινό με τον χαρακτήρα του Εζέλ, που θέλει να εκδικηθεί τους πάντες και τα πάντα. Μέσα του νιώθει ‘’καθαρός ’’και αντικειμενικός.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες δηλώσεις του ο 36χρονος ηθοποιός δεν είναι ερωτευμένος, παρόλα αυτά μπορεί να ρίξει τις γυναίκες και μόνο με το βλέμμα του…Α πα πα και ισ Αλάχ!!!   


Ο ίδιος δήλωσε ότι τον εαυτό του τον φαντάζεται με απογόνους ενώ το κριτήριο για  τη γυναίκα που θα επιλέξει δεν θα είναι η ομορφιά της. Ψίθυροι λένε ότι τα έχει με το μοντέλο Ozge Akbulut, και ενοχλείται όταν τον κυνηγούν οι παπαράτσι όπως δείχνει στη φωτογραφία μαζί με τη λεζάντα που ακολουθεί στην εφημερίδα ‘’ Φτάνει πια, ντροπή!’’



Ειλικρινώς, την κα Ozge Akbulut δεν έχω την τιμή να τη γνωρίζω, αλλά από τις φωτογραφίες μπορώ να διακρίνω ότι είναι όμορφη… οπότε μάλλον ψεματάκια μας λέει ο μελαχρινός γόης Κενάν…μπερμπάντι μου εσύ!

Και μην νομίζετε πως μόνο στην Ελλάδα έχουμε προβλήματα με ψεύτικα προφίλ στο Facebook, θύμα έπεσε και ο Κενάν αφού εμφανίζεται να έχει δύο προφίλ και ο ίδιος δηλώνει: ‘’ Δεν είμαι μέλος κανενός site κοινωνικής δικτύωσης. Αν κάποιοι χρησιμοποιήσουν το όνομα μου χωρίς να έχουν από πριν πάρει την έγκρισή μου, θα βρεθούν στο δικαστήριο’’.  




Ενώ πριν από δύο περίπου μήνες κουτσομπολίστικα περιοδικά στη Τουρκία έθεσαν θέμα υφαλοκρηπίδας...!!!Έβγαλαν σε κεντρικό τίτλο ‘’Ο Κενάν είναι ομοφυλόφιλος ;’’ Τελικά, πόσο πολύ τον ζηλεύουν αυτόν τον άνδρα!!!!


Βέβαια πριν λίγες ημέρες ο γλυκός Εζέλ επέτρεψε να τον φωτογραφίσουν με τη συνοδό του Οζγκέ Ακμπουλουτ όταν εμφανίστηκε στη συναυλία που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στη Κωνστανινούπολη.




Χ..Αντε Χ..Αντε... να δούμε πότε θα σε δούμε..γκιουζέλ Κενάν ... τι μας χωρίζει για...ένα Αιγαίο μπρε... το πολύ-πολύ να πληρώσεις εισιτήριο στα ψάρια του...! Ταμάμ?








Πηγές: ethnosnews.com
Tourkish greek news.org





Δεν υπάρχουν σχόλια: